Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte sidste år overvågningsudstyr ved Comtek fra Ubiquity. Det fungerede upåklageligt indtil for 3 mdr siden hvor min Cloudkey ikke længere ville optage. Jeg har reklameret over dette. Jeg har... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte 13/3 en Ajax brandalarm, angivet leveringstid 1-3 dage. Modtager ordrebekræftigelse med det samme, men herefter tavshed... Skrev og spurgte om min ordre var modtaget - intet svar. Opkald er... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har d. 22/3 bestilt en Ajax røgalarm(0rdre 40127) har stadigvæk ikke modtaget noget fra Comtek😣😣de tager ikke telefonen eller har besvaret min mail!!!total dårlig stil. Opdate… 31/4 Jeg gar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende service, uden sidestykke. Efter udfordringer vores trådløse netværk fandt vi Comtek, hvor Sune gav en uforlignelig service. Indledningsvis får vi en beregning / tegning som vi... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de computadores e acessórios
  2. Loja de alarmes antifurto
  3. Televisão de circuito fechado
  4. Computer Networking Center

Escrito pela empresa

Hos COMTEK ligger vi vægt på, at kun have udstyr i vores sortiment, som vi selv har testet og afprøvet. For os er det vigtigt vi netop har et dybdegående kendskab til de produkter vi sælger, og den eneste måde at sætte sig ind i funktioner, stabilitet og kvalitet er ved at teste og opveje mod alternative produkter holdt op mod pris. Vi sætter en personlig ære i netop at vide om de enkelte produkter, og ikke mindst have konkrete cases at tage udgangspunkt i. Ingen virksomheder eller hjem er ens, og dermed er behov, funktionalitet og krav også en individuel sag. Vi står til rådighed omkring hvad den optimale løsning er, og kan ofte komme med flere løsningsmodeller alt efter ønsker og budget, uanset om det er til private eller erhverv.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 20% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Landets bedste service

Ingen tvivl om, at Comtek yder landets bedste service! Vejledning så man får lige nøjagtigt det udstyr der passer ens behov, og efterfølgende support til opsætning.
Sune er den mest tålmodige og hjælpsomme mand jeg har mødt!
Kan kun anbefale at handle her.

1 de maio de 2020

Kanon service

Kanon service. Er vild med at de opsætter ens router helt gratis.. Der slap jeg da for lidt arbejde.. Hurtig levering og så var de meget informative da jeg ringede om hvad der ville passe mig af produkter...

11 de fevereiro de 2020

Resposta da COMTEK.DK

Mange Tak Lasse - Vi er glade for at kunne hjælpe dig, og at vi i fællesskab kunne finde den rette router :-)

Den bedste service nogensinde

Efter besøg af en tekniker fra Eniig blev vi tilrådet at droppe deres Smart Wifi, fordi det dækkede dårligt i vores hus. Eniig anbefalede i stedet Unifi accesspoints fra Ubiquiti. Og velvom de går for at være svære at konfigurere, købte vi et par stykker hos Proshop. Fik dem til at fungere OK direkte med fiberboksen, men netværket gik pludselig massivt ned en fredag. Problemet var ikke fiberboksen, så Eniig kunne selvfølgelig ikke supportere. Det samme gælder Proshop og andre udbydere, der sælger produkter fra Ubiquiti (selvom de da var venlige at tale med). Fandt lidt tilfældigt et link og ringede i desperation til Comtek. Og fik den nok bedste tekniske it-support, jeg nogensinde har fået! Selvom udstyret var købt andetsteds, og trods en opringning sent på dagen, forklarede Sune konfigurationen uendeligt tålmodigt, og vupti virkede netværket igen. Jeg tilbød at betale for hjælpen, men det blev afvist. Valgte i stedet at købe et ekstra accesspoint og et modem, som Sune stærkt anbefalede. Selvom modemmet var forkonfigureret ved modtagelsen, klumrede jeg stadig i det og fik igen brug for hjælp. Sune tog telefonen, også den lørdag formiddag, og forklarede atter super tålmodigt. Siden da har vores netværk fungeret så stabilt og hurtigt som nogensinde i de snart ti år, vi har haft fibernet. Fem stjerner er alt for lidt til Comtek.

4 de fevereiro de 2020

Resposta da COMTEK.DK

Tusinde Tak for de pæne ord - Vi er glade for at kunne hjælpe dig i mål, og at det hele fungere som ønsket :)

Fremragende service

Fremragende service, uden sidestykke.

Indledningsvis får vi en beregning / tegning som visuelt viser hvordan vi kan løse udfordringerne og en forklaring på hvordan netværket kan løses på en god måde - og på et sprog vi kan forstå!.

Efter kontakt til en "ven" bekræftes det at det tyder godt og at produkterne er topklasse.

Efter bestilling kommer pakken omgående. Alting er sat op. Det er plug&play og mærket efter hvor det skal placeres.

Dertil en installationsvejledning, skrevet til os!.

14 de janeiro de 2020

Resposta da COMTEK.DK

Tusinde Tak for de pæne ord - Vi er glade for at kunne hjælpe :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Sjældent har jeg fået så god service og…

Sjældent har jeg fået så god service og så relateret til et forholdvist lille køb. De har totalt styr på de netværksprodukter og diner ikke overladt til en Amerikansk chat når noget går galt... Jeg kommer klart til at bruge Comtek fremadrettet !

9 de outubro de 2019

Resposta da COMTEK.DK

Tak for de pæne ord - Det glæder os vi kunne hjælpe dig :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Endnu en gang har Comtek overraskede…

Endnu en gang har Comtek overraskede mig. Efter et lynnedslag i huset, der gjorde at en del af mit udstyr brændte ned, har jeg fået fantastisk rådgivning og nyt udstyr tilsendt med det samme...
Godt gået bliv ved med det...

28 de agosto de 2019

Bedste service nogensinde

Bedste service nogensinde. Opsætning var sket på forhånd, så intet bøvl hvis nu man normalt ikke rigtig har forstand på det. Ville give 10 stjerner hvis jeg kunne.

22 de agosto de 2019

Resposta da COMTEK.DK

Tusinde Tak for de pæne ord - Vi fik løst dine udfordringer med WiFi og streaming til dit udstyr, og det er vi naturligvis glade for vi kunne i fællesskab :)

Sune - COMTEK.DK

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais