CVmaker.uk Opiniões 11 590

4,5

1. Serviços públicos e locais

Informação fornecida por diversas fontes externas

Create a professional CV in just 10 minute with our handy CV maker. Simply enter your details and immediately download your CV in PDF format. Choose from a selection of many pre-made professional CV templates and examples, which are all completely cust...

4,5

miss

Muita borucracia, nao gostei

25 de agosto de 2024

Resposta da CVmaker.uk

We apologize for any dissatisfaction with our service. For detailed information regarding our pricing, please visit our main page at: https://www.cvmaker.uk/pricing.

Ótimo

Ótimo avaliação com perfeita aquisição e rapidez

7 de julho de 2024

Resposta da CVmaker.uk

Hi, thanks for your review, we are glad you liked our service!

cv ingles

gostei do resultadp

1 de agosto de 2023

Resposta da CVmaker.uk

Thank you for your rating! We greatly appreciate your feedback.

Best Regards,
CVmaker Team

Rodolpho

Boa boa boa Hudson vaidosa

22 de junho de 2022

Dear Rodolpho Nobre Morte,

We are so grateful for your 5-star review.Thank you so much for taking the time to leave us a 5 star rating - it's much appreciated!

Very good

Achei muito bom este programa

9 de fevereiro de 2022

Dear Sirlei Barbosa,

Foarte buna

Foarte buna experiența faina

28 de janeiro de 2021

Dear Dumitrita Diana Badila,

CVmaker.uk

Excelente, te ajuda muito e o valor cobrado nao e um valor que nao de pode pagar, vale a pena,

27 de outubro de 2020

Resposta da CVmaker.uk

Muito obrigado Junia Potier!

Mostrar opiniões em todos os idiomas. (11 590 opiniões)