comfitunderwear-dk.com Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Min vare er bestilt for 15 dage siden, stadig ikke modtaget. Når jeg rykker for den, får jeg en sludder for en sladder, om det er ude af deres hænder, og forsendelses firma skyld.

Classificada 4 em 5 estrelas

Størrelsen er meget lille. Ift Størrelsesskemaet passede den slet ikke. Jeg kontaktede dem via mail, og de svarede hurtigt tilbage. De tilbød at sende en ny gratis i en anden størrelse. Ellers skal va... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilte 2+1, de kom inden for den lovede tid på ca. 3 uger. BH'erne passer perfekt, brugte det størrelsesskema, der findes på hjemmesiden. Det er meget god kvalitet, og blødt materiale. Ikke noget d... Ver mais

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

175 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Glem for all del ikke å svare på epost om retur

Jeg innser at jeg ikke er uskyldig i dette, men som firma er det latterlig dårlig at man ikke kan gjøre et unntak i en prekær situasjon.

Jeg kjøpte disse i gave til meg selv fra forloveden i største størrelsen. Jeg er ca 105F/G så syntes det var verdt å teste denne bhen. Da jeg prøvde den, var den dessverre alt for stor rundt og alt for liten i cup.

Jeg sendte umiddelbart epost og bad om å få sende de i retur, jeg kjøpte 3for 799 kr og det var for mye penger å kaste ut av vinduet.

Jeg fikk da tilbudet om å få tilsendt nye I rett størrelse, som åpenbart ikke går da de som sagt var for store rundt og for små I cup. Da dette er største størrelse er det ikke mulig å få en større cup, og hadde jeg gjort det hadde jeg jo hatt alt for mye stoff rundt I stedet.

Jeg spurte derfor atter en gang om å få returnere dem, og fikk vite at de måtte sendes til KINA. Helt seriøst, her er retur adresse fra deres eget skjema de sendte meg(returfrakt betaler kunden, selvfølgelig....):
Returadresse:Navn: WangMaoQin ComfitLand: Kina KinaProvins: Zhe Jiang ShengCity: Ningbo ShiAdresse: Ningbo Shi No.68, Flat 1, TongYi Road, ZhenHaiQuPostnummer:315000Telefonnummer: +8613336632845

De foreslo da å gi butikkreditt, så jeg kunne kjøpe noe annet som passer. Jeg var usikker på om jeg ville det, da de jeg allerede hadde kjøpt passet så dårlig, så jeg skulle ta litt tid for å tenke meg om, bare et par dager. Dette skulle altså bety ifølge dem at jeg får beholde de bhene jeg allerede har kjøpt, og få bestille noe for samme beløp i håp om at det passer.

Midt oppi alt dette, går min forlovede gjennom en enorm prøvelse med tapet av både onkel og mor, med tre uker mellomrom. Vi kjemper oss gjennom dette samtidig som vi er kronisk forkjølet så og si tre måneder uten pause, og ordner begravelse og rydding av en ekstremt full bolig etter svigermor.

Nå er vi endelig ferdige, og jeg kommer på at jeg fortsatt har et åpent ærende med Comfit. Jeg sender dem en epost og forklarer hvorfor jeg har glemt bort alt dette og at jeg håper de kan hjelpe meg allikevel. Til det får jeg bare et autosvar om at jeg har gått langt over returtiden og at det er ingenting de kan gjøre.

To ganger svarer jeg og prøver å forklare at jeg jo kontaktet dem først samme dag jeg fikk bhene i posten, og begge ganger får jeg samme idiotiske autosvar.

Jeg skjønner at jeg har gjort feil selv som glemte å svare, men samtidig var jeg i kontakt med dem samme dag jeg mottok dem og dermed vel innenfor angrefristen, og skjønner ikke hva problemet er når de ikke engang skal ha tilbake varene?!

Jeg anbefaler ikke Comfit til noen. Styr unna og kjøp heller hos noen av de tusenvis av andre firmaene som selger samme type bh.. I og med at de har retur adresse i Kina regner jeg med mange firmaer har identiske modeller.

27 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Good but could be better

Easy website, quick shipping, good fit however the quality could be better. Over time (1-2 years) the elastic fabric gets loose and you will have to buy new ones.

26 de fevereiro de 2025

Pas på, dyr retusnering

Pas på, hvis du har brug for returneringen.
De står i deres handelsbetingelser, at returnering skal
pakken sendes til Kina, hvilket koster, fra 350kr.
Du har ikke styr på m pakken når frem, så regn med, at pengene er tabt. De har heller ingen adresser i dk

8 de fevereiro de 2025

Købte Comfit™ Original Push-Up Bh

Købte Comfit™ Original Push-Up Bh, meget billigt produkt og leveringstiden var som forventet. Bh'en er meget behagelig i stoffet, rart at den er sømfri og uden spænder. Desværre dur støtten i skålen ikke til mig. Vil ikke sige at bh'en giver optimal støtte til større størrelser.
Vil ikke begive mig ud i returnering grundet anmeldelserne herinde.

11 de janeiro de 2025

Retur varer

Har lige købt 4 bher der er for små. Har bedt om en retur seddel 3 gange uden held. De skriver at de har et alternativ til en dyr retur, men hvad er det? Jeg vil gerne have den en str. større, men det ved jeg ikke om det ændrer noget.

8 de janeiro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais