Cool Company Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har snart använt Cool Company 1,5 år, har aldrig varit några problem, och skulle där vara några ? Någon gång, så får man alltid den hjälp man behöver, trevlig personal, alltid hjälpsamma,

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt och smidigt, även för mig som förstagångsfrilansare. Gränssnittet är intuitivt och det går fort att komma igång med faktureringen. Ett stort plus för att det finns kontroller och rutiner inbyg... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Väldigt smidig tjänst som funkar bra med support via telefon när man behöver. Mycket bra att kunna ”föranmäla” uppdrag. Dock hade jag problem då CC skulle fakturerade en av mina kunder men fakturan in... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Enkelt att hantera, lätt att skicka iväg fakturor osv. Jag skulle dock gärna vilja kunna välja hur mycket skatt man betalar på varsin faktura istället för att den direkt kopplas till skattekortet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços financeiros não bancários

Sobre Cool Company

Cool Company
Så funkar det
Räkna ut lön
Skapa konto

Att frilansa ska vara enkelt, smidigt och roligt – och det är precis vad Cool Company gör möjligt! Genom deras tjänst kan du fakturera utan företag, vilket innebär att du slipper all administration och pappersarbete som annars följer med att driva eget.

Oavsett om du jobbar som konsult, kreatör, hantverkare eller med något helt annat, kan du genom Cool Company få betalt för ditt arbete utan att starta eget företag. Du skickar enkelt din faktura, och vi tar hand om skatter, avgifter och bokföring. På så sätt kan du fokusera helt på det du är bäst på – att leverera värde till dina kunder.

Cool Company är perfekt för dig som vill testa på att frilansa utan att ta steget fullt ut till egenföretagande, eller för dig som vill ha en flexibel extrainkomst. Dessutom erbjuder vi snabb utbetalning och en trygg lösning där du är försäkrad under dina uppdrag.

Vill du jobba självständigt men slippa krånglet? Då är Cool Company den perfekta lösningen för dig!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

686 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

21 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Rekommenderar att INTE fakturera via CC!

REKOMMENDERAR STARKT ATT INTE FAKTURERA VIA CC!!!.
Jag har använt Cool company i flera år nu men jag har haft problem nästan varje månad som var felet hos dom och att lösa problemet tagit flera dagar efter många kontakt med kundtjänst via chatt och mejl vilket resulterade att jag var för sen med mina betalningar och fått betala påminnelse avgifter.
Dom jar dålig intern system och okunnig personal.
REKOMMENDERAR STARKT ATT INTE FAKTURERA VIA CC!!!

28 de outubro de 2024

Fixa min första faktura

Fixa min första faktura. Vilken kanon enkel tjänst.
Hoppas att övrig service funkar lika bra.
Då blir det betyg höjning.
Peace and out. Bygg Farfar

23 de setembro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Rintigt bra tjänst för frilansare

Rintigt bra tjänst för frilansare.

Är dock lite missnöjd att det ska vara så svårt att kunna göra avdrag på grejer som är investerat.. men samtidigt är det ju ett bra sätt att kunna jobba lagligt med det man tycker om.

26 de agosto de 2024

Fungerar perfekt!!

Har fakturerat genom Cool Company under några år och kan verkligen rekommendera dem. Förutom att allt fungerar perfekt så är de mycket tillmötesgående, kunniga och trevliga.

20 de junho de 2024
logótipo da Cool Company

Resposta da Cool Company

Härligt att höra, tack för det! :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Bli inte egenanställd här om du tänker skaffa barn eller bli sjuk

Cool Company må vara bra så länge du arbetar och verksamheten flyter på som den ska. MEN om du råkar skaffa barn, bli sjuk eller på annat vis frånvarande från arbetet ska du veta att det lätt kan bli krångel med SGI och Försäkringskassa och Cool Company finns inte där för att backa dig som din arbetsgivare, snarare tvärt om.
Dåligt bemötande från ledning. Bli inte egenanställd hos Cool Company AB.

20 de agosto de 2024
logótipo da Cool Company

Resposta da Cool Company

Hej! Tack för ditt omdöme, även om det var tråkigt att läsa. När du skapar en faktura fyller du i en tidrapport med det antal timmar som du har arbetat på ditt uppdrag. I detta fall har ni rapporterat ett visst antal timmar per uppdrag till oss, och vi har sedan vidarebefordrat den informationen. Om Försäkringskassan bedömer att detta antal timmar inte är tillräckligt för att skydda din SGI, så är vi verkligen ledsna för detta. Tyvärr kan vi dock inte rapportera ett annat antal timmar än det ni har rapporterat till oss.

Quick and easy to use

Quick and easy to use. Great for allowing me to focus on doing work, without the hassle of managing the admin. Especially in a new country.

13 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ni är snabba,Trevligt bemötande och jag…

Ni är snabba,Trevligt bemötande och jag provade ett billigare alternativ innan
Coolcompany men man får valuta för det här. Väldigt nöjd förutom att ni inte öppnade dörren på Tegnérgatan när jag
Köat genom stan för att bjuda på tårta
Och bullar en fredag🙈🫶

25 de julho de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.