Tibet China International Travel Service Opiniões 0

0,0

1. Agência de viagens

Tibet China International Travel Service is a well-established local travel agency based in Tibet with many years of experience. We specialize in organizing a wide range of travel products focused on Tibet. Our services include 5–12 day group tours in Lhasa and surrounding areas, customized private trips with chartered vehicles, and international travel groups mainly for overseas Chinese and travelers from Taiwan. For customized tours, we provide one-on-one travel planning to fully meet your personal preferences and travel style. Our itineraries cover many of Tibet’s most iconic destinations, including Lhasa, Nyingchi, Shigatse, Mount Everest (Everest Base Camp), Ngari (Ali), Namtso Lake, and Yamdrok Lake. If you do not find a suitable itinerary among our existing travel products, you are always welcome to contact us for a fully personalized travel plan. We can tailor every aspect of your journey according to your preferences, including hotel standards, vehicle types, dining arrangements, unique attractions, and authentic local cultural experiences, ensuring a truly distinctive travel experience in Tibet. If you are planning a trip to Tibet in the near future, please feel free to contact us at any time. We will be happy to provide one-on-one travel consultation, personalized itinerary planning, and assistance with the Tibet Travel Permit application.

Sem opiniões

Esta empresa ainda não recebeu nenhuma opinião.