CostumesLive Opiniões

3,8

Ho acquistato L ultimo costume di spiderman ottima qualità,cura dei particolari.,nonostante le festività natalizie ci sono voluti 17 giorni X la consegna come indicato da altre recensioni. Ho sempre a... Ver mais

Good quality costume and good customer service. Quick response with WhatsApp chat/customer service. Costume came with vest, undershirt, and pants. My son wished the turtle neck part stayed on better/t... Ver mais

Attention! Supplied with a penis bulge. I can't use the product like this. I have to pay for the return myself. Disappointing. Achtung! Anzug wurde mit einer Penis-Applikation geliefert. Ich kann das... Ver mais

We've ordered a few superhero (spidey) costumes for our kids (ages from 4 to 7) here and so glad we did. The quality and fit looks perfect just like the real deal and so the kids love them. There was... Ver mais

1. Loja de disfarces

Thousands of vintage clothing items, including Vintage Costumes, Victorian Tea Dresses, Rococo Gowns, Gothic Bridal Dresses, and Baroque Capes, are popular in multiple countries…

3,8

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Rundum zufrieden!

Lieferung schneller als gedacht, Qualität top und Fragen werden schnell und freundlich über WhatsApp beantwortet. Wir sind zufrieden 😊👍🏻

8 de junho de 2022

Super Shop 👍🏼👍🏼

Eine sehr vertrauensvoller und guter shop habe dort mehrere Sachen bestellt und sind überpünktlich gekommen, der Service ist auch super alles wird leicht über whatsapp ohne Probleme geklärt, das maß ist auch super wie beschrieben wird

1 de junho de 2022

Service client sans comentair

30 de maio de 2022
logótipo da CostumesLive

Resposta da CostumesLive

Dear customer,
We appreciate you trust us and shop on our website, and put up your opinions about our service to make us improve. We are so sorry to make you in a bad mood.
It must be our fault that didn't deal with your problem properly.
Would you mind telling us your problems and giving us a chance to solve the problems?

Super

Je recommande ce site car la qualité des produits est vraiment superbe !
Rapport qualité prix top et livraison rapide !!!

10 de maio de 2022

I ordered a costume which I needed to…

I ordered a costume which I needed to upgrade the delivery on for it to be here in time for an event. I spoke with many super helpful people in customer service on WhatsApp who sorted my situation efficiently. They even checked back after it should have been delivered to make sure I got it ok.

5 de maio de 2022

Disfraz de Superman

Pedimos un disfraz de superman y la verdad que a mi marido le queda genial. La talla que pedimos fue la L y se corresponde perfectamente con las medidas indicadas en la web. La calidad, tanto de la capa como del mono es buena, así que ha sido todo un acierto.
Decir también que me tuve que poner en contacto por WhatsApp con el equipo de Costumes Live por temas del transporte y me respondieron rápida y muy amablemente desde el minuto 1, la verdad que han sido muy atentos en ese sentido.
Muy recomendable!!!!

22 de abril de 2022