Cork PadelOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bat i padel-centre og hos ambassadører har gjort det fhv. nemt at teste demo bat. Et must med bat i denne prisklasse. Bestilling og levering ved online køb var uden problemer. Kvalitet og finish i top... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Topkvalitet og super service! Jeg har haft en virkelig god oplevelse med CORK PADEL DK. Fra bestilling til levering gik det hele hurtigt og problemfrit. Produktet lever fuldt ud op til mine for... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Produktet lever for det første op til forventningen. Jeg har købt en Floky sleeve til hele armen, og jeg kunne simpelthen spille med den med det samme uden irritation eller en træls fornemmelse. Jeg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

For to måneder siden købte jeg et Premium Hybrid III Cork-padelbat hos Cork Padel efter virkelig kyndig og serviceminded vejledning fra Jakob. Jeg havde tidligere spillet med Supreme Hybrid... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos desportivos

Escrito pela empresa

CorkPadel.dk er en dynamisk og innovativ virksomhed med speciale i at producere og levere kvalitetsprodukter inden for padel. Vores primære fokus er at fremstille padelbat og tilbehør af højeste kvalitet, samtidig med at vi stræber efter at være bæredygtige og miljøbevidste. En af vores mest unikke egenskaber er vores avancerede anti-vibrationssystem, som er indbygget i alle vores bat. Dette system er designet specielt med henblik på at hjælpe folk med tennisalbue og skulderskader. Det reducerer kraften og stødene, der overføres til spillerens arm, hvilket giver en betydelig reduktion af vibrations- og stødrelaterede skader. Dette gør vores produkter ideelle for både begyndere og erfarne spillere, der ønsker at beskytte deres krop og samtidig spille med et bat af højeste kvalitet. CorkPadel.dk's team består af dedikerede fagfolk med ekspertise inden for både padel og bæredygtig produktudvikling. Vi er stolte af at bidrage til miljøet ved at anvende et naturligt og genanvendeligt materiale som kork og samtidig gøre spillet mere tilgængeligt og sikkert for alle niveauer af spillere. Vi er engageret i at levere enestående kundeservice og værdi. CorkPadel.dk stræber efter at være en førende aktør inden for padelverdenen, der prioriterer både spiloplevelse og spillernes sundhed.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

141 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

15 de outubro de 2025
logótipo da Cork Padel

Resposta da Cork Padel

Tak for anmeldelsen, Mikkel! Fedt at høre, at leveringen sad lige i skabet.

Classificada 1 em 5 estrelas

Extremely poor experience

I purchased the Cork Premium Power 2, which is marketed as an elite, high-end product, from 'il campione dello sport' website in November/December. Given the price and market positioning, my expectations were extremely high. Unfortunately, the experience has turned into a complete disappointment due to serious quality and durability issues.
After just a few months of use, the racket showed a worrying problem: the racket bridge cracked. I was initially told this was not a significant issue.
However, the damage rapidly worsened: both faces of the racket developed small cracks that have turned into significant damage in the same spot. This symmetrical and recurring fracture pattern unequivocally indicates a manufacturing defect or a serious problem in the racket's structural design.
It is unacceptable that such an expensive product, positioned as "elite", shows such structural fragility in such a short period of time. A racket in this price range should guarantee not only performance, but above all, much greater reliability and robustness.
I fully intend to exercise my warranty rights for a product that is clearly defective. I strongly advise against buying this racket if you are looking for a durable and reliable piece of equipment. The Cork Premium Power 2 failed to deliver on its promises.

8 de setembro de 2025
logótipo da Cork Padel

Resposta da Cork Padel

Denne anmeldelse er ikke lavet på et køb og vi kender ikke Dario.

Utmärkt kundtjänst

Snabb service då jag fick svar på en fråga redan under kvällen samma dag.
Några dagar kunde jag hämta ut produkterna på lokalt postombud
Utmärkt kundhantering 👍

14 de outubro de 2025

Investeringen værd

Efter en periode med tennis-albue investerede jeg i et Cork-bat. Det har jeg ikke fortrudt. Det absorberer stødene, giver god kontrol og er super komfortabelt at spille med. Siden har jeg handlet diverse tillægs-produkter. Altid med hurtig levering og pålidelig service. Eneste anke er at de ikke ringer tilbage på beskeder lagt på deres telefonsvarer.

1 de outubro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Lækker produkt til en fin pris

Lækker produkt til en fin pris.

Mangler dog lidt opdatering om levering på hjemsiden. Bestilt fredag og fik varen onsdag, hvor jeg havde forventet at få varen tirsdag.

24 de setembro de 2025

Let og lækkert

Det var en let og overskuelig hjemmeside og hvert produkt var godt beskrevet. Bestillingen var let og det var hurtig levering. Varen var pakket godt og forsvarligt ind.
Jeg købte et bat og det er super lækkert :-)

10 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais