I dont understand why you send out contractconditions that not are valid for our ordering. I have not get an answer on this question. Please give me that!!!!
Hej, vi har ju endast bokat båt. Har ännu inte upplevt själva båtvistelsen. När det gäller bokning, så fick vi påstötning om boknings betalning, men den var ju redan gjord?!
Hjälpsam personal. Blev en dubbelbokning som ställde till det. men det löstes på ett bra sätt och vi fick lite extra rabatt som "plåster på såret".
Kan verkligen inte rekommendera detta bolag. Trots att vi hyrde en Bavaria 46 som bara var ett år gammal (andra sässongen) fanns det många brister som påverkade vår vecka. När vi rek... Ver mais
Segla i Kroatien med Croatia Yacht Club. Upplev äventyr & segling med båtcharter i Kroatiens vackra skärgård. Med skeppare eller på egen hand.
Skogsövägen 22, 133 33, Saltsjöbaden, Suécia
Sem histórico de convites para avaliação
Utmärkt service, bra priser och grymma båtar samt tillval. Ser väldigt mycket fram emot vår resa i juni!
Bra och trevligt bemötande. Snabba svar via mail. Dock dålig telefonförbindelse. Alltså kvalitén på linjen.
Vi hade en av våra roligaste konferenser någonsin med Croatia Yacht Club. De har otroligt bra koll på utbudet i Kroatien och skräddarsydde hela resan efter våra behov!
Vi har booket båt med Croatia Yacht Club 4 ganger. Har også prøvd andre selskap, men de er de beste på alt!
Gode hjemmesider hvor det er lett å finne informasjon og lett og gjøre en booking. Båtene holder høy kvalitet. God og rask service ved inn og utsjekk.

Resposta da Croatia Yacht Club
Hej, vi har ju endast bokat båt. Har ännu inte upplevt själva båtvistelsen.

Resposta da Croatia Yacht Club
Gick snabbt och enkelt att boka, efter att dom svarat på en del frågor och önskemål vi hade.

Resposta da Croatia Yacht Club
Jag är mycket imponerad av erat engagemang. Tills nu mycket nöjd, hoppas på att det fortsätter på samma sätt. 👍
Mvh Kent Wennberg.

Resposta da Croatia Yacht Club
Bra service där de ser till mitt behov och anpassar förslagen därefter.

Resposta da Croatia Yacht Club
Alexander kunde smidigt hjälpa oss med de problem som uppstod

Resposta da Croatia Yacht Club
Utmärkt! vi var 5 pers som gjorde bokningen tillsammans och det var snart gjort.
Det enda som vi tycker är dåligt är att det finns obligatoriska tillval vilket innebär en prisökning när vi är nästan klara med beställningen.
I övrigt bra.