Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så havde jeg gjort det. Når man går ind på siden, så kommer der en vandvittig reklame, hvis man lukker den, kommer den igen efter få sekunder. Hvis de regner med, at ma... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig journalistik, F. eks. læste jeg en artikel skrevet 1 maj, om at Mette Frederiksen muligvis vil åbne gradvist op efter påske. Derudover er artikler på dagens. Dk fyldt med stavefejl og formuler... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte for 6 uger siden sengetøj. Modtog aldrig ordrebekræftelse eller værdi bevis. Efter 3 uger lykkedes det mig at få kontakt efter at ha sendt 4 mail og brugt 3 timer på telefon uden der blev svare... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvor er det dog en dårlig og fuldstændig ligegyldig “nyhedstjeneste” som alene profiterer på katastrofe nyheder som er plukket fra andre medier og tilfældige artikler på nettet. Deres forretnin... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Spild af tid

Stor overskrift, og HVER ENESTE GANG skal man l”blade” sig gennem halve historier for til sidst at ærgre sig over at man igen blot blev fanget af en overskrift der munderud i det værste pladder.

5 de abril de 2023

En stjerne er for meget

En stjerne er for meget. Jeg har ikke bedt om disse nyheder, men kan ikke afmelde. Jeg kan kun acceptere eller betale for nyheder. Nyhederne er slået sensationelt op og har ingen værdi
Det et da den mest irriterende oplevelse i nyere tid

31 de março de 2023

Skræmmende

Håbløs dårlig Journalistik . Vilde
overskrifter, hvor indholdet aldrig lever op til noget som helst. Vil
aldrig nogensinde klikke på dem
og andre lignende. Fatter ikke
at annoncører gider sponsorere.
Frederik

22 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Ikke topjournalistik men det er god underholdning

Der er mange negative kommentarer omkring Dagens, men jeg synes sgu det er genialt.

Jeg læser dagligt grinagtige og skøre historier, som jeg aldrig var faldet over før. Det kan godt være, at det ikke er journalistik på topniveau, men min dag bliver sgu sjovere med dagens.

1 de outubro de 2022

Utroligt

Utroligt, at dagens.dk eksisterer. Godt vi har mulighed for at få nyheder og analyser fra seriøse medier.

8 de setembro de 2022

Crap

Crap. Og så tillader de og sætte legitim interesse på under cookies. Svineri. Skulle ikke være lovligt.

10 de julho de 2022

Dårlig manipulerende stil

Dårlig stil
En ting er vi alle er p.. irriterede Iver at skulle klikke cookies til og især fra, en anden ting er disse der gentager sig selv og hvor ser er over ti klik. Men det værste er da at man ikke kan klikke sig ud igen ( annullere ved kryds i top) så man dropper sin adgang til Dagens
Vil sørge for aldrig at klikke på noget fra Dagens. Dk

28 de março de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais