Jeg bestilte forskellige varer hjem, hvorpå ét af disse desværre var udsolgt selvom der stod at det var på lager. Men det er jo hvad der sker. Da jeg modtager min pakke med resterende varer, er e... Ver mais

Forfærdelig service, de lover at sende pakken på dagen, hvis man bestiller før klokken 15, men sendte først min pakke SEKS DAGE efter. Da jeg kontakter kundeservice, går der flere dage før de svar... Ver mais

Jeg har lige modtaget min pakke. Første gang bestiller olier til hår. Flasker er ikke “‘forseglet”. Det er ikke normalt. Anden ting er at olie kommer i plastik flaske nr 1 dvs den trækker plastik ind... Ver mais

Kan kun anbefale dette firma. Min ordre blev sat foran min dør natten mellem den 22-23/12 kl 1.30. En medarbejder kørte forbi efter arbejde. Kæmpe overskud i den travleste tid på året. Stor tak til... Ver mais

1. Loja de produtos para cabelo

Escrito pela empresa

Hos Coolhair bestræber vi os på at tilbyde vores kunder de bedste hårprodukter på markedet. Vi samarbejder med anerkendte mærker og leverandører, der er kendt for deres kvalitet og effektivitet inden for hårpleje og styling. Vores udvalg af hårprodukter omfatter shampoo og balsam, stylingprodukter som hårspray, mousse og voks. Uanset om du ønsker at opnå en bestemt frisure, forbedre hårets struktur eller beskytte det mod skader, har vi det.

3,5

Aceitável

Não respondeu a opiniões negativas

Der kan ikke bestilles ved dem

Der kan ikke bestilles ved dem. Når varerne er lagt i kurven skriver hjemmesiden, at “hjemmesiden ikke er sat op til bestilling” - hvilket er SUPER ærgerligt, da jeg rigtig gerne vil bestille varer. Hvis hjemmesiden er lukket, ville det være super at der kom information ud om dette.

10 de abril de 2025

Man kan ikke bestille varer

Man kan stadig ikke bestille varer på deres hjemmeside meget mystisk??

Man kan ikke bestille varer på jeres hjemmeside, virker ret mystisk!!!!

12 de fevereiro de 2025

Glad for produkt og levering

Jeg fik hvad jeg havde bestilte, og jeg er glad for mit produkt. Det ankom forholdvis hurtigt, specielt når man indregner, at det er højsæson for at sende pakker ud.

6 de dezembro de 2024