Banner for Customclubs

Customclubs Opiniões 1125

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Lugn och proffsig miljö. Trevligt mottagande. Joel var väldigt kunnig och bra på att förklara hur han tänkte genom hela utrprovningen. En extra stjärna till hans tålamod med att besvara alla 10... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej! Jag tyckte bemötandet var bra och förmågan att se behovet var exceptionellt! Köpte en driver med skaft. Hade inte tänkt köpa det skaft jag köpte, men är helnöjd med beslutet att lita på kunsk... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de golfe
  2. Clube de golfe

Bygg din golfklubba online. Välj skaft- & greppmodell, justera skaftlängd, loft, lie-vinkel m.m. Vi har även ett Fitting Center lokalt i Göteborg, med Sveriges största utbud för fitting. Märken: Titleist, Miura, Ping, L.A.B Golf, Scotty Cameron, Evnroll, Cobra, Proto C, TaylorMade, Mizuno, Srixon, Cleveland, Callaway, PXG. LA Golf.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag fick ett mycket professionellt support

Jag fick ett mycket professionellt bemötande och en personlig kontakt under utprovningen av min golfutrustning på Custom Clubs. Jag uppskattar verkligen hur du förmedlade både värdet av olika alternativ och lyssnade på mina behov.  Du tog dig tid att förklara skillnaden mellan skaftalternativen och hjälpte mig att förstå hur valet påverkar mitt spel, kände jag att du verkligen engagerade dig för att hitta den bästa lösningen för mig.

Efter utprovningen är jag helt och hållet tillfredsställd – nu har jag rätt skaft och klubbor, vilket ger mig bästa möjliga förutsättningar att slå bra golfslag. Det är första gången jag känner mig fullständigt nöjd med både utrustning och support, trots att jag har provat detta med flera fitters tidigare. Till skillnad från tidigare utprovningar så lyssnade du verkligen på mina behov och såg till att jag fick precis det jag behövde.

Jag vill verkligen rekommendera dig till alla som funderar på att köpa nytt skaft, klubbor eller putter. Din kompetens och ditt engagemang överträffade mina förväntningar, och nu vet jag exakt vart jag ska vända mig nästa gång jag behöver hjälp med utrustningen.

Tack för ett mycket bra jobb och för att du tog dig tid att hitta den bästa lösningen för mig!

22 de março de 2026

Toppen!

Lätt att hitta rätt produkt, bra pris och snabb leverans.

10 de abril de 2026

Tack :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan verkligen rekommendera en club…

Kan verkligen rekommendera en club fitting med Joel på Custom Club – jag är väldigt nöjd! Jag fick tydliga tips och klubbor som passar mig mycket bättre. Märker redan skillnad i spelet. Rekommenderas varmt till alla som vill få ut mer av sin golf!
Anders

15 de abril de 2026

Resposta da Customclubs

Tack Anders för fina ord! Vi hoppas du får en fin säsong framför dig!

Lugn och proffsig miljö

Lugn och proffsig miljö. Trevligt mottagande.

Joel var väldigt kunnig och bra på att förklara hur han tänkte genom hela utrprovningen. En extra stjärna till hans tålamod med att besvara alla 100 frågor vi hade under tiden.

Kommer garanterat tillbaka

10 de abril de 2026

Resposta da Customclubs

Tack Patrik. Vi är glada att höra över din upplevelse, precis så vi önskar att man ska känna när man besöker oss :)

Trevlig och proffsig personal

Med en trevlig och proffsig personal så får du en fantastisk möjlighet att i lugn och ro testa dig fram och anpassa alla klubbor i bagen till vad som funkar bäst för just mig.

16 de março de 2026

Resposta da Customclubs

Tack för fina ord. Vi hoppas nu att de nya klubborna kommer göra susen för dig ute på banan!

Classificada 3 em 5 estrelas

Fick ett dåligt intryck från början

Fick ett dåligt intryck från början! Visste inte vem jag var när jag kom! För dyra klubbor gämfört med branschen ,inte nöjd med en senare uppkoppling av köp ,så tyvärr 👎

7 de abril de 2026

Resposta da Customclubs

Tack Jan! Vi har mycket kunder på besök varje dag, både i fittings och i butiken. Vi strävar ju givetvis för att alla ska känna sig välkomna, så vi tar åt oss av den kritiken. Alla klubbor hos oss kostar precis som de ska, det vill säga rekommenderade priser från respektive tillverkare, så de ska inte vara dyrare än någon annanstans. Mina kollegor har kontaktat dig för att för att försöka reda ut alla frågetecken du verkar ha efter ditt besök.

Anpassar klubborna efter spelaren

Mycket trevligt mottagande och fantastiskt kunnig personal. Jag kände att jag fick fram mitt önskemål och klubborna anpassades efter mina behov. Otroligt nöjd med min utprovning och med klubborna som jag precis fått hem.

7 de abril de 2026

Resposta da Customclubs

Tack Benny! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss! Vi hoppas att dina nya klubbor kommer göra susen ute på banorna!

Kvalitet

Jag beställde ett head cover på måndagen och det kom redan på onsdagen. När jag hämtade ut paketet så fann jag allt packat. Helt perfekt men det med kom lite peggar och så vidare. Denna gest gör mig ärad till att beställa igen.

31 de março de 2026

Resposta da Customclubs

Tack Alexander. Vi gillar att överraska positivt ;)

Classificada 3 em 5 estrelas

Lite långsamma leveranser

31 de março de 2026

Resposta da Customclubs

Tack för din feedback! Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider och uppskattar att du uppmärksammar detta. Hoppas vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse nästa gång!

Classificada 5 em 5 estrelas

Detta var helt klart värt att åka 4H…

Detta var helt klart värt att åka 4H bil för att gör en customfitting. Vilken upplevelse!

Rekommenderar alla att göra en fitting hos customclubs.

1 de abril de 2026

Resposta da Customclubs

Tack Abbe! Det är en fin komplimang, som vi uppskattar väldigt :) Hoppas säsongen blir allt som du önskat!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra hemsida och information hela vägen…

Bra hemsida och information hela vägen , tyvärr passade min klubba inte mig alls -

23 de março de 2026

Resposta da Customclubs

Tack Fredrik. Tråkigt att höra att klubban inte blev som du tänkt dig. Vi hjälper dig gärna med lite rådgivning inför nästa köp hos oss!

Bra produkt

Bra produkt. Snabb leverans och support

16 de março de 2026

Resposta da Customclubs

Tack Seth! Lycka till med säsongen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fitting plus köp av driver ink skaft.

Jag tyckte bemötandet var bra och förmågan att se behovet var exceptionellt! Köpte en driver med skaft. Hade inte tänkt köpa det skaft jag köpte, men är helnöjd med beslutet att lita på kunskapen hos personalen. Tror många fitters hade stoppat ett skaft med helt annan profil än vad jag fick nu. Så glad att jag åkte till Customclubs!

20 de março de 2026

Resposta da Customclubs

Tack Cai för fina ord! Vi blir glada att höra du är så pass nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas du får en fin säsong :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.