Anbefaler til alle! Jeg har fået lavet fedtreducering- og allerede kan MÆRKE forskel efter 2. Behandling at jeg ikke er så oppustet som jeg plejer at være. Jeg glæder mig allerede til sidste behand... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg kan varmt anbefale denne klinik. En særlig tak til Wafiyah som er utrolig sød, omsorgsfuld, professionel og som tager sig god tid til at forklare og svare på spørgsmålene. Vi har følt os i trygge... Ver mais
Jeg var idag forbi Cosmetic Clinique i Århus, hvor jeg fik lavet tandblegning af den sødeste Safa. Lad os bare sige jeg var målløs efter jeg så resultatet.. helt hvide og flotte tænder på kun 40 minu... Ver mais
Venlig og sød, men bestemt ikke det resultat med tandblegningen, som jeg blev lovet og derfor forventede. Var til familiefødselsdag efterfølgende, og INGEN kunne se, at tænderne skulle være blevet b... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
As pessoas também visitaram
Mit resultat er helt vildt
Mit resultat er helt vildt. Intet isnede - intet gjorde ondt og jeg er så glad for behandlingen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 stjerner
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 stjerner
Jeg har fået microneedling-behandling hos klinikken, og det har været en virkelig god oplevelse. De er simpelthen så søde deroppe – imødekommende, professionelle og virkelig omsorgsfulde under hele behandlingen. Alt fungerer bare, der er pænt og rent, og man føler sig tryg og godt behandlet fra start til slut.🥰 jeg har allerede fået virkelig gode resultater, bare af min første behandling. Jeg glæder mig allerede til at fortsætte mine behandlinger hos dem. Kan varmt anbefale stedet – derfor giver jeg 5 stjerner!🎇🎇🎇🎇🎇
Meget søde og imødekommende piger.
Meget søde og imødekommende piger.
Jeg havde sødeste Henna som behandler, og hun var meget dygtig og perfektionistisk. Det er ikke sidste gang jeg får lavet browlamination og lashlift hos hende. Kæmpe anbefaling herfra.
Meget professionelle
Meget behageligt og profesionelle, jeg var meget tryg og hun havde styr på sin faglighed og kunne guide mig , det kan virkelig anbefales , indtil videre er jeg meget tilfreds med behandlingen og har fået ny tid og kommer igen❤️
Praktisk talt ingen effekt
Venlig og sød, men bestemt ikke det resultat med tandblegningen, som jeg blev lovet og derfor forventede. Var til familiefødselsdag efterfølgende, og INGEN kunne se, at tænderne skulle være blevet bleget.
Og ja, naturligvis overholdt jeg reglerne omkring, hvad man må spise/drikke hvornår.
Det var penge lige ud af vinduet.
Kæmpe anbefaling
Virkelig behagelig og god oplevelse, har fundet mit sted🙌🏼 Safa er så sød, og rar en person, jeg følte mig tilpas med det samme. Første besøg for mig og ikke sidste.
KÆMPE anbefaling herfra.
Utrolig god oplevelse!
Fantastisk oplevelse hos Cosmetic Clinique!
Safa er både professionel, dygtig og utroligt imødekommende. Man føler sig tryg og i de bedste hænder fra start til slut. Resultatet overgik alle mine forventninger - jeg kommer helt sikkert igen! Kan varmt anbefales herfra!
Kan varmt anbefales
Jeg har ingen dårlige ting at sige om Safa og hendes behandling med Colombia Buttlift. Hun er så imødekommende og dygtig.
Jeg kan virkelig anbefale tandblegning…
Jeg kan virkelig anbefale tandblegning hos Safa, hun er så god til sit arbejde, det var en smertefri behandling og man kan se et sindssyg godt resultat med det samme.
Tak for det Safa 🙏
Jeg kan stærkt anbefale tandblegning og…
Jeg kan stærkt anbefale tandblegning og tandsmykker hos Safa, jeg er virkelig glad for min oplevelse med tandblegning og tandsmykker! Tandblegningen gav fantastiske resultater uden at irritere mine tænder, og jeg er meget tilfreds med, hvor naturligt det ser ud. Tandsmykkerne tilføjede et flot glimt til mit smil, som bare gør det endnu bedre. Hele behandlingen var professionel og behagelig, og jeg kan klart anbefale det til alle, der vil forbedre deres smil!
Tusind tak Safa, og tak for den skønne oplevelse🥰❤️

Resposta da Cosmeticclinique
Jeg vil give min varmeste anbefaling…
Jeg vil give min varmeste anbefaling til Dental Beauty og især til Safa, som har gjort et fantastisk stykke arbejde med mine tænder! Safa har både bleget mine tænder og skabt et smukt smil, som jeg er utroligt glad for. Hendes professionelle tilgang, omhyggelighed og evne til at få mig til at føle mig tryg under hele processen er helt enestående.
Hvis du leder efter et sted, hvor du virkelig kan føle dig i trygge hænder og opnå fantastiske resultater, så er Dental Beauty det rette valg. Tusind tak til Safa for at give mig et smil, jeg er stolt af

Varmt anbefaling😍
Jeg kan stærkt anbefale denne Lifting Colombia behandling hos Safa. Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt af en varm og professionel behandler Safa.
Hun tager sig tid til at lytte og forstå ens behov samt mål. Resulteret var intet mindre end perfekt, hun anbefalede mig at forsætte med behandlingerne for at opnå det perfekte resultat.
Jeg følte mig tryg og i de bedste hænder hos Safa, jeg kommer helt sikkert igen
Tak til dig Safa ❤️

Fantastisk oplevelse med tandblegning
Fantastisk oplevelse med tandblegning
Jeg har netop fået lavet tandblegning og kunne ikke være mere tilfreds! Behandlingen var helt smertefri, og resultatet overgik mine forventninger. Safa var utroligt professionelt imødekommende og sørgede for, at jeg følte mig tryg og godt tilpas under hele processen.
Serviceniveauet var i top – fra første kontakt til afslutningen af behandlingen. Jeg vil varmt anbefale dette sted til alle, der overvejer tandblegning. Tusind tak for en skøn oplevelse!

Føler mig altid velkommen
Føler mig altid meget velkommen når jeg kommer i butikken.
Safa som er hende der udfører min behandling som er fedtreducering er super imødekommende og hun gør at jeg føler mig tryg og godt behandlet.
Samtidig kan jeg sige at min behandling hjælper.
Jeg er fan!
Altid god behandling. God service. Safa er imødekommende, ærlig og ordentlig. Selve behandlingen er super behagelig og man får nogle gode snakke med Safa under vejs. Jeg kan se og mærke tydelig forskel efter hver behandling, som er fedtreducering og opstramning af maven. Og glæder kig til det færdige resultat. Jeg har under behandlingen ikke trænet og har levet som jeg plejer i forhold til mad mv. Jeg er altiv, men dyrker ikke motion. Jeg følger anvisningerne så godt jeg kan og trods dage hvor jeg har glemt det anbefalede vandindtag for udrensning, har jeg altså haft god effekt alligevel..

Resposta da Cosmeticclinique
Jeg vil varmt anbefale behandlinger hos…
Jeg vil varmt anbefale behandlinger hos Dental beauty. Safa er sød og imødekommende og yder rigtig god kundeservice. Hun er god til at forklare før under og efter behandlingen hvad man skal forvente og hvad der skal ske så man føler sig i trygge hænder.

Resposta da Cosmeticclinique
Medarbejderene var meget imødekommende og fornuftig pris for tandblegning som gik rigtig godt. Thumbs up herfra.

Dobbelthage resultat
Jeg er under et forløb hos dentalbeauty, det er min 3 behandling på dobbelthagen og kunne allerede se resultat efter kun 2 behandling, jeg glæder mig til de endelige resultater efter forløbet.
super glad for resultatet
super glad for resultatet! og rigtig sød behandler. glæder mig til det færdige resultat :)

Resposta da Cosmeticclinique
Jeg har besøgt DentalBeauty for en…
Jeg har besøgt DentalBeauty for en tandblegning, og resultatet blev virkelig flot, ligesom servicen var fremragende. Før behandlingen fik jeg også en tandrensning. Behandlingen får 10/10!

Resposta da Cosmeticclinique
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.