Curvy-Body Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

IK WIL MIJN GELD TERUG DIEVEN!!! Ik heb een bestelling geplaatst van 139,90 euro die ik in april geretourneerd heb omdat het niet naar verwachting was en de artikelen ook te groot waren. HIER HEB IK M... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De postoperatieve BH heeft mijn week echt makkelijker gemaakt. De stof is zacht genoeg zodat er niets irriteert, maar hij geeft toch genoeg steun zodat ik comfortabel kan rondlopen. Alleen de sluiting... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Momenteel 3 sterren en ik wil heel graag 4 of 5 ervan gaan maken zodra ik de juiste producten binnen heb. Bestelling gedaan, heel enthousiast over, maar helaas de verkeerde producten binnen g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Curvy-Body voor mijn nichtje. De kleding is van hoge kwaliteit, de pasvorm is geweldig en de variëteit in maten maakt het gemakkelijk om iets perfects te vind... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa interior

Curvy Body Lets get in shape, look better and feel better. Wear your Curvy-Body waist trainer and shapewear anywhere, anytime.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

274 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 75% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

91 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Vaste klant

Inmiddels vaste klant en nog altijd super tevreden! Snelle levering, fijne klantenservice en het belangrijkste fijne en comfortabele shapewear. Zit super mooi, ook onder strakke kleding. Geen lijnen en knelt niet. Ook mijn vriendinnen hebben hun eerste bestelling al geplaatst en delen dezelfde mening!

14 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte service, Slordig met bestel gegevens

Ik heb een bestelling gedaan bij curvybody. Twee waist trainers in de kleur zwart. Bestelling binnen paar dagen gekregen maar in de de verkeerde kleur en de verkeerde maat. Ik heb contact proberen op te nemen met ze maar geen reactie. Vind dat ze heel slordig zijn om gegaan met de bestelling. Bereikbaarheid mag een stuk beter miss wel handig als er een telefoon nummer is van een klantenservice.

10 de outubro de 2025

Beste,

Onze excuses voor het ongemak. Stuur alstublieft uw ordernummer naar info@curvy-body.nl, zodat we uw situatie snel kunnen onderzoeken en oplossen.

Oplichters!!

Bestel hier niet!!
Ik heb op tijd mijn pakketje geretourneerd. Ze hebben mn pakketje ook ontvangen, maar geld terug sturen ho maar. Inmiddels wacht ik al langer dan een maand op mijn geld terwijl ze gezegd hadden binnen 14 werkdagen krijg je je geld terug. Immers zijn dit al 23 werkdagen geworden. Reageren nergens op. En als ze reageren zit er een week tussen in de hoop dat je uberhaupt wat zinvols terug krijgt. Echt absurd dat je zo met klanten omgaat!!

29 de agosto de 2025

Beste Estelle,

Slechte service, onbereikbaar

WAARSCHUWING! Bestel NIET bij Curvy Body. Ik heb niks ontvangen, geen product, geen geld terug. Klantenservice reageert bijna nooit en als je eindelijk antwoord krijgt, schiet je er niks mee op. Het is belachelijk hoe lang dit allemaal duurt. Dit bedrijf neemt klanten totaal niet serieus! Oplichters!

20 de agosto de 2025

Geachte,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Zou u ons hierover een e-mail willen sturen naar info@curvy-body.nl met uw bestelgegevens? dan kijken wij zo snel mogelijk voor u na wat er aan de hand is en lossen wij dit samen met u op.

Met vriendelijke groeten,

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen product ontvangen, er wordt niet gereageerd.

Ik heb bij Curvey Body een bestelling geplaatst waarvan een product niet geleverd is. Volgens hen zou er een nieuwe zending komen, maar na weken niks ontvangen. Na drie weken heb ik per mail gevraagd om annulering. Ze bevestigden dat dit “zo snel mogelijk” zou gebeuren, maar tot op heden is er niks geannuleerd.

Door hun nalatigheid heb ik nu problemen met Klarna. Op mails reageren ze niet meer. Ze laten je gewoon zitten met de gevolgen.

Zeer slechte service – geen levering, geen communicatie, geen oplossing.

19 de agosto de 2025

Geachte,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.

Met vriendelijke groeten,

Classificada 4 em 5 estrelas

Voor een speciaal event had ik een…

Voor een speciaal event had ik een strakke jurk gekozen en wilde ik graag net dat extra wauw effect. Daarom dacht ik shapewear maar eens proberen en ik koos voor een bodysuit. Ik was echt positief verrast! Het zat de hele avond comfortabel, bleef perfect op z’n plek en deed totaal geen pijn. Wat ik ook heel fijn vond je zag geen naden of lijnen door mijn jurk heen. Kortom: een supergoede ervaring en zeker een aanrader!

17 de setembro de 2025