Uitstekende ervaring, bestelling was snel. Ik had een klein probleem met PostNL maar de klantenservice van Compliment heeft mij enorm goed en vriendelijk geholpen!

Prima service !! Eerste bestelling was niet geleverd door DHL.. Na een telefoontje met Compliment.nl werd het pakketje meteen opnieuw verstuurd en was het de volgende dag binnen. Ik ga hier zeker n... Ver mais

Mijn eerste bestelling van 2 trays RedBull was niet geleverd. Volgens DHL moest hij retour wegens beschadigingen. Dus een tweede poging gemaakt via amazon.nl een een tweede bestelling van hetzelfde.... Ver mais

Uitstekende service! Er moest wat geschoven worden met de , omvangrijke, levering. Je wordt direct te woord gestaan door iemand die het gewoon even regelt. Kom daar maar eens om tegenwoordig. Ook een... Ver mais

1. Grande armazém
  2. Distribuidor de bebidas gaseificadas
  3. Loja de doces
  4. Grossista de café
  5. Grossista de bebidas alcoólicas
  6. Mercearia grossista

Escrito pela empresa

Compliment.nl is de online groothandel voor de zakelijke en particuliere grootverbruiker. Onze webwinkel biedt een uitgebreid assortiment van alle A – Z merken en we hebben altijd meer dan 8.000 artikelen op voorraad. Deze leveren wij vanaf €95,- gratis bij je bedrijf, vereniging, kantine of thuis af!

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Service en bestellen was goed

Service en bestellen was goed. Alleen heb ik nu 6 flessen gekregen die maar 4 maanden goed zijn😅. Als ik dit had geweten had ik ze niet besteld.

21 de fevereiro de 2026
logótipo da Compliment

Resposta da Compliment

Beste Marjo,

Dankjewel voor je bericht. Ik snap helemaal dat dit even schrikken is, zes flessen die maar vier maanden houdbaar zijn, dat is niet wat je verwacht bij je bestelling.

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Wil je ons even mailen via service@compliment.nl
of bellen naar 085 065 5746? Dan zorgen we dat dit netjes wordt opgepakt.

Groet,
Sharon
Team Compliment.nl

Veel keuze

Veel keuze, prettige website, heel veel mogelijkheden om te betalen (ik ben zelf groot fan van Billink) en zelfs eigen keuze voor wanneer je het wilt laten bezorgen!
Ik hoop nog heel lang hier bepaalde producten te kunnen kopen!!

19 de fevereiro de 2026

Grootverpakking kopen als particulier

Alles wat je nodig hebt kan je hier vinden in grootverpakking ook als particulier. Ik bestel wel vaker drinken, snoep of chips. De levering is snel en de prijzen zijn goed! Ik ben echt zeer tevreden.

13 de fevereiro de 2026

Prima

Vanaf bestelling tot en met aflevering alles volgens afspraak. Prima verpakt.

11 de fevereiro de 2026

Gewoon strak

Gewoon strak, bestelling gedaan en wel vaker, aflevering naar zeer tevredenheid, netjes verpakt, dus ere wie ere toekomt, dank jullie wel. Groet Rob Zorn

6 de fevereiro de 2026