Det var meget god oplevelse med hurtig og nem aflevering af min vare. Fra min bestilling til aflevering jeg havde mulighed at vide hvordan min bestilling opfylder. Tak for jeres fin arbejde.

A empresa respondeu
Super web shop. Alt til træning men også Longevity, generel sundhed, keto og så videre . Stærk combo. Gode priser og levering.
A empresa respondeu
Jeg har i mange år brugt L-Argiplex Total for kvinder, fra Core Nutrition. Jeg kan ikke leve uden! Dette produkt åbner mine blodårer og forebygger forkalkninger, smerte og hjerteproblemer. Dette pro... Ver mais
A empresa respondeu
Har kun haft gode oplevelser med corenutrition.dk. Nemt at bestille. Mange forskellige vare og hurtig levering. Pakkerne har altid været pakket forsvarligt og rigtig. Også selv om de har indehold... Ver mais
A empresa respondeu
Core Nutrition er en af Nordens førende forhandlere af kosttilskud. I 2005 tog vi skridtet ud på internettet. Siden da, har vi forsynet kunder over hele norden med et af markedets mest omfattende kosttilskudssortimenter. I marts 2024 skiftede vi navn fra Svensk Kosttilskud til Core Nutrition. Vores navneskift skyldes, at vi vækster, og at vi ikke længere kun er blandt de allerstørste i Sverige, men nu også har vundet stort indpas i Danmark. Vi vil fortsætte med at udvikle vores butik i Danmark, så Core Nutrition bliver et endnu mere spændende sted for dig som kunde! I fremtiden har vi store ambitioner om at tage Core Nutrition videre til andre europæiske lande, og vi glæder os til at dele vores mission og værdier med endnu flere mennesker. Vi, hos Core Nutrition mener, at aktive handlinger fører til flere sunde valg i hverdagen. For os starter det hele med dig som kunde og dine behov. Vi vil have, at du skal kunne finde det du leder efter, hos os, og vi ønsker et langsigtet forhold til dig. Derfor arbejder vi aktivt for at formidle træningsglæde og motivation, mens vi tilbyder produkter af højeste kvalitet, der vedrører alle områder af træning, kost, sundhed, og kosttilskud.
Escrito pela empresa
Mätarvägen 6A, 19637 Kungsängen, Stockholm , Suécia

Resposta da Core Nutrition
Jeg oplever aldrig problemer. Lækre produkter, fair priser og hurtig levering.

Hurtig levering
Proteinbar smager rigtig godt ,og er glutenfri

Resposta da Core Nutrition
Det er tredje gang, jeg handler, fordi jeg elsker æblecidereddike, men hvis prisen er over 500 kr. for gratis levering, og jeg kan også få leveringen til mit hjem, er det bedre.

Resposta da Core Nutrition
Alt fint - men handler hos jer for at spare på Pandy Salty Liquorice - 50 g - hvorfor pokker kan jeg ikke bestille dem mere - andre butikker har dem.
Få dem på lager - og jeg retter til 5 stjerner

Resposta da Core Nutrition
Hurtig respons og løsning da min pakke var blevet beskadiget under levering. Super.

Resposta da Core Nutrition
Man skal selv købe pakkelabel hos GLS eller anden transportør for at returnere varer. Ingen hjælpemidler fra firmaet

Resposta da Core Nutrition
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.