Informações sobre a empresa

2,8

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

15 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

2,8

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

verkeerde kleur ontvangen

verkeerde kleur ontvangen, daarna voor een grote korting de juiste kleur gekregen terwijl ik de ander mocht houden. Voor mij de beste oplossing dankjulliewel

28 de abril de 2025

Verkeerde kleur

Ik had een broek besteld maar kreeg niet de goede kleur. Daarna werd me voor een kortingsprijs de juiste kleur aangeboden. Dat heb ik geaccepteerd, om vervolgens precies dezelfde broek weer te krijgen. Nu reageren ze nergens meer op. Waardeloze service.

26 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Een frauduleus bedrijf als onderdeel…

Een frauduleus bedrijf ik vermoed onderdeel van ern hele serie (stuk of 12) zeer frauduleuze bedrijven van dezelfde eigenaren zoals. Vintella.nl, Vintello.nl , Berkenbosch mode, van Ginkel mode, etcetera etcetera
Allemaal dezelfde PO box ook

18 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb binnen een dag aangegeven de…

Ik heb binnen een dag aangegeven de bestelling toch niet te willen ontvangen en mijn geld terug te krijgen, maar ze hebben de verzending toch doorgezet en nu moet ik dus straks op eigen kosten terug sturen naar China, terwijl ik gewoon het recht heb om me binnen 14 dagen te bedenken en mijn geld terug te krijgen,ik word nu min of meer gedwongen iets te ontvangen wat ik niet wil, slechte service dus en schijt aan consumenten rechten

13 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Koop nooit bij dit bedrijf

Koop nooit bij dit bedrijf. Ik had ook beter eerst de comments gelezen. Slechte kwaliteit uit China. Dom van mij..had 2 blazers besteld in 2 maten. Heb ze teruggestuurd met track en trace . 81 euro. Maar de blazers waren 159 euro. Hopeloos veel mails later, nog altijd geen geld terug. Dus doe het echt niet !!@

27 de fevereiro de 2025

oplichters

Ik heb een jas gekocht, maar de kwaliteit was echt slecht. Ik wil hem terugsturen, maar ze reageren niet op mijn e-mails. Echt oplichters!

25 de fevereiro de 2025

Waardeloze site

Waardeloze site! Elke letter die ik er nu nog over type is er een teveel maar behoed hopelijk eerlijke,oprechte, hardewerkende medemensen van een aankoop. Na 3 wkn.mailverkeer en loze beloftes kwam vandaag EINDELIJK mijn trui binnen. Twee keer XL zou toch groot genoeg moeten zijn, maar blijkt net aan mt.176.kindermaat. Dus wees gewaarschuwd NIETS maar dan ook NIETS lijkt wat het is bij Curvyz!!

17 de fevereiro de 2025

Wat een nep winkel

Wat een nep winkel. Flut producten uit China en je moet zelf de kosten betalen om het terug te sturen. Geloof deze afzetters niet!
Noooooit gaan bestellen.

29 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie winkel

Mooie winkel, goeie kwaliteit! Ook de service was super. Ik had in eerste instantie een verkeerde maat ontvangen. Klantenservice hebben me erg goed geholpen. Zou het aan iedereen aanraden.

27 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Pas op dit is een Dropshipping site

Pas op dit is een Dropshipping site.
Je besteld dus in China en niet in Nederland.
Verzending duurde ongeveer 14 dagen en we kregen foute kleur.
Retour verzending naar China is op eigen kosten, al ligt de fout bij hun.
Ik zou dus deze (nep) winkel ten stelligste afraden.

Ze hebben ook een raar idee over ecologie.
(fragment uit een mail van hun)
"Waarom ons centrale warehouse in China is gevestigd:
We kiezen bewust voor één centraal warehouse dichtbij onze fabriek in China. Dit helpt ons om efficiënter te werken en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Door producten rechtstreeks vanuit ons warehouse te versturen, vermijden we extra transportbewegingen en dragen we bij aan het verminderen van CO₂-uitstoot. We begrijpen dat dit vragen kan oproepen, maar we willen hiermee de impact op het milieu zoveel mogelijk beperken."

(Beware this is a Dropshipping site.
So you order in China and not in the Netherlands.
Shipping took about 14 days and we received the wrong color.
Return shipping to China is at your own expense, although the fault is theirs.
So I would strongly advise against buying from this (fake) store.)

21 de dezembro de 2024

É esta a sua empresa?