Dagli’Brugsen Opiniões 39

TrustScore: 2 em 5

2,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Alslev v. Varde: Forfærdelig service, og endda af uddeleren selv. Flabet kommentarer og ingen service ved udlevering af pakker. Normalt bruger jeg ikke min tid på noget som Trustpilot. Men sådan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Supermercado

Informação fornecida por diversas fontes externas

Alt til måltidet i form af kød, vin, frugt & grønt, samt friskbagt brød fra egen bake-off ovn. Stort økologisk udvalg og lokale varer her fra egnen.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Frygteligt sted

Frygteligt sted . Mange unge medarbejdere der intet ved. Købte fornyeligt en lotto som skulle være en påske lotto. Men et par dage efter så jeg at jeg havde fået en forkert . Der kan også spares for meget . Kommer her ikke mere

2 de abril de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg er tilflytter til vemb i 2025

Jeg er tilflytter til vemb i 2025. Jeg har handlet meget i Dagli Brugsen. I starten var de venlige og hilste.

Nu er det vent om, at når jeg handler, og kommer til kassen, ser de ikke altid på en og kikker skævt til en. Havde igen en dårlig oplevelse i går, en ansat satte vare på plads og plejer at hilse, hun så kort på en og så den anden vej. Jeg er kommet skævt ind i vemb og beskyldt for mange løgne af nogen jeg ikke kender. De kender ikke den sande version af ens oprigtige historie og kommunen kender den bedst.
Det er svage folk der ikke har noget liv og nemt og gøre en myg til en elefant. Om det har noget med det at gøre fordi i lang tid har kæmpet med økonomi, kan jeg kun gisne om. De får en til at føle sig forkert, er nok dem der er forkerte
Jeg er et godt menneske og falder ikke ned på folks dårlige niveau.

Hvis jeg var ansat et sted viser man god kunde venlighed, uanset hvilken status.og er ved og få styr på alt. Sladder får hurtig ben at gå på i vemb by. Har en anelse det er det der rygtes i by. Uden en grund
Jeg har valgt til dags dato og IKKE og handle mere i Dagi Brugsen i vemb. Mit liv er snart økonomisk godt stillet hvor alt gammel gæld bliver betalt. Men det hele viser kun, hvem man ikke skal være
Det er en fin brugs, men service og medmenneskelighed mangler og for dømme ukendte folk. Er ikke i orden

29 de janeiro de 2026

Korinth Brugsen

Korinth Brugsen. Ville måske være en ide at ændre åbningstider på jeres hjemmeside, således at man ikke kører forgæves. Der står åben til 20. Men det er ændret til 19.45 på jeres dør. Så nu bliver der brugt penge i Fåborg i stedet for at give jer handlen. Vi er flere kunder der har været her mens jeg har skrevet denne anmeldelse. Ærgerligt ærgerligt. Kom ind i kampen 🫠

10 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Dagli'Brugsen i Ny Højen er SUPER..!!

Det er så dejligt at komme i Dagli'Brugsen i Ny Højen ved Vejle... Dejlig butik med stort sortiment, og altid gode tilbud... Og chefen Jakob samt personalet er fantastiske og altid rare og smilende..!! Jeg har absolut intet negativt at sige om vores pragtfulde lokale dagligvare-butik... Måske fordi den ikke er underlagt COOP, men har sin lokale bestyrelse..!! 💥

27 de novembro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Handler jævnligt lidt småting i…

Handler jævnligt lidt småting i DagligBrugsen i Rødkærsbro og henter pakker.

Generelt ok, men man skal passe på med at købe bær f.eks. som de sælger, selvom de er fordærvede. Medarbejderne er generelt flinke og hurtige (også med pakkerne), og man kan få det mest nødvendige.

6 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Aldrig har jeg gået grædende ud af en…

Aldrig har jeg gået grædende ud af en butik før men det gjorde jeg i dag fra dagligbrygsen på Ryesgade 60 2100 København Ø.
Jeg var i godt humør og skulle betale mine varer da den ber om kode til mit kort. Jeg må ringe til min kæreste da jeg ikke kan huske koden til fælleskortet.
En dame står bag ved mig og begynder at skælde mig ud. Hun kalder mig tarveligt og at det kan jeg ikke være bekendt. Alt det her med opkald osv tager kortere tid en hvis jeg betalte med kontanter. Og jeg sagde højt og tydeligt at jeg lige skulle ringe og have koden. Damen bag mig stopper ikke med at skælde ud og kommer meget tæt på mit ansigt. Jeg prøver at berolige hende og sige at jeg er virkelig ked af ulejligheden. Intet jeg siger er godt nok og jeg bruger mere tid på at diskutere med hende end at betale. Det ender med at jeg ikke kan holde tårne tilbage og jeg siger at det simpelthen er så tarveligt at hun snakker sådan der til et menneske hun ikke kender. Jeg siger at jeg synes hun skal tænke over hvordan hun taler til andre mennesker. Hun bliver mundlam mens jeg stor der og stor tuder. Der var INGEN kø og det hele havde gået hurtigt og smertefrit hvis ikke hun havde råbt op. Alt dette foregik for øjnene af en garvet medarbejder som ikke gav mig NOGEN støtte selvom en dame farrede op u hoved på mig og skældte mig ud. Er godt nok ked af at det er den vej samfundet er gået. Der var massere af tid og mulighed for at gribe ind. Men der blev set på mens jeg blev udsat for den her opførelse.

4 de novembro de 2024

Alslev Dagli’ Brugs

Alslev v. Varde:

Normalt bruger jeg ikke min tid på noget som Trustpilot. Men sådan som han opførte sig, skal alle advares imod.

15 de outubro de 2024

Ubagte og klæge rundstykker

Desværre købte vi rundstykker ved DagliBrugsen søndag morgen.
Føj hvor var de elendige, de var ubagte og klæge, vi smed dem ud.
Vi gad ikke gå tilbage til den teenager der bestyrede brugsen den morgen, de ville vi få det mindste ud af.
Vi handler ikke med brugsen mere.
Dårlige produkter, høje priser - det gider vi ikke mere.
Vi holder os fremover til REMA, det dur.

21 de julho de 2024

Virkeligt sur betjening

Virkeligt sur betjening. Kl.17 i dag havde jeg en virkelige sur betjening ved kassen i dagligbrugsen i fanefjord. Jeg havde betalt for meget for mine bananer. De stod til 17,00 kr og jeg betalte 8 kr for meget. Da jeg påtalte det ville ekspedienten ikke give de 8 kr tilbage før jeg gik bag i køen. Da jeg så endelig nåede op igen til kassen, sagde jeg det ligeud at hun jo bare kunne tilkalde en medarbejder som hun plejer at gøre. Da smaskede hun bananerne ned på bordet og sagde at jeg kunne bare beholde dem og da fik jeg ikke pengene tilbage. Først da der kom en anden sød ekspedient, fik jeg mine 8 kr og nye bananer der ikke var smadret. Det skal siges at der var en mega kø, både første og anden gang, og jeg stod med en is som jeg havde købt. Jeg mener ikke at man skal behandle sine faste kunder på den måde. Fanefjord Dagligbrugs d. 17.06 2024. Kl.17

17 de junho de 2024

Ugyldige tilbud i tilbudsavisen

Kom i butikken d. 23.05.23 for at købe en vare på tilbud, men fik at vide at tilbud udløb for 3 dage siden, selvom i avisen står at det gælder op til 25.05.23. Jeg er enig med andre, at de reklamere varer, der bevidst kommer i utilstrækkelig mængde, bare for at lokke folk i butikken.

23 de maio de 2023

Terslev daglig brugs

Terslev daglig brugs
Det kan simpelthen ikke være rigtigt at man kan tillade sig kun at have en medarbejder på arbejde. Der var mange kunder og kunder som også skulle hente ja tak tilbud i den anden ende af butikken. Hvad nu hvis den stakkel unge pige skal på wc, det kan hun ikke tillade sig for så er der ingen til betjening eller hvad nu hvis der skete røveri. De skulle simpelthen eldes til arbejdstilsynet

4 de março de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Dagligbrugsen i Holbæk HOLD JER langt…

Dagligbrugsen i Holbæk HOLD JER langt væk de behandler deres kunder grimt snakker ned til dem der er ingen service i butiken tit rådne frugter og har enda selv oplevet at de ville bestemme vilket smøger jeg sku købe da det jo ku være det samme som hun sagde og nu i dag nægter de mig at få min gevinst fra pakkelejen det fik jeg så en sviner af chefen over da jeg stilte spørgsmål om hvordan jeg så fik den når det udløb i dag og at jeg før er blevet nægtet at få dem ja så svintet hun mig da bare til så jeg ku forlade butikken men det ikke første gang de nægter at give gevinsterne eller at deres medarbejder mener de kan snakke ned til deres kunder på den butik burde lukkes helt da den butik er en skændsel for coop og slet ikke sådan som coop butikker er normalt elsker coop og deres butikker men denne brugs i Holbæk burde lukkes

12 de dezembro de 2022

Dagligbrugsen Regstrup

Dårlige service ved udlevering af postpakker.

Stod i kø ved kassen, imens kunder fik udleveret pakker. Da jeg kom frem og skulle betale, skulle jeg desuden have udleveret en pakke. Men kassendamen skulle åbenbart betjene resten af køen og de tilkommende i køen, før der kunne udleveres pakker, på trods af at jeg havde stået i køen.

Yderst utilfredsstillende service, som ligefrem er forskel, når andre kan få udleveret pakker, når de bliver ekspederet.

23 de outubro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg er voldsom træt af coops personlige…

Jeg er voldsom træt af coops personlige tilbud, som alt for ofte er udsolgt. Får den tanke at de reklamere m varer, der bevidst kommer i utilstrækkelig mængde, bare for at lokke folk i butikken. Jeg sletter appen, igen. Så bliver ikke lokket unødigt i butikken.
1 stjerne, for man kan ikke give mindre og ung arbejderen prøvede at finde varen, dog forgæves.

24 de setembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Tved Daglig Brugsen har en dårlig kunde…

Tved Daglig Brugsen har en dårlig kunde service. Så står man i kø og pludselig er der en som skal have tjekket sine lotto kuponer og der var mange kuponer. Kasse med arbejderen tilkalder ingen anden hjælp.. så står man der i 5 min.. total tidsspilde..

18 de setembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais