3,4

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

En fantastisk oplevelse hver gang.

En helt fantastisk weekend med lækker tapas, serveret med et smil.
Super lækker mad og god service.
Man forstår godt at der er så populært også blandt de lokale og sommerhus ejerne.
Vi nød aftenen efter med en fantastisk “Sun set” fra lagunen.der blev også lige til en is hos den dansede Ismand på kajen.
De første 2 år kom vi ofte i båd til Dageløkke, hvilket endte med at vi købte sommerhus på havnen.
De gør en forskel på Dageløkke havn.
TAK.

19 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig betjening

Dårlig betjening! Dårlig opførsel fra ejer/tjeners side af ! Starter med at komme ind , ingen til at betjener, alle der var på arbejde stod alle udenfor og røg ! Selfølgelig skal der være plads til en pause , meeeen hold øjnene på gæsterne ! Alfa omega er , at vi blev vrisset af hver gang vi havde et lille spørgsmål og maden var meget elendig! Ps ingen mad til børn ! Udover en kedelig toast! Allerede et dårlig ry blandt sommerhusene i Dageløkke ! Håber i tager det til jer og får øjnene op og kræser mere for jeres gæster ! Ingen høflig betjening= ingen gæster !

4 de julho de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Vi blev belært fremfor betjent

Vi var tre personer, der alle følte os meget dårligt betjent. Vi følte os til besvær og følte, vi blev smidt ud, da tjener satte et skilt med "reserveret"på vores bord, da vi havde fået mad, vin og kaffe. Vi kom fra start skævt ind på hinanden, og blev belært fremfor at blive betjent.
Det er mit sidste besøg på stedet.

25 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk mad og hyggelige omgivelser

Vi var i sommer i Dageløkke på Langeland og spise på "Kork og Godt" og det var fantastisk godt.
Det var en lille hyggelig og dejlig enkel cafe ved havnen, og maden var fantastisk!.
Vi fik både "Tapas planken" og "Salaten" og begge dele smagte fantastisk og det var tydeligt at det var udsøgte råvarer af bedste skuffe. Jeg giver min fulde anbefaling til at spise på denne cafe.

8 de agosto de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais