Cupio Cosmetics Opiniões 154

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte øjenskyggepaletten "pretty fabulos" fra Cupio. Øjenskyggepaletten indenholder rigtige mange flotte farver, både matte, shimmer og virkelig flotte glimmer farver. Alle øjenskygge farverne e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har prøvet deres gellack, som holdte (på mig) i 3 uger uden at miste shine eller begynde at krakelere! Ovenud tilfreds og lykkelig over at have fundet et produkt som holder ligeså godt som... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Ce a mai prostate alegere sa comand produse din Romania in 🇬🇧 le am comandat pe 12th May si imi ajunge pe 29th sunteti 0 la livrat si dupa shein ajunge in cateva zile maxim o saptamana

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og rigtig god service! Min bestilling blev sendt samme dag jeg lavede den, og modtog den dagen efter 💕 Købte mig et Gellak startsæt, og kunne ikke være mere tilfreds! Det hele fun... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosméticos

Escrito pela empresa

Cupio Cosmetics tilbyder et bredt sortiment af beauty produkter og vores udvalg er består af professionelle negle- og makeup produkter. Brandet Cupio har udviklet kosmetikprodukter i 10 år og findes i flere lande, nu også i Danmark. Kvaliteten er garanteret og vores produkterne kan overbevise Dig at, man fortjener at forkæle sig selv derhjemme og opnå profesionelle resultater ligesom i skønheds- eller neglesalonerne. ​ Vi håber, at Du har lyst til at dele den samme passion for Beauty!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Lækre produkter i god kvalitet

Lækre produkter i god kvalitet. Her handler jeg helt sikkert igen 👌

20 de julho de 2022

Kære Jamila,

Vi er så glade for at høre at du er tilfreds. På gensyn!

God kundeservice

Havde en super god oplevelse ved cupio. Havde bestilt et start sæt med nogen tipper, samt en masse andet og efter lidt bliver jeg ringet op og for afvide der er sket en fejl og lige præcis de tipper havde de ikk flere af. Men jeg skulle bare finde et alternativ og så fik jeg dem i stedet 😍

Deres kundeservice er bare super søde, samt er det hurtigt levering og gode produkter.

17 de julho de 2022

Kære Vicky,

Tusinde, tusinde tak for dine ord! Hvor er vi glade for du er tilfreds med vores service og at vi fandt en god løsning. Vi håber at du er glad for produkterne.

Meget hurtigt levering

8 de maio de 2022

Kære Mariana,

Vi er så glade at dine favoritprodukter kom hurtigt frem.

Korrekt

Korrekt, hurtig levering og gode kvalitetsprodukter! 😊

9 de março de 2022

Kære Vanya
Mange, mange tak skal du have for dine fine ord!

Fast delivery

Fast delivery! Good products.

1 de março de 2022

Dear Alexandrina
Thank you so much for your delightful words!

Best regards
Cupio Team

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig levering uden problemer og de…

Hurtig levering uden problemer og de har alt men skal bruge til at lave flotte negle. Men nogen af varerne kunne godt have en bedre beskrivelse, så man bedere kan forstå forskel på dem

22 de fevereiro de 2022

Kære Nadia
Vi er utrolige glade for at det hele gik som du forventede og at du synes at vi har et bredt sortiment. Vi kigger på beskrivelserne for at se hvad vi kan forbedre!

Kan anbefales

Kvalitetsprodukter, okay priser og hurtig levering. Kan klart anbefales

21 de fevereiro de 2022

Kære Lorena
Vi er så glade at du er tilfreds med Cupio! Tak!

Classificada 4 em 5 estrelas

Meget tilfreds

8 de fevereiro de 2022

Kære Cristina
Mange tak skal du have!

virkelig gode produkter

virkelig gode produkter, der varmt kan anbefales, hurtigt levering

7 de fevereiro de 2022

Kære Alex
Vi takker mange gange for dine fine ord og din anbefaling!

lækre negleprodukter

Det er nogle lækre negleprodukter, til virkelig gode priser. Jeg er ved og gå 100% over til cupio negle produkter. Det er hurtig levering

29 de janeiro de 2022

Kære Charlotte
Hvor er vi glade for at du har haft denne oplevelse med os og vores produkter. Tusinde tak for dine fine ord!

meget gode produkter

meget gode produkter
jeg er helt vild med dem, virker lige som det skal!!

21 de janeiro de 2022

Kære Maria
Tusinde tak for dine fine ord! Vi er utrolige glade for du kan lide vores produkter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service og leveringstiden var…

Super god service og leveringstiden var også kun et par dage.

11 de janeiro de 2022

Kære Lene
Vi bliver så glade når vi læser en anmeldelse som din. Tusinde tak for det!

Cupio Teamet

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais