Informações sobre a empresa

3. Loja para bebé
  4. Loja infantil
  5. Loja de roupa
  6. Decoração e Design de Interiores

Wij hebben de leukste must-haves voor jouw little rebel. Van kleding, accessoires, tot spullen voor de kinderkamer. Door ons met liefde uitgezocht, voor jou om verliefd op te worden!

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

11 opiniões

Dikke aanrader!

Wat een fijne en duidelijke website!
Mijn bestelling werd snel geleverd met een lief persoonlijk kaartje erbij.
Absoluut een aanrader om hier te bestellen!

11 de abril de 2026

Hi Annelies!

Dankjewel! Wat fijn om te horen!
Heel veel plezier ermee!

Liefs, het Cute Little Rebels Team! 🎀

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring, vriendelijke verkoopster en snel verzonden! Een aanrader!

22 de abril de 2026

Hi Lisanne!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je aankoop en onze service! Veel plezier met de producten!

Top service!

Snelle verzending! Producten helemaal naar wens en een persoonlijk kaartje bij de bestelling!
Top service, kan het zeker aanraden om hier wat te bestellen!

27 de fevereiro de 2026

Hi Stephanie!

Wat fijn dat je tevreden bent met je bestelling en onze service! Dat maakt ons blij!
Veel plezier met de producten!

Hier bestel ik vaker!

Via m’n vriendin hoorde ik over Cute Little Rebels. Het zijn echt leuke producten en cadeautjes voor m’n vriendinnen. Na m’n bestelling had ik het na 2 dagen binnen! Helemaal leuk ingepakt met een geschreven kaartje. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen.

17 de fevereiro de 2026

Hi Shannon!

Wat leuk om te horen! Dankjewel!
Fijn dat je tevreden bent, en graag tot de volgende keer!

Fijne en snelle service!

Fijne en snelle service!
Kwalitatief goeie en mooie producten

Super leuk dat je een persoonlijk briefje bij je bestelling krijgt.

Ze hebben veel leuke producten en er komen geregeld nieuwe bij!
Kortom een hele leuke winkel voor je eigen kinds of voor cadeautjes!

Een echte aanrader

12 de fevereiro de 2026

Hi Jamie!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en met onze service! Veel plezier met je producten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik bestel hier zeker nog eens!

Ik heb onlangs wat bij Cute Little Rebels besteld en ik ben supertevreden! De producten zijn van mooie kwaliteit en precies zoals verwacht. De verzending was ook verrassend snel, wat altijd fijn is.

Dit is dé plek voor leuke en originele spullen voor de allerkleinsten! Niet alleen leuk voor je eigen kindje, maar ook ideaal om een cadeau samen te stellen voor bijv. een verjaardag of babyshower!

Absoluut de moeite waard — ik bestel hier zeker nog eens!

2 de fevereiro de 2026

Hi Melissa,

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Veel plezier met je producten en hopelijk tot de volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Aanrader voor kinderkleding en cadeau’s

Super leuke webshop, ze hebben van alles voor je kleintje. Van kleertjes tot accessoires! Leuk voor je eigen kids, maar ook veel cadeau inspiratie.
Snelle verzending! Er was iets mis gegaan met de bezorgdienst, maar dit is snel opgelost door Cute Little Rebels, waardoor ik mijn pakketje alsnog snel had en nog in een leuke verpakking ook!
Aanrader!

21 de janeiro de 2026

Hi!
We zijn blij dat je tevreden bent, en dat je alsnog je bestelling op tijd in huis had voor de feestdagen! Veel plezier met je bestelling!

Echt een aanrader!

Echt een leuke webshop en ook nog eens van alles te vinden. Zelf heb ik hier bijvoorbeeld 2 fijne nachtlampjes besteld voor mijn eigen cute little rebels van 2 en 4 jaar oud. Voor mijn zoon een maan en voor mijn dochter een wolkje, hoe leuk?! Eindelijk geen gedoe meer met opladen van batterijen of het hebben van een te kort kabeltje.

Ook nog eens handig om mee te nemen op bv vakantie, neemt weinig ruimte in beslag en in elke kamer te bevestigen. Kids blij, papa en mama blij😍

9 de janeiro de 2026

Hi Chantal,
Bedankt, wat fijn om te horen dat jullie blij zijn! Heel veel plezier met de nachtlampjes!

Classificada 5 em 5 estrelas

Website/webshop voor de mini' s

Super leuke website/ webshop met leuke kleding, accessoires enz. voor de kleine mini's.
Zelfs als je in België woont ( pappa/mamma, opa/ oma, oom/ tante) kun je hier bestellen. Veel succes 🍀❤️👍

3 de dezembro de 2025

Resposta da Cute Little Rebels

Hi! Dankjewel voor je mooie review!

Nieuwe favoriete webshop!

Allereerst is Cute Little Rebels echt een super leuke webshop voor m’n eigen mini’s, maar ook om cadeautjes te shoppen! De verzending was super snel, de artikelen zoals beschreven, heel leuk ingepakt met een persoonlijke boodschap én nog een extra cadeautje! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

30 de novembro de 2025

Hi Britt,
Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling! Dat maakt ons ook blij! Veel plezier met je bestelling!

Liefs,
Het Cute Little Rebels Team 🎀

Superleuk en snel geleverd

Hier een heel schattig nachtlampje besteld. Leuk verpakt en ook nog sneller geleverd dan verwacht (op zondag zelfs!). Ik ben blij, en ga hier zeker vaker bestellen :)

28 de novembro de 2025

Hi Sylvia,
Dankjewel, dat vinden we heel leuk om te horen! Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot een volgende keer!

Liefs,
Het Cute Little Rebels Team 🎀

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.