Empresa engañosa, que hace cargos en mi cuenta Tenpo sin que uno sepa de que se trata, ni haberlo autorizado. Se comprometen a devolver el dinero y es mentira. Son una muy mal Empresa y estafadores.
I wanted to cancel my subscription and I reached out to the company and they honored the request and I can’t be more grateful for Jeremy he help with everything and I thank him for his help
Excelente atención por parte de Emerald de equipo de soporte, me dio una solución rápida y concreta sobra mi caso y dudas sobre el mismo. Gracias, Emerald Gracias, equipo de soporte.
brenda me brindo buen servicio
brenda me ayudo mucho en la devolución de mi suscripción ya que había sido un error
Empresa engañosa
Issue escalated by Raj
This company is a total scam!
No explican bien las cosas
No explican bien las cosas, por lo cual se confunde y no llega la mercancía ordenada. Pero muy responsables a la hora de reembolsar el dinero
ساعدني يوجين لكن لم استرد اموالي بعد
ساعدني يوجين لكن لم استرد اموالي بعد
Issued resolved by Raj
Issued resolved by Raj, Thanks much. They responded so quickly.
موقع غير صحيح في إعلانه
موقع غير صحيح في إعلانه
وطلبت مرتين من نفس الموقع ونفس الجيب في تاريخ 2026/01/28
وإلا الان لم يوصلو الطلب ولا احد اتصل علي ولم ترجع الفلوس
Kenny was helpful in processing my…
Kenny was helpful in processing my discount.
Por favor solucionen el error de compra
Por favor solucionen el error de compra
Ashley me ayudo
Keni me ha ayudado…
Keni me ha dicho del reembolso se hará estoy me ayuda mucho
Response time
Response time
But still haven't received item or refund .
Ashely me ayudo a resolver mi problema
Ashely me ayudo a resolver mi problema
Ser más transparentes
Zoe quickly responded to my enquiry
Zoe quickly responded to my enquiry
Not sure who or what this company is…
Not sure who or what this company is but got charged on my card. But the issue has been resolved fairly quickly
Only reason I gave 2 stars is because…
Only reason I gave 2 stars is because of Elsa, helping with getting my money back from 2 charges, one was a false product they put on "credit" and a second charge for a membership I did not agree to. Also tried to charge a 3rd time as a "change of membership stauts" but thankfully my card was locked