Cozy Fredericia Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Glimrende frokost. Stjerneskud og moules frites. Fremragende pommes, rigtig gode moules, suppen lidt tynd, men alt i alt godt. Dertil enormt hyggelig værtinde/ejer. Der vil vi gerne komme igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er "vanskelige" kunder fra Nordjylland uden anelse hvad der ramte os: Hold da ferie et dejligt sted. Fantastisk mad. Veloplagt betjening. Træls vi bor 214 km væk. Fortjener kun stor ros. Vi vi... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi valgte Cozy for beliggenheden, da vi på vores tur rundt i Fredericia blev lækkersulten. Havde vi dog bare læst anmeldelserne inden, så havde vi aldrig sat vores ben i den restaurant. Utr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi holdte konfirmation på Cozy. Super godt og hyggeligt sted,flot beliggenhed ved vandet. Maden var super lækker og meget flot anrettet. Alt personale var meget søde, smilende og imødekommende. Der... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fantastisk god oplevelse

Fantastisk god oplevelse, med Fantastisk god mad, og en service der bare var i top, med smilende personale og med en frisk kommentar af og til :-)
Kan helt sikkert anbefale det
Mvh Simon

11 de março de 2023

Hej Simon
Tusinde tak for den flotte anmeldelse.
Vi er meget glade for, at i har nydt jeres besøg hos os.

Vil rose jer så meget

Vil rose jer så meget, især kokken og den unge pige der var tilstede på Hannerup skov d 28 dec 2022.
Vi skulle finde et sted til kaffe efter min mors bisættelse og det var mellem jul og nytår, så mange steder var lukket. Det 4 sted vi ringede til var hos jer og en sød dame ville lige ringe tilbage, da de havde lukket men ville se om hun kunne få personale. 5 min gik og hun ringede at vi havde en aftale, med kaffe,boller med pålæg og lagkage til 80 personer. Da vi kom efter bisættelsen var alt bare klart, men vi kom 104 , men intet problem , alt var så fint og godt.
Tak for jer og vil anbefale jer til andre ❤️

27 de dezembro de 2022

Hej Lene
Tusinde tak for den fine anmeldelse og rosende ord.
Jeg vil sørge for at give rosen videre (:
Vi er meget glade for, at dagen forløb som i havde tænkt den.

Dejlig oplevelse

Terrassen var fyldt med gæster, og den unge tjener havde ekstremt travlt. Alligevel var han nærværende og havde overskud til både smil og service. Lækkert stjerneskud, kølig hvidvin og fantastisk udsigt, hvilket varmt kan anbefales i sommervejret

13 de agosto de 2022

Hej Lene
Tusinde tak for de rosende ord.
Jeg skal sørge for at give det videre til rette vedkomne.
Vi er meget glade for at i har nydt dagen hos os.

Classificada 4 em 5 estrelas

Skønt sted - men lav nu mad ordentligt.

Skønt sted, med en dejlig udsigt over lystbådehavnen.

Både min kone og jeg havde bestilt en Steak til kr. 349,- samt drikkevarer.

Vi fik maden efter noget ventetid, men ikke mere ventetid end forventet. Det går desværre galt da vi får maden. De skriver at de som udgangspunkt steger bøffer medium. Vi blev dog spurgt hvordan vi ønskede den. Min kone ville gerne have medium og jeg ville gerne have den rød.

Da vi fik maden, var det hurtigt at konstatere at min var gennemstegt - nærmest skamstegt. øv.

Går ind til kassen og da tjeneren har betjent den kunde hun var i gang med, oplyser jeg stille og roligt at min bøf er "skamstegt". Får retur at jeg godt lige kan falde ned og får selvfølgelig en ny bøf, hvis jeg kommer og siger den ikke er stegt som ønsket. Jeg ved ikke lige hvordan jeg skulle falde ned, var på ingen måde sur eller opfarende. Jeg får at vide jeg får en ny bøf, alle er glade.

Tjeneren kommer ud og informerer om den nye er på vej, men at jeg altså ikke behøves være opfarende.

Den første bøf jeg fik var lidt tør, hvilket nok er uundgåeligt, når det er fuldstændig gennemstegt, og lidt mere til. Den næste jeg fik var dejligt mør, smagfuld og saftig - men den var ikke rød. Den var medium, grænsende til gennemstegt. Turde og ønskede dog ikke at kommentere på det igen, selvom andre tjenere havde overtaget vores bord.

Så alt i alt: En god oplevelse og god mad. Men når man tager 349,- for en bøf med lidt garniture, skal den altså sidde lige i skabet. Det gjorde den bestemt ikke.

Kommer næppe igen, men vil ikke "ikke" anbefale stedet. Det er et dejligt sted, og vi var nok bare uheldige.

----Svar til Cozys kommentar----
Naturligvis er der altid 2 sider af en sag. Jeg fortæller blot min oplevelse. Den er jo ikke dårlig/dårlig når jeg trods alt giver jer 4/5 stjerner.

Den første tjener bekræftede mig i at den første bøf ikke var - Den var gennemstegt. Dig der ryddede den første tallerken af, som tilsyneladende også er dig der svarer her, kan så tilsyneladende ikke kende forskel på en gennemstegt bøf og en rød bøf - uagtet at det er kalvekød. Den var grå hele vejen igennem. Jeg anerkender fuldt ud at det jeg mener at bøf nummer 2 heller ikke var rød, kan skyldes kødets oprindelse - Men en komplet grå bøf er altså gennemstegt uanset. Jeg er af den klare overbevisning at jeg sagtens kan se og smage forskel på en rød og gennemstegt bøf.

Det er super i har taget kritikken til efterretning. Om den er rimelig eller ej, kan jeg ikke umiddelbart vurdere - til gengæld kan jeg vurdere min egen oplevelse af det. At i vil modsige den, til trods for at jeres egen tjener til den første portion svarede "det kan jeg godt se" til at den var gennemstegt, giver lidt et uheldigt billede af hvad i mener er gennemstegt / ikke gennemstegt, og rykker i negativ retning omkring troværdigheden.

Jeg fastholder dog stadig de 4 stjerner.

PS: At det skulle have været en bøf af dårlig kvalitet, mener jeg ikke er tilfældet. Nærmere at den var blevet overstegt. Det er desuden ikke god reklame at i accepterer bøffer af dårlig kvalitet - Det kan man vurdere ret godt visuelt og duftmæssigt.

10 de agosto de 2022

Hej Mickey
Jeg har fuld forståelse for din oplevelse.
Dog er der jo altid 2 sider af en sag, og hvis den tjener du har talt til, har følt du har været opfarende, kan du jo være blevet misforstået. Hvorom alting er har en anden person jo haft en helt anden oplevelse af situationen end dig.

Jeg var selv til stede den pågældende dag, og ved i blev spurgt ind til maden endnu engang. Hvor i fortæller at det er fint. Her kan vi jo ikke gøre andet end at tro på, hvad i siger.
Dog var det mig der ryddede den første tallerken af, og jeg var meget uenig i at den havde fået for meget. Dog kan jeg ikke afskrive, at det måske har været et stykke kød, af "ringe" kvalitet, da vi jo har med dyr og gøre, og man kan være uheldig nogle gange, at der bliver leveret noget som ikke nødvendigvis lever op til den standart, vi forventer at få leveret. Vi har, efter at have været i branchen mange år, før oplevet at have 2 ens udskæringer, hvor kvaliteten er forskellig, dette kan man ikke holde for.

Sidst men ikke mindst, har du sat skub i nogle ting hos os. Det er vigtigt for os at alle vores gæster forstår at det er en ribeye af kalvekød, det vil sige at den aldrig vil syne blodrød eller rå, som oksekøs gør når det er stegt rødt. Teksturen og farven på kalvekød er meget anderledes end okse.

Så vi har taget din kritik til os, og prøver nu at informere vores gæster bedre, så de ved hvad det er de får.

Jeanette

Classificada 1 em 5 estrelas

Ærgerligt at der ikke er nok personale…

Ærgerligt at der ikke er nok personale ift gæster.

Ventetid på omkring en time og så kold mad :(
Maden bliver serveret og derefter skal du selv finde en tjener hvis du er utilfreds, ellers kan du forvente at de kommer og spørger om det er ok lige inden du er færdig med at spise.

Jeg takkede nej til nyt mad da jeg i forvejen havde ventet i en time ca og ikke ville vente en time mere. Men dessert på deres regning eller andet blev ikke tilbudt.
Kritik bliver ikke taget godt imod, selv andre synes man blev snakket ned til.

Har hørt om andre hvor tjeneren er blevet negativ ved kritik. Derfor er det ikke er sted vi vil anbefale og ikke et sted vi ønsker at komme igen.

4 de agosto de 2022

Hej Maja
Vi tager altid imod kritik. I hvertfald hvis den er konstruktiv. Leveringen af dette, kan have en betydning.
I forhold til at, der ikke er tjenere nok ansat i forhold til gæste mængden, kommer i på en dag helt udover det sædvanelige, hvor der vælter 80 gæster ind af dørene på ca. 1,5 time. Det er der ingen der kan forudse. Dette sker meget sjældent. Dog oplever vi for det meste forståelse for, den travlhed der kan forekomme meget pludseligt.
Rigtig mange mennesker reservere ikke et bord, derfor har vi ingen chance for at vide hvor mange der kommer. Dog bemander vi så godt som muligt.
Jeg håber dette giver et lidt bedre indblik i, hvad der er sket den dag i har besøgt os.
Jeanette

Super god og lækker mad

Super god og lækker mad. God service alt spiller

28 de julho de 2022

Hej Diana
Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Vi er meget glade for at i har nydt jeres besøg hos os.

Bordbestilling med kort varsel

Ringede kl. 17.30 til COZY for at høre om det var muligt at få et bord til 2 personer kl. 19.00
Jeg fik oplyst at det kunne jeg godt men jeg skulle påregne ventetid undervejs p.g.a. meget stor travlhed, hvilket vi var indforstået med. Fint at man oplyser det!
Kl 19.00 ankom vi til restaurationen og måtte vælge om vi ville sidde indendørs eller udendørs. Vi valgte det reserverede bord indendørs, og fik hurtigt menukort. Vi bestilte 2 retter af månedens menu, hovedret og dessert. Dertil huset rødvin og en kande vand. Omkring kl. 19.10 fik vi leveret vand og vin, som var dejlig afkølet. Vi sad så og snakkede indtil hovedretten blev serveret kl. 19.30. Ganske flot i betragtning af den travlhed der herskede.
Hoveretten var meget veltillavet og tilbehøret meget lækkert. Vi sad og nød maden og den svale rødvin indtil omkring kl. 20.00. Kl. 20.15 fik vi serveret desserten som var let og meget smagfuld, og sluttede omkring kl. 20.30 med en dejlig oplevelse i bagagen.
Vi kommer fra Svendborg, men vil gerne give COZY vore varmeste anbefalinger og stor tak til betjeninger der gjorde deres bedste på årets varmeste dag. Bestem ikke sidste gang vi besøger COZY.

20 de julho de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Maden var god og betjeningen i top…

Maden var god og betjeningen i top under maden. Havde betalt over 600kr for frokost til 2, og da jeg skal låne toilettet bliver jeg af en ikke serviceminded dame bedt om, at bruge toilettet udenfor. Da der er låst, går jeg ind og får besked om, at så må vente. Altså måtte jeg ikke bruge deres “rigtige” toilet.
Super ærgerligt oplevelse, som bare gør jeg ikke vil komme igen eller anbefale det

16 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Havde glædet mig så meget til at skulle…

Havde glædet mig så meget til at skulle holde min 60 års fødselsdag, på restaurant Hannerrup 😊
Så venlig kontakt til ejeren i forhold til festen, dagen kom og jeg fik lige på dagen corona 🥲🥲🥲 kontakter straks ejeren på e-mail kl 03,07, meddeler at jeg ikke kan afholde min fest grundet corona, klokken 06.21 kan jeg se at ejeren har læst min e-mail klokken 07.07 modtager jeg en besked på at skal ringe hende op, det gør jeg, her meddeler ejeren mig at jeg skal betale ,for arrangementet, jeg forsøger at fortælle at jeg jo ønske at holde min fest på et senere tidspunkt, men intet er dig at gøre jeg fik Lov til at betale en fakturer på 14.460 kr ingen , ingen forståelse for at jeg jo rigtig gerne vil låne min fest man ikke vil smitte mine gæster med corona . Husk din bestilling at have klare aftaler på i tilfælde af at man må aflyse sin fest ingen stjerner fra mig.
Men kunne have respekt for at skulle have betalt nogle % af regningen, der var kun 1 bil på stedet hele sagen , fik jeg tilbudt at få manden, nej, jeg ved at ma med 4 timers varsle kan afbestille personalet , så derfor 0 stjerner herfra.

25 de maio de 2022

Resposta da Cozy Fredericia

Kære Helle. Vi er naturligvis kede af det på dine vegne, men din aflysning klokken 3 om natten, samme dag som selskabet skal afholdes, umuliggør det for os at gøre noget. Al maden var indkøbt, noget af maden præpareret (her skal nævnes at det ikke er mad vi kan bruge i vores a la carte forretning), bordene var dækket op, og tjenere var booket, ligesom kokkene. Hvad tænker du vi skulle have gjort med en aflysning under 8 timer før arrangementets påbegyndelse? Jeg tænker du er klar over at din i mine øjne vanvittig urimelige 1 stjernede anmeldelse, kommer til at stå for evigt. God bedring og god dag. VH Søren, COZY og Hannerup skov.

Classificada 4 em 5 estrelas

Super god mad og venligt personale.

Super god mad og venligt personale.
Servering og drikkevare spiller bare.

14 de maio de 2022

Hej June
Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Vi er meget glade for, at du har nydt dit besøg hos os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service og velsmagende frokost

Super god service og dejlig lækker frokost. Stor ros til personalet som havde øje for at give en rigtig god oplevelse. Maden også utrolig frisk og velsmagende.

10 de abril de 2022

Hej Jesper K
Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Vi er meget glade for, at i har haft en god oplevelse hos os.
Vi håber at se jer igen.

Altid god mad

Altid god mad. Vi har tit hentet deres burgere under corona. Her sidst hentede vi deres skaldyrs hotdog og spareribs. Det skal klart prøves igen! Deres mad kan klart anbefales! 👍🤩 Glæder os til igen at komme ned og kunne nyde maden på stedet.

24 de junho de 2021

Hej Henriette
Tusinde tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Vi glæder os til at tage imod jer (:

Vi valgte Cozy for beliggenheden

Utrolig kedelig smags oplevelse. Så kan vi lave maden bedre selv.

Betjeningen kan ikke engang få en stjerne, for den var bestemt heller ikke noget særlig.
Virkede som om de faktisk ikke gad være arbejde.

30 de maio de 2021

Hej Ketty

Jeg er utrolig ked af at i har haft en dårlig oplevelse hos os.
Jeg vil meget gerne vide noget om hvornår i har været hos os, og hvad i har fået serveret. Da jeg gerne vil have mulighed for at tale med vores personale om episoden.

Jeg beklager endnu engang jeres dårlige oplevelse, vi tager gerne imod konstruktiv kritik, da vi hele tiden arbejder på at blive bedre.

Jeg håber i har nævnt jeres dårlige oplevelse overfor personalet på stedet.

Vi vil gerne kompensere jer, og tilbyde jer en ny omgang en anden dag. Vi håber i vil give os chancen for at vise, at vi er bedre end det i har oplevet hidtil.

Første og sidste gang...

Bestilte aftensmad, Cheese/bacon
burger med fritter. 149,-
Mega tør bolle, kødet var stegt MEGET tørt og det opvejer de så med alt for meget ketchup... De 15-20 stk pomfritter der fulgte med var okay, derfor 1 stjerne.
Ingen garniture som slet intet!
-Sidste gang vi ligger penge dernede.

6 de março de 2021

Hej Michael Toft.

Jeg beklager meget, at i har haft en dårlig oplevelse hos os.
Kødet og bollen skal selvfølgelig ikke være tør, det vender i personalet imellem.
Vi bestræber os altid på at blive bedre.

Såfremt du ønskede garniture i din burger, skulle du have valgt vores COZY burger. I vores menukort står der penslet ud, hvad vores retter indeholder. Bacon/cheese burgeren er egentlig lavet til at man skal kunne hælde en masse sovs henover, derfor indeholder den ikke salat og andet grønt. Det er her vi har COZY burgeren, med massere at lækre smage til at tage over.

Jeg beklager endnu engang, at i har haft en dårlig oplevelse hos os. Jeg håber dog, at i giver os en chance for at vise, vi er bedre end det.

Meget dårlig service.

Meget dårlig service.
Meget sur personale.
Dårlig mad.

18 de fevereiro de 2021

Hej Philip
Jeg beklager meget hvis du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Hvornår har du haft denne meget dårlige oplevelse hos os, da vi jo nu har haft lukket ned for alt produktion i snart 3 måneder.

Så din anmeldelse her undre mig lidt.

Det vil betyde meget for os, hvis du vil uddybe din oplevelse. Såfremt vi kan spore os ind på den dag, du har oplevet dårlig service hos os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har i dag fået en cheese burger med…

Har i dag fået en cheese burger med fritter fra Cozy. Burger bestod af en tør burger bolle med en bøf med ost og bacon som druknede i ketchup det var så slemt at den skreg på en redningsvest. Kan på ingen måder anbefales 👎👎👎👎

23 de julho de 2020

Hej Ingrid

Jeg beklager at du syntes din Bacon/Cheese burger ikke levede op til forventningen.
Vi har specifikt defineret i vores menukort at en Bacon/cheese burger udelukkende består af bolle, ketchup, bøf, bacon og ost.
Så fremt man ønsker en burger med flere smags nuancer har vi vore COZY burger, hvor alt som er i også er defineret.
Vores bacon/cheese burger, er lavet for at imødekomme nogle af de gæster der regelmæssigt kommer hos os, og bestiller uden alt det grønne.

At burgerbollen har været tør, kan jeg jo kun beklage.
Jeg vil sætte stor pris på, hvis du vil henvende dig direkte til os pr. telefon, så vi har mulighed for at kompensere dig i forhold til det du har været utilfreds med.

Vi ønsker selvfølgelig glade gæster, og derfor vil og også meget gerne modtage jeres konstruktive kritik.

Vi var 13 personer

Vi var 13 personer, der havde bestilt mad I forvejen for at fejre en nyuddannet. Den unge pige, der serverede for os, var sød og venlig.(Derfor den ene stjerne). Den anden tjener, som også er ejeren af stedet, var hele tiden småsur og ubehøvlet. Vi følte, at vi var til besvær og hun lod os vide, at vi godt snart måtte gå igen. Vi startede kl. 15.45 og 17.30 havde hun helst set, at vi var smuttet! Børnene, 3 stk., fik en is i iskiosken ved siden af restauranten, men måtte ikke spise den i restauranten. Rygning skulle foregå på den udendørs terrasse, men de to rygere blev bedt om at forføje sig, da de stod ved rækværket, hvor der var et par reserverede borde UDEN gæster! I den tid vi var der, købte vi hele tiden noget ( kaffe, øl, vand og vin), men en af gæsterne, som ville være lidt venlig og spurgte til hvordan det var gået i forhold til coronakrisen, fik at vide af ejeren, at hun ikke havde tid til at snakke, da hun skulle betjene nogle betalende gæster,( ham der spurgte havde lige brugt 1000 kr.)
Vi måtte også bede om andre pommes fritter, da de første var overkogte. Dette skete dog uden vrøvl.
Men i alt en dårlig oplevelse, som gør at vi ikke kommer igen - i hvert fald ikke før der kommer en anden ejer på stedet. 😠

25 de junho de 2020

Hej P. Bennedsen

Jeg beklager at dette er måden i har oplevet jeres besøg på.
Jeg er helt sikker på at dette bunder i misforståelser.
Fru Møllers Ishus, er en selvstændig enhed og vi har desserter i vores menukort, som man gerne må nyde på COZY.
Jeg kunne ikke forstille mig at der er blevet sagt noget i retning af at hun nu skulle tage sig af betalende gæster, dog hvis dette er opfattet sådan, beklager jeg selvfølgelig meget.
Jeg ved at dette ikke har være hensigten fra Ejers side.

Jeg kan kun beklage, at i har haft denne oplevelse hos os.
Dog håber jeg at i vil give os en chance for at vise at vi er bedre end det i har oplevet.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi havde her i aften (fars dag) bestilt…

Vi havde her i aften (fars dag) bestilt bord til 8 prs til kl. 17 og det var ok, dog skulle vi være færdige kl. 19 og det var også ok.
Vi bestilte maden ca. kl. 17.10 og det blev serveret ca. kl. 18. Det var lang ventetid, når man tænker på, at vi skulle være færdige kl. 19.
Vi havde 3 børn med som fik lov til at gå over i iskiosken og købe is - på et tidspunkt kom de ind igen i restauranten med resten af deres is og der gik ikke 2 minutter, så var Tina der og sagde, at hun ikke ville have, at de spiste deres is i restauranten - klokken var vel 18.30. Det var simpelthen så ubehøvlet - vi voksne var ikke engang færdige med vores drikkevarer.
Det er sidste gang, vi kommer hos jer.

7 de junho de 2020

Kære Helle
Jeg er ked af at i føler jer dårligt behandlet, det var ikke min hensigt.
I fik lov at ændre jeres reservation fra 5 til 8 personer selvom vi var presset i forhold til kvadratmeter der skal være pr. person. Derfor blev aftalen at I var nødt til at være færdige kl. 19.00.
Der var forudbestilt wienerschnitzler, som så blev noget helt andet, hvilket selvfølgelig var okay, men som gav jer ventetid på maden.
Vi har desserter i vores kort som er beregnet til at spise på COZY.
Ishuset er en selvstændig enhed. Når I henter jeres dessert der og spiser i restauranten, svarer det til at i eksempelvis spiser på Mums og henter jeres desserter i ishuset i Gammelhavn. Det tror jeg ikke i ville gøre😊
Jeg forsøgte at sige det med et smil og ville gerne have haft, at I havde ytret jer i går, så kunne vi have talt om hvorfor jeg reagerede som jeg gjorde.
Fakta er bare at kan I gøre det, så kan alle da vi ikke ønsker at gøre forskel på vores gæster.
Jeg håber med denne forklaring at I måske kan se det lidt fra min side også 😊
COZY

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais