Jeg er licensrytter og handler på Cyclehub.dk og kan sige at de er lynhurtig til levering, og har rigtig god kundeservice hvis man har noget man lige ønsker lidt vejledning til. Og så får man alle v... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk service. Fik rigtig god rådgivning om hvordan hjul ville passe på min cykel. Nikolaj svarede søndag aften indenfor 30 min. Blev desuden lovet dag til dag levering eftersom jeg havde et mege... Ver mais
Rigtig god service, hurtig levering, fine produkter. Dog med untagelse af deres medsendte TPUslanger. Jeg "punkterede" på min på helt friske GP5000 dæk på første tur. Det viste sig at være utæt ved sa... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Officiel Nordisk distributør af: Blub, CycPlus, EliteWheels, Drive, Flaér, React, RideNow, Töls. Cyclehub.dk leverer og vælger af erfaring, gode cykelprodukter,
Informações de contacto
Bakkegaards Allé 32, 5550, Langeskov, Dinamarca
- 61205284
- sale@cyclehub.dk
- cyclehub.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Lynhurtig ekspedition og fremragende…
Lynhurtig ekspedition og fremragende oplevelse

Resposta da Cyclehub
Endte med en kedelig oplevelse
Mega øv - Kontakter virksomheden med en forespørgelse på et hjulsæt og leveringstid. Har en god dialog med virksomheder og får også at vide de har et hjulsæt der kan komme før regnede med, men i mellemtiden er der en anden kunde der har lagt en ordre ind, så selvom jeg har et skriftligt svar på at de har et hjulsæt jeg kan købe, så går hjulsættet i stedet til den kunde som har lagt ordren før mig. Så en skriftlig aftale gælder desværre ikke..

Resposta da Cyclehub
Helt fantastisk god service!
Helt fantastisk god service!
Nikolaj er super behjælpelig og så spiller produkterne bare. Så er det jo bare en ekstra bonus, at et hjulsæt leveres klar til både slange og tubeless, med TPU slanger og bremseklodser til carbon!
Super tilfreds og klar anbefaling herfra.

Resposta da Cyclehub
Extraordinary and professional Gudiance…
Extraordinary and professional Gudiance and service from Nikolaj in front of buying. Ordered the Wheelset Marvel G 35 at the end. Delivery much faster than expected (3 days to germany). Quality is awesome.

Wow lækkert produkt
Wow, virkeligt lækkert produkt. Glæder mig helt vildt til foråret, hvor de skal prøves af. Alt ved det nye hjulsæt, er en klar opgradering.
Fantastisk god betjening.

Resposta da Cyclehub
Høj produktkvalitet og højt serciveniveau
Fedt, fedt hjulsæt og rigtig god service

Fantastisk oplevelse
Bestilte et sæt hjul lørdag, og som lovet fik jeg et sæt super lækre hjul tirsdag.
Helt klart en mand man kan regne med, og så gjorde det heller ikke noget at der lige var lagt lidt Big Ben karameller i pakken.
Tusind tak, og de allerbedste anbefalinger herfra.

Det er bare fedt..
Opdager pludselig i forbindelse med et event denne webshop.. Og i deres udstilling har de den kædevoks jeg havde opgivet at finde..Pissefedt.. Og Ridenow slanger,. som man ellers skal lede længe efter - Fed butik, stærke priser på kvalitet.. Fanme fedt - Varm,este anbefalinger her fra

Top service
Top service, top produkter
Nikolaj hjalp med instruktion og installation af flaer smøresystem til min Gravel cykel. Virkelig fed "gadget" der giver velsmurt kæde selv under de værste betingelser. Bagefter skyller man bare med haveslangen og al smuds er væk

Resposta da Cyclehub
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.