Jeg havde bestilt Pedalklamper til Spinning. Jeg modtager hurtigt pakken og konstaterer at 2 ud af 6 metalskiver de har medsendt har for små huller til skruerne, således at skruerne ikke kan ko... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestilte de dele jeg skulle bruge. Leveringen fejler intet dag-til-dag. Begge varer havde dog et MEN, den ene var ikke som beskrevet eller afbilledet. Den anden havde tydeligvis været åben i kassen,... Ver mais
Jeg kan KUN skrive gode ord om Cyclingfreak Dejlige varer , hurtigt sendt til en, rigtig god kunde kontakt. Stor forståelse for, at vi sender en vare retur pga. personlig årsag . Mine penge retu... Ver mais
Der var nogle vigtige spørgsmål som blev besvaret via e-mail meget hurtigt. Yderlig skulle pakke sende til Tyskland, så den service blev også oprette. Ordre og handel kig helt efter bogen og er utroli... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Cyclingfreak.dk
Informação fornecida por diversas fontes externas
- Dag til dag levering
- Fragtfri ved køb over kr. 299
- 365 dages returret
- Kunde support på telefon og mail
- Vi sætter kundeservice i højsædet og gør en ære i, at give dig den bedste service
- Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservice, eller sende os en email. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, så du kan få hjælp til at vælge den rigtige vare
- Mail: info@cyclingfreak.dk
- Tlf: +45 70 20 93 00
Informações de contacto
Industrivej 5, 9575, Terndrup, Dinamarca
- 70209300
- info@cyclingfreak.dk
- cyclingfreak.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
fantastisk sted at handle
Super service
Hurtigt, super service også på telefonen. Havde forventet at "hænge" på ventetone, men kom til hurtigt, og fik kompetent hjælp.
Gør dig selv en tjeneste - køb dine cykelting her!
De rigtige priser kombineret med virkelig kompetent rådgivning, gør cyclingfreak.dk til mit foretrukne sted at handle ting til cykling.
Hurtig og effektiv service
fin service af cykelfreight
Hurtig levering
Blev ringet op ang
Blev ringet op ang. min bestilte vare der var udgået, men blev tilbudt en tilsvarende.
Rigtig god service i telefonen. Super kundeminded 😀😀
Super service til skarpe priser.
Super service til skarpe priser.
Det er her jeg køber mit og mine gear fremadrettet
God oplevelse.
God oplevelse. varerne kom hurtigt. ingen problemer.
Hurtig præcis levering
God vare, hurtig levering.
Hurtig og effektiv
Hurtig levering og super hurtig svar da …
Hurtig levering og super hurtig svar da jeg henvendte mig angående en fejlpakket reservedel. En ny blev sendt samme da.
Anbefaling herfra
bestilling af cykel reservedele
bestilt søndag aften kl 21, blev leveret tirsdag morgen kl 5:14. super service
Fin og hurtig levering
De har det på lager!!
Jeg anvender hovedsageligt deres fysiske butik fordi der er altid fremragende service plus div. cykeldelene er storset altid på lager.
!
Meget tilfreds!
Altid en super god kundeoplevelse at handle med Cyclingfreak.dk
Det fungerer bare hver eneste gang.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.