Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Fandt til aften en ældre dement dame faldet udenforan sin ældrebolig på et betong gulv. Jeg trykkede hendes nødkald og fik kontakt til hjælpecentralen gentagende gange. Til sidst måtte jeg fortæ... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Min Far havde brug for hjemmepleje i en periode. Min far havde Parkinsons og gik meget dårligt. Cura Pleje var altid hjælpsom, personalet smilende og meget fleksibelt. De forstod at min mor ik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har blandt andet brugt Curapleje i Helsingør som privat hjemmehjælp under min hustrus flerårige alvorlige sygdom. Blandt de private hjemmehjælpsfirmaer, som vi har brugt, har Cura-teamet fra... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ajuda ao domicílio
  2. Assistência médica ao domicílio

Informação fornecida por diversas fontes externas

Cura Pleje er en velrenommeret, ejerledet dansk hjemmeplejeleverandør, stiftet i 2002 og har siden da, ydet hjemmepleje i flere Nordsjællandske kommuner. Den daglige ledelse består af sygeplejersker. Læs mere på curapleje.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Tryghed findes ikke her

Mærkeligt at det er medarbejdere der kommentere herinde!
Jeg er pårørende til en borger i eget hjem i Gribskov Kommune. Min mor er halvsidet lammet, hjerneskadet, fejlsynker (overvåget besøg når hun spiser. Hun har udviklet angst pga utryghed af mange mennesker i hjemmet, som hun ikke kender!!!
Vi havde det Skønne Liv, men det blev overtaget af Cura Pleje, også blev min mors angst bare værre! Weekenderne fungerer IKKE, der bliver brugt vikarer udefra, som ikke er kompetente til at løse opgaverne! Jeg ved ikke hvor mange gange, de har prøvet at give hende piller direkte ind i munden ( de skal knuses, da hun fejlsynker ) Movicol bliver skrevet som givet, men er ikke givet ( jeg tæller breve ) Hun bliver ikke lejret korrekt når hun skal i seng, hun ligger med hælene direkte ned i madrassen! Vi har oplevet ingen støtte i den lamme arm! Oplevet en nattevagt, hvor hun har tisset i hele sengen, men kun hendes natkjole blev skiftet!!! Vi har oplevet hun ikke bliver skiftet ( det siger hun selv ) for hun var tør siger de! Mundhygiejnen bliver tit sprunget over!
Der er så mange gange, hvor hun ikke sidder som hun skal i sin kørestol. Hendes ben sidder ikke helt tilbage i ben støtterne, da man ikke har trukket hende helt tilbage da man liftede hende ( det er så noget som vi pårørende skal opdage ) Tænk at 2 personer kan kører fra en borger på dén måde!!! Hoveddøren er ikke låst….
Jeg ringer til deres kontor hver mandag stort set, og fortæller hvad der har foregået i weekenden. De er ligeglade, og weekenden efter er det dét det samme IGEN!!
Jeg har taget billeder/videoer af ALT, jeg har personligt mødt op på deres kontor, og talt med den daglige leder og vist den dokumentationer, men det forsætter bare!
Hverdagen fungerer da vi har en superdygtig fast plejer der kommer. Aftenerne kan der være enkel røde lamper, hvis det ikke er fast personale. NU er jeg holdt op med at kontaktet dem, nu samler jeg bare sammen til kommunen med dokumentation, også må jeg bare sætte mit liv på pause i weekenderne ( da jeg skal være hos min mor) Ville være dejligt, hvis man kunne få lov til at være pårørende. Det gør helt ondt på mig når jeg tænker på de borger i vores kommune, der ikke har pårørende, hvordan mon de har det🥹Min mor blev 80 år i går, ikke engang et fødselsdagskort, en opringning fik hun, det ville sgu have klædt jer!
Dato for oplevelsen, det har stået på i flere måneder nu! Rengørning som hun blev visiteret til i sommers, ser jeg heller ikke blive udført.

13 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke regne med noget

Får hjælp om morgenen grundet handicap. Selvom der er en fest aftale 1 gang om ugen, at de skal komme senest kl 8, fordi jeg skal afsted til fysioterapi, er det indenfor seneste år kun lykkedes dem 3 gange ikke at komme for sent, hvilket betyder, at jeg ved at opgive at komme afsted.
Da jeg skulle til scanning på sygehuset ringede jeg dagen før, og de lovede helt sikkert at komme senest kl. 9. De kom kl 9.30 og jeg nåede til sygehuset med nogle joggingbukser trukket over natbuksene.
Så aftalte vi, at de fremover alle dage kommer 7.15, så jeg kan nå min fysioterapi mm. Det fungerede 1 dag. Næste dag kom de kl 9.45.
Firmaet har opkøbt det mindre firma jeg havde før, som havde fungeret. Nu er der intet jeg kan regne med mere.
For at få mange stjerner har de åbenbart den 4.december fået deres medarbejder til at skrive positive anmeldelser.
Hvad sker der???

20 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været ansat hos Cura pleje i…

Jeg har været ansat hos Cura pleje i små 2 måneder.
Aldrig har jeg mødt en så nærværende ledelse som jeg gør hver dag. Der bliver lyttet til den enkelte medarbejder.
Har de bedste kollegaer, der er altid plads til grin men også til faglig sparring. Alle er gode til at hjælpe hinanden.
curapleje er et firma hvor borgerne er i centrum, og hvor der er tid til den enkelte borger.
Der er meget høj faglighed hos alle medarbejdere og det ses tydeligt hos hver Borger.

Den varmeste anbefaling herfra.

3 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er ansat i Cura pleje og jeg er…

Jeg er ansat i Cura pleje og jeg er stolt af det. Det er en arbejdsplads hvor man kan udvikle sig og styrke sine kompetencer. Vi har nogle skønne borger og et super godt samarbejde med de pårørende. En lyttende og forstående ledelse, som altid er fleksible når man har brug for at ændre på fridage, ønsker ekstravagter osv. Vi har de bedste kollegaer, som altid er hjælpsomme når der er behov for det.
Hos Cura pleje bliver man set og hørt.

Verdens bedste arbejdsplads

Verdens bedste arbejdsplads! Gode kollegaer og god ledelse der lytter og tager sig af sine medarbejder! Har været i faget en del år, og kan med sikkerhed sige at jeg aldrig før har haft en så god arbejdsplads, jeg glæder mig til at komme på arbejde hver morgen!

Tak for jer👌🙏🏻

At arbejde hos Cura pleje

At arbejde hos Cura pleje, giver en god mavefornemmelse dagligt, man er glad når man møder ind samt når man har fri. Gode kollegaer som der altid giver et smil og godt råd, som gør at samarbejdet er rigtig godt. Man bliver hørt som medarbejder af ledelsen, og der bliver taget hånd om alle opstået situationer så man føler at der er respekt omkring ens arbejde.

Altid imødekommende

Altid imødekommende og gør alt, hvad de kan for at hjælpe. Det er trygt som pårørende. Særligt Nicole fra Hørsholm er guld værd!

13 de outubro de 2023

Tryg og god ansættelse

Jeg har i nogle måneder været ansat i Cura Pleje. Ansættelsesforløbet var trygt, rart og jeg følte at mine ønsker angående vagter og fleksibilitet blev mødt. Der har aldrig på noget tidspunkt været en fornemmelse af, at man ikke har kunne spørge sin leder om noget: hverken angående noget fagligt, eller hvis man havde brug for en fridag eller blev nødt til at tage et møde under sin vagt. Jeg har før været ansat hos andre private leverandører samt den kommunale hjemmepleje, og har klart kunne mærke en kæmpe forskel i de forskellige ansættelser. Jeg har set Cura Pleje som en lille familie, hvor vi trygt har kunne spare med hinanden samtidig med at kunne udføre et fagligt og omsorgsfuldt arbejde. Det har været en sand fornøjelse 😌😋

25 de maio de 2023

Rummelighed og Forståelse i Cura Pleje

Jeg er en patient fra psykiatrien, og jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp fra Cura.
Jeg har haft lidt forskellige personer igennem tiden, men det gennemgående tema, har været hvor søde, rare og hjælpsomme som Hjælperne er.
Det er tid til at opgaven bliver løst, en god snak, og jeg bliver motiveret til at give en hånd med, i den kapacitet jeg nu kan, så jeg også får noget aktivering i mit hjem.
Jeg kan varmt anbefale Cura. Jeg blev vurderet af chefen for firmaet, og vi kom rigtig godt ud af det med hinanden. Hun har totalt forstået mig, og mine behov for både rengøring, men også en hvis fleksibilitet. Alle de sendte hjælpere, er det tydeligt for mig, er velovervejet i forhold til den kemi jeg ville have med vedkommende.
Så jeg kan kun sige god for, og klart foreslå man, hvis behovet er der, ringer derind.

19 de abril de 2023

Stor anbefaling

Jeg kan til hver en tid anbefale at søge job i cura pleje.
Her bliver man som medarbejder hørt og lyttet til.
Der et godt fællesskab imellem kollegaer og der er altid en hjælpende hånd hvis man brug for det.
Der bliver så vidt muligt prioritet faste ruter og dette vægter højt både hos medarbejder og borger.

31 de março de 2023

CURA PLEJE HELSINGØR

CURA PLEJE HELSINGØR:
Medarbejderne er altid venlig og imødekommende og bliver aldrig sure hvis man har et ønske om en ekstra ting der skal gøres.
Kontoret gør altid en indsats for at opfylde ens ønsker og hvis man har en ændring er der aldrig nogen problemer.

22 de fevereiro de 2023

Jeg kan varmt anbefale Cura Pleje

Jeg kan varmt anbefale Cura Pleje pga den alsidighed og den professionelisme firmaet praktiserer.
Det er en stor fordel, det er de samme mennesker der kommer til daglig. Mine faste hjælpere og ledelsen kører firmaet så det altid fungerer.

22 de fevereiro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Min 88 årige mor har “modtaget” hjælp…

Min 88 årige mor har “modtaget” hjælp hver 14. Dag i nu 6 måneder. Jeg har stort set måtte klage hver 2. Gang og bliver spist af med lange undskyldninger og løfte om bod og bedring.
Min mor er visiteret til 1 time. Skift af sengetøj, støvsugning, vask af gulve og ordne badeværelset. I det halve pr har skiftende personer været der MAX 22. Min. De vandre på våde gulve, vasker badeværelsegulv og fortsætter i køkken med samme klud. Efter beskidt gulvspand uden at skylle den… og de har ALDRIG taget badeværelset.
De bruger meget tid på at underholde med hvor travlt de har (hvilket min mor ikke skal høre på) …. Og de kommer konsekvent flere timer senere end aftalt, uden at ringe besked.
Mine utallige klager fører indtil nu ikke til noget…… dette er ikke Hjemmehjælp til ældre svage og forvirrede mennesker … det skaber kaos, mistillid og fortvivlelse.
Rigtig øv 🥴

19 de janeiro de 2023
logótipo da Curapleje

Resposta da Curapleje

Kære Gitte

Det lyder ikke til, at den hjælp din mor har modtaget, lever op til vores standard. Jeg kan forstå, at vi har leveret en ekstra rengøring og forsøgt at rette op på den manglende kvalitet. Jeg beklager vis din mor fortsat oplever ikke at få gjort ordentligt rent. I det tilfælde vil jeg gerne, at du ringer ind på kontoret, så vi kan finde en ordentlig løsning.

Jakob
Driftsdirektør

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har svært ved at finde ord…

Jeg har svært ved at finde ord…
En fantastisk profilering på deres hjemmeside og nogle fantastiske medarbejdere når de endelig kommer frem.
Flere gange har vi oplevet at de kommer meget senere end den aftale tid med den konsekvens at personen der skal plejes ikke kan komme ud af sengen, få deres morgenmad og efterfølgende den vigtige medicinering før efter kl. 10😕
Derudover husker de ikke altid hvad deres opgave består af om hvad der skal gøres og glemmer gerne de aftalte badetider…
…med det resultat, at den plejekrævende får en dårlig dag og en forringet livskvalitet.
Har flere gange henvendt mig med min bekymring og hver gang bliver jeg mødt med et smil, men ingen forbedringer og kun undskyldninger
Denne anmeldelse er ikke møntet mod hjemmeplejerne for de har hidtil været fantastiske, men planlægning af driften eller mangel på samme
Overvejer kraftigt et skifte med håb om en bedre oplevelse

4 de agosto de 2022
logótipo da Curapleje

Resposta da Curapleje

Kære AM
Jeg beklager de oplevelser du har haft omkring forsinkelser og at medarbejdere ikke har været godt nok klædt på til opgaven hos dig.

Sommertid er lig med ferie, og mens flere af vores faste medarbejdere holder en velfortjent pause med familien, gør vi alt for, at du får besøg af kendte og erfarne ansigter fra vores team til tiden. Det er så ikke lykkedes her og det beklager jeg.

Vi ønsker at styrke eller fastholde vores borgeres livskvalitet – det er derfor vi er her.

Jeg har svært ved at se ud fra dine initialer og din beskrivelse, i hvilken kommune du bor. Vi vil gerne i dialog med dig omkring hjælpen. Du er meget velkommen til at skrive direkte til os på post@curapleje.dk eller ringe til kontoret, så der kan findes en bedre løsning end den som du beskriver.

De varmeste sommerhilsner
Jakob

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais