4,1

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

I forbindelse med renovering havde jeg…

I forbindelse med renovering havde jeg behov for hurtigt at få fjernet et asbest flisegulv. Dacon var hurtige til at besigtige og give et tilbud. Et par dage efter var de i gang med at fjerne det hele. God service og hurtigt respons.

30 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har været yderst tilfredse med Dacon…

Vi har været yderst tilfredse med Dacon i vores proces med fjernelse af asbest. Super hurtigt og god kommunikation samt fair pris sammenlignet med hvad vi ellers fik af tilbud. Vi fik absolut indtryk af at opgaven blev håndteret professionelt og vi er helt trygge ved nu, at forsætte med renovering i vores bolig. Tak til Dacon.

11 de fevereiro de 2026

Top professionelt arbejde ⭐️

Jeg brugte Dacon til renovering af min lejlighed samt opsætning af køkken. En helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg fik et hurtigt og skarpt tilbud, og allerede der var servicen i top. Da arbejdet blev udført, levede det fuldt ud op til og faktisk overgik mine forventninger. Kvaliteten er i top, og der er simpelthen ikke en finger at sætte på noget. Stor anbefaling herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26 de janeiro de 2026

Opsætning af pergola.

Vi fik hjælp til opsætning af en 4X6 meter pergola på vores træterrasse.
Der blev virkelig sat fokus på opmåling og placering af pergolaen.
Flinke folk med sans for detaljen.

30 de maio de 2025

Hold da op

Hold da op, må sige jeg er blæst over hvor professionel et firma kan være.
Jeg blev mødt af en chef, som havde styr på sine ting, både med tilbud og gode ideer og løsninger. Så Selvom man har et skævhus (: fikset de det! Jeg følte mig helt tryg!
Det er ikke, sidste gang, i har hørt fra mig. Tusind tak for hjælpen.

Fra en meget tilfreds kunde.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Svære at regne med.

Ringede til Dacon torsdag og spurgte om de kunne komme næste onsdag for at give et tilbud. De ville ringe tilbage fredag for at fortælle om de kunne onsdag. Tirsdag måtte jeg kontakte dem for at høre om vi havde en aftale onsdag.
De kom onsdag og ville så sende et tilbud senest fredag. Jeg fik tilbuddet den efterfølgende tirsdag morgen.
Da jeg havde besøg af Dacon gav de mig en ca. pris på 12.000 - 19.000 kr. men skulle nok regne med omkring 15.000 kr.
Da jeg modtog tilbuddet lød det på 27.000 kr.
Så 3 gang kunne de ikke overholde deres egne aftaler.
- aftale om besøgsdato
- fremsendelse af tilbud
- pris i forhold til pris overslag.
Jeg valgte derfor et andet firma til udførsel af arbejdet.

11 de novembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais