Curly Samples  Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb 3 weken geleden een bestelling geplaatst. Bezorging door PostNL ging paar keer mis, kwam niet aan. Curly samples heeft moeite genomen en er voor gezorgd ,via een andere bezorgservice DHL, dat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik wist niet zo goed welke producten ik het beste kon aanschaffen, dus stuurde ik curly samples via Instagram een DM. eerst kreeg ik een aantal vragen over mn haar en vervolgens een hele uitleg met wa... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Snelle verzending! Qua prijs/kwaliteit had ik eigenlijk wel iets meer verwacht. Het zijn kleine potjes maar blijkbaar zijn de producten die ik had gekozen zelf behoorlijk prijzig. De potjes zij... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética
  2. Loja de produtos para cabelo

Happy curls with curly samples! Online verkoop van verschillende CG merken in 30ml samples om te testen. Als het product bevalt kun je de grote flessen bij ons aanschaffen, evenals haaraccessoires en tools. Curly Samples biedt gratis, persoonlijk advies voor alle krullenbollen. www.curlysamples.com

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

46 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Snelle verzending!

Snelle verzending!

De potjes zijn op zich te doen, maar niet voor alles even handig. Ik had een soort travelsize van het product verwacht en met je natte handen in zo'n klein potje doet volgens mij ook iets met het product voor een volgend gebruik.

Na verzending nog een mail met gebruiksaanwijzing voor de producten vond ik heel netjes.

21 de março de 2023

Meer van verwacht

Flinke allergische reactie gehad op de shampoo. De verpakking waar de samples in komen is enorm onhandig.

23 de janeiro de 2023

Hoi Kelly,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je zo’n ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Onze excuses hiervoor. We hebben je een mailtje gestuurd.

Heel fijn

Snel opgestuurd en fantastische producten

22 de dezembro de 2022

Resposta da Curly Samples

Bedankt voor je review. Het is fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en de producten!

Classificada 2 em 5 estrelas

De samples waren echt enorm mini

De samples waren echt enorm mini. Er stond dat je 5x mee kon wassen. Het lukte mij echt net 3 keer. En het heeft gewoon helemaal niet geholpen. Vroeger altijd krullen gehad.

20 de dezembro de 2022

Resposta da Curly Samples

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het niet goed is overgekomen dat het 30ml samples betrof. We hebben de product omschrijving aangepast om eventuele andere misverstanden te voorkomen. Bedankt voor je eerlijkheid! We hopen je in de toekomst beter te kunnen helpen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Goedemorgen service en snel binnen

12 de dezembro de 2022

Classificada 5 em 5 estrelas

Curly samples heeft moeite genomen en er voor gezorgd ,via een andere bezorgservice DHL, dat ik alsnog mijn bestelling binnen heb gekregen.
Een goede service, ik ben hier heel blij mee.

29 de novembro de 2022

Misleiding

Voor dat bedrag krijg je maar heel weinig! Op de foto zag je de producten veel groter. Vervolgens krijg je hele kleine potjes. Viel erg tegen....

16 de novembro de 2022

Great

Great fast service! ✨

31 de agosto de 2022

Resposta da Curly Samples

Thanks for your review. It's great to read you're satisfied with our service!

Hi Anna,

Dankjewel voor je positieve review. We zijn erg blij dat je tevreden bent! Veel plezier met de producten.

Classificada 4 em 5 estrelas

Zeer tevreden!

Fijn dat er samples besteld kunnen worden van de verschillende CG producten die er zijn, nu kan ik wat proberen zonder grote verpakkingen te hoeven kopen die misschien niet fijn zijn voor mijn krullen (minder verspilling dus). Ik had het verkeerde setje opgestuurd gekregen, maar dat maakte mij niet uit. Ze wilde wel gelijk een nieuwe opsturen en een retourlabel om het verkeerde terug te sturen, dus ze denken goed mee. Ik ga zeker nog een keer bestellen!

5 de agosto de 2022

Hi Allison,

Dankjewel voor je review. Nogmaals excuses voor het toesturen van de verkeerde set. Lief dat je dit geen probleem vond en deze ook wilde proberen. We hopen dat je de producten fijn vindt!

Goed contact

Goed contact, snelle levering. Erg tevreden.

4 de agosto de 2022

Hi Inge,

Dankjewel voor je lieve review. Wat fijn dat je goed geholpen bent! Dat doen we in de toekomst graag weer.

Liefs Team Curly Samples

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.