Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Et regnskapsprogram som ikke koster skjorta, som forenkler regnskapsspråket for nybegynner. God pris og mulighet til å velge bare det du har bruk for, noe som er veldig greit for et lite firma i opps... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Conta er enkelt å bruke, både for fakturering i NOK og EUR. Det gir en god oversikt over inntekt og minner deg om å purre ved sen betaling fra kunde. En får e-poster med tips og råd med "passe interva... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de software de contabilidade

Escrito pela empresa

Conta lager tjenester som gjør arbeidshverdagen til næringsdrivende enklere, enten de skal sende faktura, føre regnskap eller gjøre andre administrative oppgaver. Vår visjon er å gjøre det enklere å starte opp firma i Norge og administrere det.

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 63% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Angrer dypt og inderlig på at valget i…

Angrer dypt og inderlig på at valget i sin tid ble conta. kjører programmet på fire selskaper og det er stadig noe som ikke fungerer som det skal. Nå er problemet at når jeg kobler opp et av firmaene mot banken, så kutter den de andre firmaene med den følge at ingenting bokføres automatisk av innbetalinger og det blir et forbanna kaos, samtidig som de udugelige teknikerne stadig hevder å ha løst problemet, selv om det fortsatt er høyst tilstede!
Glem Conta, bestill hva som helst annet!!!

14 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bruk hvilket som helst annet regnskapsprogram enn Conta

Conta fremstår som et selskap med en aggressiv abonnementsmodell. Jeg opplevde selv å bli flyttet over på et dyrere abonnement uten tydelig samtykke. Da dette ikke ble betalt, ble kontoen min sperret, noe som også gjorde det vanskelig å logge inn for å ordne opp i betalingen.

I tillegg oppleves flere grunnleggende funksjoner som unødvendig kompliserte. Spesielt gjelder dette oppsigelse av abonnement, som må gjøres via kundeservice i stedet for gjennom en enkel løsning i systemet.

Basert på både egen erfaring og tilbakemeldinger fra andre brukere, virker det også som at prismodellen kan være lite oversiktlig, med tilleggstjenester som fort øker kostnaden. Dette kan gjøre det vanskelig å ha full kontroll på hva man faktisk betaler for.

31 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Synes det er fryktelig dårlig at Conta…

Synes det er fryktelig dårlig at Conta ikke har kundeservice via telefon på alle abonnementer!! Fiken og Tripletex har dette uavhengig av abonnement. Skulle valgt en annen tjeneste, men trengte ikke/fikk ikke bruke tjenesten i prøveperioden så nå må jeg dessverre være kunde ut året etter å ha betalt for et år.

20 de fevereiro de 2026

Hei Jennie,

Skjønner godt at dette oppleves frustrerende, særlig når du forventer telefonsupport uavhengig av abonnement.

I Conta er telefonsupport inkludert i Smart-abonnementet, sammen med flere andre fordeler (bl.a. rabatter hos samarbeidspartnere, KID på faktura og ubegrenset sending/mottak av EHF og eFaktura). Med Standard-abonnementet tilbyr vi fortsatt kundehjelp, men da primært via skriftlige kanaler (hjelpesenter og supporthenvendelser), slik at vi kan holde prisene lavere på de enklere pakkene.

Hvis du er uheldig og glemmer å avslutte før fakturaen blir sendt, er det bare å ta kontakt med kundeservice, så hjelper vi deg så godt vi kan.

Hvis du derimot fortsetter å bruke programvaren etter at den nye perioden har startet, blir du fakturert for hele perioden. Dette er også beskrevet i brukeravtalen.

Vi håper likevel at du kan bli fornøyd med Conta, ta gjerne kontakt på kundeservice@conta.no dersom du skulle trenge hjelp med noe.

Umulig å melde av

Super lett å kjøpe, umulig å melde seg av.

17 de fevereiro de 2026

Hei Pål,

Takk for tilbakemeldingen, og beklager at det oppleves vanskelig å melde seg av. Du kan slette kontoen ved å gå til innstillinger for virksomheten og velge slett konto. Husk også å laste ned/ta ut all viktig informasjon dersom du skal bytte til et annet regnskapssystem, da det er kundens ansvar å sikre at nødvendig informasjon blir med videre og Conta ikke kan holdes ansvarlig for dette.

Ønsker deg en fin dag videre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkel og forståelig regnskapsprogram…

Enkel og forståelig regnskapsprogram for den som ikke er regnskapsfører.
Mye bedre enn Trippeltex og vismaeide selskap som bare suger til seg store summer

15 de fevereiro de 2026

Hei Nils,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er veldig godt å høre at du opplever regnskapsprogrammet som forståelig.

Vi jobber kontinuerlig for å gjøre løsningen så brukervennlig som mulig og samtidig holde prisene forutsigbare, så dette var godt å høre :-)

Classificada 1 em 5 estrelas

Det er nesten umulig å få hjelp hos…

Det er nesten umulig å få hjelp hos dere, til tross for at dere opplyser at det skal være enkelt å komme i kontakt via chat, e-post og telefon.
I praksis har vi opplevd det motsatte. Vi har sendt flere e-poster uten å få noe som helst svar. I tillegg finner vi ikke noe telefonnummer hvor vi kan komme i direkte kontakt med dere.
Dette oppleves som uprofesjonelt og gjør det unødvendig vanskelig for oss som kunde, spesielt når det gjelder spørsmål knyttet til faktura. Tjenestene dere leverer samsvarer ikke med den tilgjengeligheten dere markedsfører.

5 de fevereiro de 2026

Resposta da Conta AS

Hei, og takk for tilbakemeldingen. Vi beklager virkelig at du opplever det slik, det er ikke slik det skal være.

Vi har dessverre litt kø akkurat nå, og det kan gi lengre svartid enn normalt på e-post. Vi tar likevel tak i alle henvendelser så fort vi kan.

Sjekk gjerne om du har sendt e-post til riktig adresse: kundeservice@conta.no (og gjerne se i søppelpost.

Hvis det haster, finner du også telefonnummeret vårt inne i hjelpechatten dersom du har Smart-abonnement. Der kan du komme i direkte kontakt med oss.

Send gjerne en ny e-post til kundeservice@conta.no, så følger vi opp så raskt som mulig.

HOLD DERE UNNA!!

HOLD DERE UNNA!!
Disse sleipe "foretnings folkene" legger beslag på konton din. Også fakturer de deg samtidig.

Som tilsvar på det som står nedenfor, Hvorfor er dere ikke villig til å ordne opp når jeg tar kontakt. Dere gjør det jo umulig å komme i kontakt med en saksbehandler. Som gjør det desto vanskeligere å komme i kontakt. Skulle dere var mer service innstilt enn når dere blir blir hengt ut på offentlige plattform.

11 de novembro de 2025

Resposta da Conta AS

Hei! Dette vil vi ordne opp i.

For at vi skal få undersøkt saken og hjelpe deg så raskt som mulig, ber vi deg sende en e-post til kundeservice@conta.no. Send oss en beskrivelse av hva som har skjedd, så ordner vi opp.

Av hensyn til personvern og sikkerhet kan vi ikke behandle kontoinfo her på Trustpilot, men på e-post kan vi finne årsaken og rette opp med en gang. Ønsker deg en fin dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Conta regnskap og faktura med årsoppgjør

Conta regnskap og faktura med tilleggsmodulen årsoppgjør er enkelt og intuitivt å bruke, og gir pålitelige resultater. Eg er så glad for at eg tok i bruk dette programmet.

23 de dezembro de 2025

Resposta da Conta AS

Hei Arnold, tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig godt å høre at du opplever Conta som enkelt og intuitivt å bruke. Når regnskap og fakturering flyter godt, sparer det både tid og bekymringer, og det er akkurat den opplevelsen vi ønsker at du skal ha :-)

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har meldt fra at jeg sier opp…

Jeg har meldt fra at jeg sier opp abonnementet i Conta, så får jeg faktura på over 2500,- for ytterligere ett års ars abonnement. Velg et annet regnskapsprogram.

21 de novembro de 2025

Hei Bernt,

Vi kommenterer ikke enkeltsaker eller kundeforhold her på Trustpilot, fordi vi ikke kan gå inn i detaljer om avtaler og fakturaer i en åpen kanal. Men helt generelt fungerer abonnement hos oss slik:

- Abonnementet løper til det blir sagt opp, og fornyes for nye 12 måneder dersom det ikke er sagt opp før fornyelsesdato.
- Faktura for nytt år blir da automatisk sendt ut.

Dersom man er uheldig og glemmer å avslutte rett før fakturaen går ut, så er det bare å ta kontakt med kundeservice som hjelper deg :-)

Vi vil gjerne sjekke saken din konkret og se om noe har gått galt, eller om vi kan finne en god løsning. Ta kontakt med oss på kundeservice@conta.no eller telefon, så ser vi på abonnementet og fakturaen sammen med deg.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Fikk rask og imøtekommende hjelp. Svært fornøyd kunde i flere år nå.

19 de novembro de 2025

Resposta da Conta AS

Hei Tobias! Dette er så kjekt å høre :) Tusen takk for veldig fin tilbakemelding.

Veldig fornøyd med regnskapssystemet

Brukt Conta i mange år. God utvikling i systemet, Ai hjelp til utfylling. Lett å søke og kundeservice hjelper deg om det skulle være noe.

13 de outubro de 2025

Resposta da Conta AS

Hei Steffen! Så hyggelig å høre – tusen takk for at du har brukt Conta i mange år! Veldig hyggelig å høre at både teknologien og kundeservice hjelper deg i mål med regnskapet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt og greit å forstå!

Dett regnskapsprogrammet kan alle bruke. Enkelt og greit å forstå. Har brukt og bruker dette i flere lag og foreninger. Supporten er god om det skulle trenges. Kan brukes med og uten mva regnskap, kunde og leverandør reskontro, det er bare å velg selv. Eget vareregister med faktura-modul funger topp. Kundekartotek kan fint brukes som et medlemsregister også, Har også tilknytning til inkasso som fungerer bra. Prismessig er Conta dette det billigste jeg har funnet.
Fungerer helt topp!!

9 de outubro de 2025

Resposta da Conta AS

Hei Roy, tusen takk for en super tilbakemelding! Kjempehyggelig å høre at Conta oppleves smidig å bruke på tvers av lag og foreninger, og at supporten er på plass når du trenger den :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Uvurderlig verktøy for små bedrifter.

Dette er et regnskapsprogram med utrolig mange muligheter for et lite tømrerfirma som oss. Her gjør vi alt fra å regne tilbud, føre regnskap og sende fakturaer til å kjøre lønninger og holde oversikt over hvordan bedriften går.

10 de outubro de 2025

Resposta da Conta AS

Hei Roger, tusen takk for en strålende tilbakemelding! Kjempehyggelig å høre at Conta fungerer som et uvurderlig og komplett verktøy for dere.

Advarsler

Jeg er svært skuffet over hvordan Conta behandler sine kunder. Det er fullstendig uakseptabelt at dere presser brukere til å kjøpe tilleggstjenester uten klart samtykke. Dette grenser til villedende forretningspraksis og bryter med god forbrukerskikk.

Videre er det helt uholdbart at tilgangen til tjenesten kan bli blokkert uten noe form for forvarsel eller dialog. Som kunde står man plutselig uten tilgang til viktige regnskapsdata, noe som kan få alvorlige konsekvenser.

Kundeservicen er fraværende og viser liten vilje til å lytte eller løse problemer på en ryddig måte. Det virker som Conta er mer opptatt av å presse frem mersalg enn å faktisk levere en god og pålitelig tjeneste.

Dette er ikke en seriøs måte å drive virksomhet på, og jeg kan ikke anbefale Conta til noen før dere gjør grundige endringer i både praksis og holdning overfor kundene deres.

12 de agosto de 2025

Resposta da Conta AS

Hei, og takk for tilbakemeldingen din. Det er leit å lese at dette er inntrykket du sitter igjen med, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor.

Tilleggstjenester skal aldri aktiveres uten tydelig samtykke og klar prisinformasjon. Opplever du noe annet, vil vi gå gjennom saken og rette opp, dersom du tar kontakt med kundeservice. Når det gjelder tilgang til tjenesten, stenger vi ikke konto uten at det er sendt flere varsler og gitt en rimelig frist. Det er derfor viktig å følge med på e‑postadressen som er registrert i Conta (inkludert spam/søppelpost). At du opplever dårlig oppfølging fra kundeservice, er ikke i tråd med standarden vi ønsker; dette tar vi videre.

Vi kommenterer ikke enkeltsaker her på Trustpilot, men dersom du mener det har skjedd en feil så anbefaler jeg deg å ta kontakt med kundeservice@conta.no, så kan de hjelpe deg :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Andre aktører tilbyr akkurat samme…

Andre aktører tilbyr akkurat samme tjeneste gratis, så dette er helt uøndvendig dyrt. Bindingstid er på 12 mnd, som ikke opplyses om ved abonnementstart. Ville avslutte abonnement en uke etter ny terminstart, men fikk beskjed om å betale for de neste 12 mnd. Da jeg ville si opp på forhånd, slik at jeg ikke skal bli fakturert for enda et år fra 2026 fikk jeg beskjed om at eneste måte å avslutte abonnement på er å slette virksomheten før neste frist om 12 mnd. Om man er for sent ute er man stuck i et år til. Vet at dette er ganske vanlig prakis, men det er uansett dårlig kundeservice og åpenbart en måte å få folk til å beholde tjenester de ikke vil ha.

27 de maio de 2025

Hei Frøydis,

Takk for at du deler din tilbakemelding – vi setter alltid pris på å høre fra våre brukere, slik at vi kan forbedre oss.
Vi forstår frustrasjonen din rundt pris, bindingstid og oppsigelsesprosessen. Vi beklager dersom vilkårene rundt abonnement og bindingstid ikke var tydelige da du startet. Dersom man fortsetter å bruke programvaren når det er over i ny periode, så er det som opplyst i brukeravtalen at man blir fakturert for hele perioden.

Når det gjelder bindingstid og oppsigelse, følger vi gjeldende praksis i bransjen, men vi tar likevel selvkritikk dersom dette oppleves som unødvendig vanskelig eller lite kundevennlig. Det stemmer at avslutning av abonnementet må gjøres av deg som bruker, siden du selv har ansvaret for regnskapsdataene dine. Du kan gjøre dette ved å gå til INNSTILLINGER og velge SLETTE VIRKSOMHET.

Dersom du ønsker å diskutere saken videre eller har spørsmål om ditt abonnement, tar vi gjerne en prat for å se om vi kan finne en løsning. Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg her på Trustpilot, men dersom du mener det har skjedd en feil så anbefaler jeg deg å ta kontakt med kundeservice@conta.no, så kan de hjelpe deg :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget tilfredsstillende og særdeles…

Meget tilfredsstillende og særdeles hjelpsomme og hyggelige representanter.

12 de maio de 2025

Resposta da Conta AS

Hei Arild! Så hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på :) Mvh Marte i Conta

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg tror stikkord som rask respons på…

Jeg tror stikkord som rask respons på spørsmål, fornuftig veiledning og et oversiktlig program er avgjørende for meg. I går kom jeg i mål med næringsspesifikasjonen etter tålmodig og suveren veiledning over tid Kjerst, Grethe m.fl i Conta. Utrolig deilig!

29 de abril de 2025

Resposta da Conta AS

Så hyggelig at du ville legge igjen en tilbakemelding hos oss på Trustpilot også! Det setter vi stor pris på - og ikke minst herlig å høre at du er fornøyd. Og vi skjønner godt det er deilig å være mål med næringsspesifikasjonen. Takk igjen! Mvh Marte i Conta

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais