comfitunderwear-dk.com Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Min vare er bestilt for 15 dage siden, stadig ikke modtaget. Når jeg rykker for den, får jeg en sludder for en sladder, om det er ude af deres hænder, og forsendelses firma skyld.

Classificada 3 em 5 estrelas

Købte Comfit™ Original Push-Up Bh, meget billigt produkt og leveringstiden var som forventet. Bh'en er meget behagelig i stoffet, rart at den er sømfri og uden spænder. Desværre dur støtten i skålen... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilte 2+1, de kom inden for den lovede tid på ca. 3 uger. BH'erne passer perfekt, brugte det størrelsesskema, der findes på hjemmesiden. Det er meget god kvalitet, og blødt materiale. Ikke noget d... Ver mais

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

175 opiniões

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fup firma ud over alle grænser

Fup firma ud over alle grænser
Hold jer langt væk!

De lovet 100% tilfreds og 30 dages betænkningstid men det er direkte løgn!

Elendig plastic kvalitet, størrelser passer ikke.
Intet hold og støtte overhovedet !
Når man skriver til kundeservice svare flere forskellige medarbejdere og man skal konstant forklare det samme igen og igen. Jeg afventer stadig lovet refusion på 30%

Firmaet ligger i Kina og skal de ombyttes skal man selv betale urimelig høj retur fragt. Spild af penge total fup

4 de abril de 2024

Mega dårlig service.

Jeg bestilte 2stk. Bh. De er blevet afleveret på forkert gade. DAOmskriver Ndr. I stedet for Sdr.
DAO skriver at jeg skal kontakte afsender.
de siger så fra Comfit at de jo kan se at den skulle være rigtig leveret og at de så tror på DAO. Jeg har sendt kopier af den forkerte adresse og nu hører jeg ikke noget fra dem.
Mega dårlig service.
Jeg kan kun sige at det er dårlig stil at udstille kunder som tyve…
Vil aldrig handle der mere.

8 de março de 2024

Kinesisk fup firma

Alt for lang leveringstid.
BH'en var helt sikkert ikke som vist på video og billeder, ringe kina kvalitet og slet ikke størrelsesmæssigt som på måleskema og anbefalet fra firmaet.
BH'en var i stykker ved modtagelse. Jeg har skrevet at jeg ønsker mine penge tilbage, hvilket firmaet kun har svaret til at jeg kunne få en ny BH eller sende den til age til Kina for næsten 30 euro på egen regning.
Fup firma fra Kina, der går godt under radaren og ligner et reelt firma med gode kvalitetsvarer. Det er det altså bare ikke.
Køb endelig ikke der fra. Det var kedelige lærepenge

6 de março de 2024

Bestilte for 3 uger siden

Bestilte for 3 uger siden. Har ikke fået BHen endnu. De skriver den er leveret, dog på helt forkert adresse og landsdel. Har aldrig været i Skive…bor i Næstved. Tror sgu ikke jeg får den pakke leveret nogen sinde. Firmaet skriver de stoler på kureren selvom adressen er helt forkert, det samme er modtagernavnet.
Køb IKKE herfra!

7 de março de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har modtaget min ordre her til…

Jeg har modtaget min ordre her til morgen.
Det er da det værste bras jeg har oplevet.
BHen sidder helt utrolig dårligt.
Materialet er så plastagtigt at det er utænkeligt og pinligt, hvem der har designet det stykke plast af en BH!
Ej jeg skal da aldrig bestille noget fra comfit igen.
Sikke en skuffelse, BARE DÅRLIGT!
Skam jer at sætte sådan en gang bras til salg!

21 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækker BH

Super lækker BH - passer perfekt. Har bestilt ekstra da det er den bedste BH jeg har haft meget længe

23 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Det er dog det værste møg jeg længe har…

Det er dog det værste møg jeg længe har købt!
Størrelser er helt hen i vejret! Og tog en evighed at ankomme, samt returneringen er et helved også!
Skulle have læst anmeldelser her inden jeg faldt for den Tiktok scam!

18 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig kvalitet som på ingen måde…

Elendig kvalitet som på ingen måde svarer til det i videoen viste. Trods jeg fulgte deres størrelsesguide er skålen ALT for lille og kan på ingen måde støtte en stor barm. I stedet for støtte bliver de bare mast sammen. Dyrt betalte lærerpenge, men kanmpå INGEN måde anbefale dette firma eller deres produkter.

11 de janeiro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg fik også købt mine 3 bh'er for små…

Jeg fik også købt mine 3 bh'er for små . Så måske de sku kigge på størrelse skema . Men fik tilbudt at sende 3 nye til mig uden beregning. Og så ku jeg evt gi glæde de andre med dem der var for små.

Det er sku da service

Bh'erne er super lækre at ha på , og støtter godt. Har altid haft svært ved at finde bh'er, de hopper altid ud . Men ikk i dem her , helt klart mit foretrukne mærke

10 de janeiro de 2024

Størrelsen er meget lille

Størrelsen er meget lille. Ift Størrelsesskemaet passede den slet ikke. Jeg kontaktede dem via mail, og de svarede hurtigt tilbage. De tilbød at sende en ny gratis i en anden størrelse. Ellers skal varen sendes til Kina for egen regning og med tracking. Jeg var nervøs for om det kunne lade sig gøre efter at have læst anmeldelserne. Men ift kundeservice er jeg faktisk positiv overrasket.

1 de janeiro de 2024

NUL STJERNER🤬

NUL STJERNER🤬
Min anbefaling er at få langt udenom dette fup firma! Jeg lod mig friste igen først at tjekke Trust Pilot, desværre! Jeg har købt 2+1 tilbuddet og har desværre modtaget de ubrugelige bh'er. Retur er ingen mulighed da "kundeservice" svarer at man selv bærer risikoen for at sende pakken tilbage til Kina og at det vil koste 25 euro.
Jeg har sjældent oplevet dårligere service.

10 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen returneringsmulighed, da firma ligger i Kina

Jeg er simpelhen nødt til at sige, at det er det dårligste køb jeg har gjort længe.

Bh’en kan jo slet ikke holde ens bryster på plads, de samler sig jo bare på midten.

Jeg er virkelig ærgerlig over at jeg lod mig rive med af jeres promovering af produktet.

Jeg skulle ha’ kigget på Trustpilot først.
Nu skriver jeg selv en anmeldelse der, tænk at man ikke kan få sine penge tilbage - bondefangeri og mega dårlig kundeservice

5 de outubro de 2023

NUL STJERNER!

NUL STJERNER!
Don't do it! Dårlig pasform, skålene alt små. Dårlig returmulighed, da det vil koste kr. 250 til Kina.
Kr. 500 spildt!

13 de novembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais