Bilişim çağında aradığım destek ve teknolojik bilgi altyapısı ile sorunsuz, hızlı sürekli destekleri için çok teşekkür ederim. Uzun yıllar birlikte çalışmak dileğiyle başarılarınızın devamını dilerim.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Sunucumu barındırmak için gönderdim. Benden daha çok kendi cihazları gibi tertemiz yaptılar ve çok ilgililer. Tüm operasyon çok hızlı ve hatasız tamamlandı. Herkese öneririm
Bir sürü hosting denedim, hepsininin desteğini ve işleyişini tecrübe ettim. Ama bu hosting diğer tüm hostinglerin işini iyi yapmadığını bana kanıtladı. Şiddetle tavsiye ederim.
E-Ticaret sitem için fiziksel sunucu kiraladım. 2 yıldır beraber çalışıyoruz inanın en son ne zaman sunucuya girdiğimi hatırlamıyorum. Ödeme konusunda da bir çok kolaylık sağlıyorlar.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Türkiye’nin Öncü ve Yenilikçi Veri Merkezi! Bizi yakından tanıyın!20 yıllık sektör tecrübesiyle Türkiye'nin öncü ve yenilikçi hosting firması CRESTU olarak; domain servisleri, hosting, sunucu kiralama, sanal sunucu, sunucu barındırma, e-mail, web güvenliği ve hazır site çözümleri gibi ürünlerle başta küçük ve orta ölçekli işletmeler olmak üzere, webde var olmak ve büyümek isteyen yüzlerce farklı türde işletmeye katma değerli yeni nesil servisler sunmaktayız. Sektördeki 20 yıllık tecrübemizin gücü ve deneyimli insan kaynağımızla, farklı alanlarda faaliyet gösteren müşterilerimize müşteri odaklı çözümler geliştiriyoruz. Yeni teknolojilere sürekli yatırım yaparak, kullanıcılarımıza yeni nesil web hizmetlerini ekonomik fiyatlarla sunuyoruz. Misyonumuz Farklı sektörlerden müşterilerimize, rekabet avantajı sağlayarak kaliteli hizmetleri en uygun fiyatlarla sunmak; yenilikçi, müşteri odaklı ve şeffaf olmak. Bu misyon çerçevesinde müşteri adaylarımızın ve müşterilerimizin hiçbir soru işareti yaşamadan güvenilir bir şekilde hizmet almasını sağlamayı amaç edindik. Vizyonumuz CRESTU olarak vizyonumuz, teknolojideki en son gelişmeleri yakından takip ederek, sektörün lideri ve öncüsü olmaktır. Müşterilerimize güvenilir, yenilikçi ve yüksek performanslı çözümler sunarak, sadece Türkiye’de değil, global düzeyde de tercih edilen bir marka haline gelmeyi hedefliyoruz. Veri merkezi ve bulut çözümlerinde teknolojiyi erişilebilir hale getirerek, müşterilerimizin dijital dönüşüm yolculuklarında stratejik bir iş ortağı olmayı amaçlıyoruz. Sürdürülebilirlik ve çevre dostu teknolojilere yatırım yaparak, geleceğe değer katmayı temel bir ilke olarak benimsiyoruz.
Informações de contacto
Mimar Hayrettin Mah. Bostan Sk. Uluşahin İş Merkezi No:6 İç Kapı No:13 Fatih, 34093, İSTANBUL, Turquia
- 90 850 305 18 75
- info@crestu.com
- crestu.com
Thanks to Crestu
LionFin Software olarak Crestu ile 4. yılımıza girdik. Bütün bu süreçte yanımızda oldukları ve destek verdikleri için bütün Crestu ekibine çok teşekkür ederiz. Hiç bir sorun yaşamadık
sunucu bakımından bilinen diğer…
sunucu bakımından bilinen diğer markalarla kıyaslarsanız daha iyi hemde o piyasada en iyi geçinen firmalardan kat kat iyi herhangi bir sınırlamaları da yok ve gayet ilgili alakalılar fiyat performans olarak çok çok çok ileri bir firma gereksiz şekilde paranızı çarçur etmek yerine crestuya ilgi duymanızı öneririm.
Bilişim çağında aradığım destek ve…
Kalite Ve Güven
Uzun zamandır hizmet alıyoruz gerçekten…
Uzun zamandır hizmet alıyoruz gerçekten işlerini hakkıyla yapıyorlar.
Teşekkür ederim.
Fast servers
Fast servers. Good service. Friendly support. What more could we ask for?
Sunucumu barındırmak için gönderdim
Web hostingleri çok hızlı çalışıyor
Web hostingleri çok hızlı çalışıyor. Wordpress sitelerimi optimize yapmaya gerek kalmadi
Oyun sunucuma fazla saldırı geliyordu…
Oyun sunucuma fazla saldırı geliyordu fakat Crestu bu konuda epey kendini aşmış. Simdi tum oyuncularim dusuk ping ile oynuyor.
Bir sürü hosting denedim
Çoğu hosting şirketine göre çok daha…
Çoğu hosting şirketine göre çok daha bilgililer ve sorun durumunda çok yardımcı oluyorlar
Hızlı ve güvenilir!
Sanal sunucularından çok memnunum.
Öneririm.
Hizmet, kalite ve destek!
Hizmet, kalite ve destek konusunda daha iyisi yok.
Kiraladığım dedicated sunucu kalitesini…
Kiraladığım dedicated sunucu kalitesini anlatamam. Eticaret sitem adeta uçuyor.
Oyun sunucuları çok iyi
Oyun sunucuları çok iyi. Hiç tps düşmüyor. Kâinatın en iyi hosting sitesi olabilir
E-Ticaret sitem için fiziksel sunucu…
Sunucu barındırma hizmeti alıyorum
Sunucu barındırma hizmeti alıyorum. Benim için tüm kurulumları yapıp teslim ettiler. Personelleri çok ilgili ve hızlı işlem yapıyorlar.
Sunucular hızlıca güvenli tavsiye ederim
Sunucular hızlı ve güvenli tavsiye ederim
Ryzen sunucularının performansı diğer…
Ryzen sunucularının performansı diğer şirketlere göre daha fazla. Destek konusunda da çok hızlılar.
Çok iyi sanal sunucuları ve web hosting…
Çok iyi sanal sunucuları ve web hosting hizmetleri var. Kesinlikle öneririm
A Experiência Trustpilot
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.