Har fået lavet en dør, som der på intet tidspunkt har været i orden. Døren skraber hen af gulvet og flugter ikke lige med gulvet. Jeg forsøgte at nå frem til en ordentlig løsning dengang, men fik... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Køkken helvedet forvandlet til køkken drømmen! Vi havde bestilt et køkken gennem IKEA, og alt gik galt! De forkerte varer blev leveret i forkerte farver, mængder, størrelser og model. Da v... Ver mais
These guys really helped me out at short notice, with my kitchen nightmare from IKEA. Very accommodating, helpful & professional. They delivered high quality work with a fair price. Highly recommende... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har haft Josef og hans hold i vores lejlighed for tredje gang for at arbejde videre på nogle projekter, vi har haft brug for hjælp til. Josef viste sig - som altid - fleksibel, hurtig til at vende... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi er din professionelle samarbejdspartner i dit byggeprojekt – til hele livet! Vi specialiserer os i køkkenmontering, renovering og afmontering samt komplette entrepriseopgaver. Som totalentreprenør tager vi ansvar for hele hjemmet, hvilket inkluderer VVS, el-installationer, malerarbejde, gulvlægning, renovering af toiletter og meget mere. Med vores byggerådgivning, skræddersyede byggeindretning og erfarne indretningsstylister hjælper vi dig med at skabe et hjem, der både er funktionelt og æstetisk tilpasset dine behov. Uanset om du ønsker en totalrenovering eller mindre handyopgaver, sørger vi for høj kvalitet og opmærksomhed på selv de mindste detaljer. Vi tror på, at alle opgaver – store som små – fortjener vores fulde engagement. Lad os gøre dine byggevisioner til virkelighed – til hele livet!
Informações de contacto
Não respondeu a opiniões negativas
Vi bruge dem igen, og anbefale til dem til andre
Vi har brugt CPH AtWork for anden gang - og vi er endnu gladere end første gang - hvor vi også var virkelig tilfredse. Vi har haft al kontakt med Josef som er enormt samarbejdsvilling, venlig, god at sparre med ift.
løsninger og udviser stor fleksiblitet. Opgaven ændrede sig undervejs, og Josef var en rigtig god sparringspartner. Så service er 10/10 og det udførte arbejde er også 10/10. Vi skal ikke bruge andre håndværkere fremadrettet. Tak!
Rigtig fin og grundig opgaveløsning og behagelig service
Jeg har kun haft fine oplevelser med firmaet - har brugt dem 3 gange nu, og det har været omhyggelig opgaveløsning og fin service hver gang af alt muligt handymand arbejde i vires hjem efter renovering - fra at hænge billeder og knager op til at installere hvidevarer. Meget tilfredsstillende!
Good work done by Joseph
Good work done by Joseph. Their agreed to accept the requirement in short time and got all the things what needed and done on time. It is seamless and no efforts to us. Good experience over all.
Super fint arbejde
Super fint arbejde! Vi har brugt dem flere gange nu i sammenhæng med renovering af et værelse og syntes at det er blevet rigtig pænt :)) Svarer dog lidt langsomt men det kan betale sig at vente på dem
Fint udført arbejde til en rimelig…
Fint udført arbejde til en rimelig pris. Kan sagtens forestille mig at bruge Josef igen.
Dyrt og dårligt
Dyrt og dårligt
I marts måned havde jeg brug for hjælp til at sætte tre små hylder op og lime en bordplade. Pris: 2.000 kr. Det er jo en helt vild pris. Den ene hylde blev oven i købet sat skævt op. Regningen løb derop, fordi de sendte to mand, og begge skulle aflønnes med fuld timepris for hver påbegyndt time. Sjovt nok, så var de der begge to i lidt mere end en time, og så blev det jo 2 timer til hver. Og 4 timer, som jeg skulle betale! Da jeg brokkede mig, sagde de, at de ALTID sendte to mand (det oplyste de dog ikke på forhånd), og at én mand ikke kunne holde en hylde alene (vægt: knap 1 kg). Det er den dyreste og dårligste handyman service, jeg nogensinde har fået. PAS PÅ med dem. Og forhør dig lige om, hvor mange mand de sender ud på opgaven. Faktura fik jeg heller ikke, før jeg rykkede - selvom betalingen faldt via mobile pay med det samme.

Kan anbefale cphatwork
Kan anbefale cphatwork - kom til tiden og var effektiv
hold jer væk fra dem
Hold jer væk fra dette firma. Fortryder bitter, at jeg forslog dem til min veninde og de var lyn hurtige til at bestille tid. Kommer to mand til en mands opgave. Efterlader et forfærdeligt arbejde, og svarer at de har udført opgaven, trods for det er noget sjusk der er lavet.
Så aldrig dem igen.
Up datering, for jeg kan åbenbart ikke svare på jeres kommentar. Nej, som skrevet så skriver jeg på min venindes vegne, da hun ikke gider at bruge tid på jer, men ved hun har bedt om papir fra håndværker ankernævnet, så hun kan indsende hendes klage I skulle samle et klædeskab. For det første bliver det samlet møg skævt, så de nederste skuffer ikke kan bruges, det er samlet på hovedet. En sagde, at det er svært at samle uden brugsanvisning, som vi griner over. Hun gav den til Josef. Han siger, at klædeskabet ikke var til at samle og han havde gjort det han skulle. Jeg forstår ikke at Josef selv kan gå derfra med god samvittighed.
Håber hun gider at klage, når hun er retur.
Griner over jeres kommentar om at man skal være to til at sætte en hylde op ..... min far må være en superhelt
Min veninde hedder Loua
Spændt på jeres forklaring.

Hurtig og effektiv
Rigtig god oplevelse, det var hurtigt og effektivt.
Køkken helvedet forvandlet til køkken…
Køkken helvedet forvandlet til køkken drømmen!
Da vi begge ovenihatten blev syge og vores lille pige var syg havde vi virkelig brug for hjælp!
Det var langt fra en ideel situation at CPH at Work overtog, men det lykkedes takket været deres fleksibilitet, ihærdighed og gode humør. Trods de lagde mange timer og kræfter i projektet var prisen og rimelig.
De bed hvad de laver og lytter til deres kunder.
Kan varmt anbefale Josef og hans makker.
gardinskinner - godt arbejde
Josef satte gardinskinner op for mig. Det gjorde han hurtigt og det var solidt arbejde. Han er en flink fyr.
Ikke sidste gang !
CPH At Work får min klare anbefaling!
Jeg havde Josef forbi i dag til at sætte divese hylder, bøjlestænger, bogkasser, en lampe og en skoreol op. Indrømmet var jeg en smule bekymret, da jeg - efter at have booket dem til jobbet - læste den første anmeldelse her på Trustpilot. Men alt sidder snorlige og arbejdet blev udført både trygt, hurtigt og professionelt.
Tilmed gav Josef mig et super fair tilbud på at få lavet en opgave på min altan, og servicemindet som han er, inkluderer det også indkøb, fragt og opbæring til 5. sal af de nødvendige materialer. Så vi ses allerede inden længe igen. Jeg er fuldt tilfreds :)
Fantastisk arbejde.
Jeg kan helt klart anbefale dette firma. Da de er rigtig flinke, imødekommende og professionelle.
Jeg havde dem til at komme forbi og kigge på nogle opgaver, jeg ikke selv kunne få lavet.
Hvor de så gav mig prisen, på hvad det ville koste og hvor lang tid, de regnede med det ville tage.
Så jeg kunne tænke over det, før jeg bestilte dem, til at komme og få det lavet.
De går ned i mindste detalje, og det sætter jeg meget pris på.
Det er ikke sidste gang vi bestiller jer.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!
Jeg har idag haft booket dem til at hænge 3 billeder og og hjælpe med en lille bitte ting på et badeværelse der ikke tog mere end maksimalt 10 minutter. De var her samlet i 40 minutter og bad så om kr. 1.000. De valgte selv stille med to mand selvom én mand kunne have klaret arbejdet på under en time samlet. En almindelig dygtig tømrer koster omkring kr. 500 i timen, jeg er foraget og chokeret over de tager den pris de gør det, og deres hjemmeside er slet ikke tydelig hvad angår deres prissætning den siger kr. 419. Jeg valgte ikke der skulle komme 2 mand når det er én mands arbejde men skal så alligevel betale for det.
Efterfølgende taler jeg med deres administration der "ønsker at løse det", men det eneste hun ønskede var retfærdiggøre det uhørt høje beløb.
Det er længe siden jeg har følt mig så snydt! Og anmelder normalt ikke, men når jeg føler mig så snydt så gør jeg.
Kan på ingen måde anbefale dem.

Resposta da INNOVA BYG
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.