Tester ruikt beter en blijft veel langer hangen dan de fullsize. Ik dacht dat het aan een productiefout lag. Na de eerste testers was het wel de juiste geur maar bleef het niet hangen. Derde fles ge... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bij Daily Aces Perfumes bestelde ik allereerst een discovery set, waarin hun vijf heerlijke niche geuren zitten. Ik ontving hierbij een voucher t.w.v. €15 die ik inmiddels ook verzilverde. Ik ben mee... Ver mais
Note is een heerlijk parfum, al dan niet mijn favoriet. Alleen vervliegt het ontzettend snel helaas. Ook met een vette bodylotion er onder.. super jammer, ik blijf hem op doen gedurende de dag maar... Ver mais
Informações sobre a empresa
Daily Aces is een Nederlands parfumhuis met een aantrekkelijke lijn onderscheidende unisex-geuren. Wij ontwikkelen uitsluitend nicheparfums van hoge kwaliteit. Met moleculen die zich op unieke wijze modelleren, zodra ze in contact komen met de huid. Elke parfum van Daily Aces heeft een eigen karakter. Vertelt een eigen verhaal. Roept een andere emotie op. Door het aanbrengen van een specifiek parfum, kun jij er bewust voor kiezen wat je wilt uitstralen. Welk gevoel je wilt oproepen. Wie je op dat moment wilt zijn. Simpelweg door dat deel in jezelf te benadrukken waar jij allang over beschikt.
Informações de contacto
Rotterdam, Holanda
- dailyacesperfumes.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
My favourite Note
Note is the most delicious perfume I've ever had! I wear it everyday and regularly get questions from friends and colleagues because they love the smell :-) Happy to be an ‘ambassador’ ;-)

Resposta da Daily Aces perfumes
Ik vond de geur niet zo lekker
Ik vond de geur niet zo lekker. Sorry niet mijn smaak.

Resposta da Daily Aces perfumes
Heerlijke parfum die lang blijft…
Heerlijke parfum die lang blijft zitten. Ook perfecte service via de mail. Snel antwoord en altijd behulpzaam :)
Snelle verzending en een heerlijke geur.
Mooie parfums en de beste klantenservice
Fijne geuren en geweldige klantenservice. 6 dagen na bestellen had ik mijn pakje samples nog altijd niet ontvangen terwijl de post.nl app aangaf dat het pakketje bezorgd was. Ik heb me gemeld bij de klantenservice van Daily Aces. Zij reageerden diezelfde dag nog dat ze een onderzoek zouden starten en stuurden me meteen een nieuw pakketje samples op! 4 dagen na de melding van post.nl dat mijn pakketje geleverd was ontving ik toch nog mijn 1e bestelling. Nu i.a.v. antwoord op mijn vraag aan Daily Aces wat te doen met het 2e (gratis) pakketje wat ze mij gestuurd hebben. Maar heel blij met de klantenservice. Ik heb naast Note al een nieuwe favoriet, dus ik ga binnenkort sowieso weer bestellen!
1 voor 1 geweldige geuren
Ik bestelde de "discovery set" 1 voor 1 geweldige geurtjes die je kan aanpassen naar je mood of kan combineren onderling. Verrassende en vernieuwende geurtjes. Helemaal fan!
NOTE
NOTE: heerlijke geur waar je verslaafd aan raakt! Zowel mijn dochter als ikzelf zijn fan en worden regelmatig gevraagd welke heerlijk geur we dragen. Ook de sample set die ik bestelde zijn super in combinatie met de andere geuren. Snelle levering en super service 🙌🏻love this parfume 💜
Ik hou enorm van hun parfum
Ik hou enorm van hun parfum, ik krijg vaak complimenten dat ik lekker ruik. De service is top! Mooi team en mooie producten!
Top en uniek moleculaire parfum
Top! Ik ben al lang fan van moleculaire parfums dus vond dit te gek. Ik wilde ook een groot fles er bij bestellen als kado en kreeg een goede tip en gesprek met customer service was goed. Zeer deskundig advies en het was in de smaak gevallen bij de ontvanger.
Helemaal fan van NOTE
Helemaal fan van NOTE, heerlijke geur en krijg er veel complimenten over! Vind ook het idee van de ‘daily note to self’ heel leuk, ik maak er elke dag echt even een momentje van als ik het opspuit
Unieke en sterk parfum! Erg blij mee
Ik ben super blij met mijn parfum! Een geur die echt opvalt en uniek is. Geur blijft lang hangen en hoef hem alleen in de ochtend op te doen en heb er de gehele dag plezier van :)
Note is one of my big favorites!
One of the most delicious perfumes I've had so far! Note can be combined perfectly with every other fragrance, but also to wear individually it's amazing! I regularly get questions from strangers because they love the smell!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.