Daily Aces perfumes Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Tester ruikt beter en blijft veel langer hangen dan de fullsize. Ik dacht dat het aan een productiefout lag. Na de eerste testers was het wel de juiste geur maar bleef het niet hangen. Derde fles ge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij Daily Aces Perfumes bestelde ik allereerst een discovery set, waarin hun vijf heerlijke niche geuren zitten. Ik ontving hierbij een voucher t.w.v. €15 die ik inmiddels ook verzilverde. Ik ben mee... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Note is een heerlijk parfum, al dan niet mijn favoriet. Alleen vervliegt het ontzettend snel helaas. Ook met een vette bodylotion er onder.. super jammer, ik blijf hem op doen gedurende de dag maar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de beleza

Daily Aces is een Nederlands parfumhuis met een aantrekkelijke lijn onderscheidende unisex-geuren. Wij ontwikkelen uitsluitend nicheparfums van hoge kwaliteit. Met moleculen die zich op unieke wijze modelleren, zodra ze in contact komen met de huid. Elke parfum van Daily Aces heeft een eigen karakter. Vertelt een eigen verhaal. Roept een andere emotie op. Door het aanbrengen van een specifiek parfum, kun jij er bewust voor kiezen wat je wilt uitstralen. Welk gevoel je wilt oproepen. Wie je op dat moment wilt zijn. Simpelweg door dat deel in jezelf te benadrukken waar jij allang over beschikt.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

39 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

My favourite Note

Note is the most delicious perfume I've ever had! I wear it everyday and regularly get questions from friends and colleagues because they love the smell :-) Happy to be an ‘ambassador’ ;-)

10 de novembro de 2023

Hi Anneke Nederveen,

Wow, your kind words about Note truly made our day! 😊 We're thrilled to hear that it has become your go-to perfume, and the fact that it gets noticed by your friends and colleagues is fantastic! 🌟 Considering yourself as an 'ambassador' is such an honor! If you ever have any questions or if you're curious to explore more of our delightful scents, we're here for you. Thank you for your enthusiasm and loyal support!

Sending fragrant vibes your way,
The Daily Aces Team

Classificada 1 em 5 estrelas

I did not recieve the article

18 de outubro de 2023

Hi Anne,

I'm sorry to hear that you haven't received your package. Could you please send us an email, and we'll arrange to send you a replacement? contact@dailyacesperfumes.com

Best regards,

Classificada 3 em 5 estrelas

Ik vond de geur niet zo lekker

Ik vond de geur niet zo lekker. Sorry niet mijn smaak.

4 de outubro de 2023

Hi Claudia,

Wat jammer om te horen dat je de geur niet zo vond, maar fijn dat je het hebt uitgeprobeerd. Had je een van de vijf losse samples?

Geur is heel persoonlijk en heeft soms wat tijd nodig, zeker als het een nieuw genre voor je is. Als je wilt, kunnen we je ook nog een persoonlijk advies geven om je te helpen een geur te vinden waar je misschien wel verliefd op wordt. Stuur ons dan even een e-mail naar contact@dailyacesperfumes.com, en we helpen je graag verder.

Liefs,
Het team van Daily Aces perfumes

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie parfums en de beste klantenservice

Fijne geuren en geweldige klantenservice. 6 dagen na bestellen had ik mijn pakje samples nog altijd niet ontvangen terwijl de post.nl app aangaf dat het pakketje bezorgd was. Ik heb me gemeld bij de klantenservice van Daily Aces. Zij reageerden diezelfde dag nog dat ze een onderzoek zouden starten en stuurden me meteen een nieuw pakketje samples op! 4 dagen na de melding van post.nl dat mijn pakketje geleverd was ontving ik toch nog mijn 1e bestelling. Nu i.a.v. antwoord op mijn vraag aan Daily Aces wat te doen met het 2e (gratis) pakketje wat ze mij gestuurd hebben. Maar heel blij met de klantenservice. Ik heb naast Note al een nieuwe favoriet, dus ik ga binnenkort sowieso weer bestellen!

30 de maio de 2023

1 voor 1 geweldige geuren

Ik bestelde de "discovery set" 1 voor 1 geweldige geurtjes die je kan aanpassen naar je mood of kan combineren onderling. Verrassende en vernieuwende geurtjes. Helemaal fan!

25 de abril de 2023

NOTE

NOTE: heerlijke geur waar je verslaafd aan raakt! Zowel mijn dochter als ikzelf zijn fan en worden regelmatig gevraagd welke heerlijk geur we dragen. Ook de sample set die ik bestelde zijn super in combinatie met de andere geuren. Snelle levering en super service 🙌🏻love this parfume 💜

10 de maio de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Top en uniek moleculaire parfum

Top! Ik ben al lang fan van moleculaire parfums dus vond dit te gek. Ik wilde ook een groot fles er bij bestellen als kado en kreeg een goede tip en gesprek met customer service was goed. Zeer deskundig advies en het was in de smaak gevallen bij de ontvanger.

12 de janeiro de 2023

Helemaal fan van NOTE

Helemaal fan van NOTE, heerlijke geur en krijg er veel complimenten over! Vind ook het idee van de ‘daily note to self’ heel leuk, ik maak er elke dag echt even een momentje van als ik het opspuit

3 de abril de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Note is one of my big favorites!

One of the most delicious perfumes I've had so far! Note can be combined perfectly with every other fragrance, but also to wear individually it's amazing! I regularly get questions from strangers because they love the smell!

3 de abril de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.