Jag har handlat från cosmiko och jag e…
Jag har handlat från cosmiko och jag e jättenöjd med produkten :) jag kommer definitivt att handla här igen, rekommenderas varmt
Cosmiko är en svensk nätbutik som erbjuder original parfym, smink, hudvård, hårvård och kroppsvård från märkena du känner och älskar – alltid till bra priser. Vi tror att alla förtjänar tillgång till exklusiv skönhet utan de höga priserna. Därför har vi byggt ett noga utvalt sortiment av 100% äkta produkter, från ikoniska prestigemärken till smala favoriter, och gjort dem mer prisvärda och tillgängliga. Varje produkt vi säljer är äkta och levereras i hela Sverige med spårbar frakt. Våra kunder står i centrum för allt vi gör. Oavsett om du upptäcker en ny signaturdoft eller fyller på en betrodd favorit, står vi för äkta produkter, ärliga priser och pålitlig service vid varje beställning. Äkta märken. Ärliga priser. Det är Cosmiko.
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Beställde både smink och parfym från Cosmiko och är verkligen supernöjd! Produkterna var jättefina och allt kändes professionellt från beställning till leverans. Kommer definitivt att beställa härifrån igen och kan varmt rekommendera Cosmiko! ✨
Alla produkter som någon skulle behöva finns direkt tillhanda! Kundservicen är helt fantastisk och väldigt snabba med att svara om något skulle behövas. Leveransen kom efter bara några dagar utan några problem alls! Om man ska köpa smink är det här! 😍
Fick så många komplimanger i skolan för min parfym och mitt Forever Dior-läppstift! Doften höll hela dagen och läppstiftet satt perfekt. Älskar dem verkligen 💕
Köpt min favorit parfym å det var precis såsom jag förväntade mig!🌸 snabb leverans och smidig köp överlag!!
Jag beställde en parfym set för min tjej och en parfym till mig själv, är väldigt nöjd och produkterna var äkta vilket jag inte trodde dem skulle vara