Rask levering og fin kundeservice. Kjøpte en annen oppvaskmaskin på et annet nettsted. Fikk en ødelagt oppvaskmaskin og en forferdelig kundeservice. Måtte krangle for og få hvet kjøpet. Kjøpte BOB..... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte produktet på nett, med forventet levering om 5 arb.dager. Ble noen timer etter bestilling kontaktet og spurt om vi ville ha den i dag. Ble levert på døren 2 timer senere, noe som medførte at... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har ikke fått varen jeg bestilte så vanskelig å bedømme. Firmaet har orientert meg om forventet levering i juli. Da varen ble bestilt ble det opplyst på nettet at den var på lager.
A empresa respondeu
Enkel – Sikker – Trygg netthandel for bedrifter og sluttbrukere -30 års erfaring med elektronikk Loewe TV audio lydplanker høyttalere trådløst hodetelefoner - Daan Tech hvitevarer BOB oppvaskmaskin - DAB+ radioer DAB-antenner shark induktiv klebeantenner DAB-adaptere for bil og hjem - Integrerte løsninger for DAB og ryggekamera i biler - LED belysning for varebiler -14 dagers angrefrist for konsumenter -Sentralt lager i Oslo -Leveres fraktfritt eller henting etter avtale -Alle betalingmåter er gebyrfrie hos DAB-butikken: -Vipps -Nets easy med utsettelse og nedbetaling av salgsbeløp -Kreditt og debet-Kort -Klarna med utsette og nedbetaling av salgsbeløp -Faktura for forhandlere -PayPal -Finner du ikke ønsket produkt? Send oss epost på: post@DAB-butikken.no Veibel AS – veibel.no (+47) 40 00 45 80
Gøteborggata 27B, 0566, Oslo, Noruega
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da DAB-Butikken
Kjempefornøyd med salg. Levering var veldig rask, og kommunikasjon var fantastisk. Anbefales.

Resposta da DAB-Butikken
Veldig god service! Hyggelig handel, og rask levering! Anbefaler!

Resposta da DAB-Butikken
Rask levering og fin kundeservice.
Kjøpte en annen oppvaskmaskin på et annet nettsted. Fikk en ødelagt oppvaskmaskin og en forferdelig kundeservice. Måtte krangle for og få hvet kjøpet. Kjøpte BOB.... Og er kjempefornøyd. Fungerte som den skulle med en gang. Og for en kundeservice. Anbefales på det sterkeste.

Resposta da DAB-Butikken
Utrolig bra service. Oppvaskmaskinen ble levert på døren dagen etter bestilling. Det var raskere enn forventet. Maskinen er veldig enkel å bruke med kortprogram som vasker skinnende rent og veldig stillegående. Dette er det beste kjøpet jeg har gjort på lenge. Fargen hvit med kobber ble kjempe flott på hytta der det er trehvite vegger. Anbefales.

Resposta da DAB-Butikken
Veldig god oppvaskmaskin. Dem ser bedre ut enn de fleste andre og tar mindre plass. At man kan velge så mange vask er veldig positivt. Anbefaler disse veldig.

Resposta da DAB-Butikken
Levering var klar samme dag jeg bestilte. Produktet fungerte som forventet.

Resposta da DAB-Butikken
Bestilte dab adapter til en Kia Venga 2013mod. Kjapt levert. Ble klokkeklar dab mottak på radioen. Enkel å innstallere.

Resposta da DAB-Butikken
Utrolig god kundeservice. Den første enheten vi ble tilsendt hadde en tilsynelatende feil. Selger beklaget umiddelbart på e-post, sendte ny enhet og fikset enkel tilbakelevering av den første.

Resposta da DAB-Butikken
God service!! Gateadresse i Oslo og telefonnummer. Og jeg er veldig fornøyd med varen👌🏻

Resposta da DAB-Butikken
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.