Nu har jag äntligen fått min vara! Efter flera mejl och omdöme på Trustpilot. 5 stjärnor för varan jag beställde, som helt överensstämde med mina förväntningar. 1 stjärna för service, vilket i slutänd... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Kanon bra service. Snabb återkoppling på de frågor jag hade innan beställning. Fortfarande så otroligt positivt överraskad över hur bra dessa funkade.. beställde badtrosan till min dotter infö... Ver mais
Varan kommer inte fram. Står att den ska vara skickad men budbee som ska leverera har ej fått den till sig. Mail får man inget svar på och telefonen är avstäng. Beställde 8/8 och fortfarande inte hö... Ver mais
Ringde ang en prisförändring, som gjordes när jag skulle betala via nätet. Pratade med en tjej som var mycket trevlig och tillmötesgående. Hon fixade mellan skillnad utan vidare. Härligt med företag... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de móveis
- Loja de mobília para quartos
- Centro de jardinagem
- Designer de interiores
- Loja de Iluminação
- Loja de mobília para sala de estar
Confident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet.
Informações de contacto
Bredgränd 8, 75320, Uppsala, Suécia
- info@confidentliving.se
- confidentliving.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Punktlighet
Mycket bra koordinering av allt från packning av varorna till beskedet att varorna anlänt. Väl paketerat och varorna kom i utlovad tid. Allt enligt plan som ni förelagt oss

Bra priser för kvalitetsprodukter
Bra priser för kvalitetsprodukter. Snabb leverans

Underbart!
Super fin kvalitet! Snabb och smidig leverans, väl inpackad och så vacker skål!
Nöjd och glad kommer defenetivt att handla igen❤️

Resposta da ConfidentLiving.se
Lätt att navigera på hemsidan och bra utbud
Lätt att navigera på hemsidan, bra utbud, bra leveranstid.

Resposta da ConfidentLiving.se
Snabb leverans, bra information, inget krångel. Så ska onlinebeställning skötas!

Mycket lång leveranstid
Beställde varan 6 dec, den kom till paketombudet 23 dec. Orimligt lång leveranstid för att vara "normal", vilket ni förmodligen anser eftersom ingen info kom om fördröjd leverans etc. Kontaktade kundtjänst per mejl och frågade om varför leveransen inte kommit, men fick aldrig något svar.

Fin mat servis
Fin mat servis, är helt nöjd med den. Synd att ett matskål var fabriksskadad.

Resposta da ConfidentLiving.se
Företagen skickade en vara som tidigare…
Företagen skickade en vara som tidigare gått i retur med flera skador! Och svarar inte på reklammation!

Resposta da ConfidentLiving.se
Snabb leverans det som drar ner 1…
Snabb leverans det som drar ner 1 stjärna är,att man upptäcker rabatten efter man lagt ordern och inte får med den i köpet.

Marmorlampa Asla
Jag är mycket nöjd med min nya marmorlampa från Cozy living som köpts via Confidentliving.
Snabb leverans och lampan var mycket väl förpackad.

Mycket besviken
Mycket besviken. Beställde matta 24 nov, som skickades 9 dec med postnord. Nu är det 28 dec och jag har fortfarande inte fått någon leverans.
De tar inte ansvar för att order kommer fram trots att det måste synas i systemet att min order fastnat
De svarar inte på mailen
De löser inte problemet på snabbast möjliga sätt
De verkar inte kompensera på något sätt
Håller fortfarande tummarna för att mattan kommer fram till slut
Om någon annan har problem, så är tipset att ringa istället för att maila. De kundservicemedarbetare jag haft kontakt med har varit trevliga, men har begränsat mandat.

Resposta da ConfidentLiving.se
Snabb smidig affär och fina varor köpte…
Snabb smidig affär och fina varor köpte knivslip

Kraftiga kommunikationsproblem
Beställde varor och får ett mail att de är skickade. Jag får inget sms om att paketet finns att hämta och efter ett tag mailar jag kundtjänst och undrar var mitt paket är. En vecka senare får jag svar att ärendet är godkänt?? och att paketet skickats tillbaka för att jag inte hämtat ut det i tid samt att jag ska betala 199 kr i returfrakt. Ingen ansträngning görs för att kolla upp vad det är som har hänt. Det går inte att hämta ut paket utan någon form av kod, så förstår inte hur jag ska veta att paketet anlänt.
Har skrivit igen till kundtjänst, men antar att det tar minst en vecka innan jag får svar (om jag nu får det). Det lustiga är att fakturan på Klarna justerades efter jag hört av mig. Undrar givetvis om det är en tillfällighet. Jag kommer inte handla från detta ställe igen.

Höjer priserna helt plötsligt
Skulle köpa en oljelampa på eran hemsida på mellandagsrean, först stod det 133kr (gammalt pris 169kr) sen när jag skulle betala höjdes det till 169kr (gammalt pris 179kr). Olagligt att göra på det sättet och höja priserna för att dom märker att man kollar på en viss produkt! Detta gjorde att jag inte kommer beställa ljuslyktan från Confident Living.