Zijn er geen 10 sterren mogelijk?
Ja, communicatie was een 10 als ik een 15 had kunnen geven, had ik het gedaan
Door het hele proces heen ben ik begeleid mannen dank jullie wel voor jullie goeie service en het vlotte meedenken
DAK ISO BV is specialist in professionele dakisolatie en helpt klanten met het verduurzamen, verbeteren en energiezuiniger maken van hun woning of bedrijfspand. Met vakkennis, betrouwbare service en oog voor kwaliteit zorgen wij voor een nette uitvoering en een duurzaam resultaat. Wij denken graag met u mee over de juiste isolatieoplossing, afgestemd op de situatie van uw dak en uw wensen. Van advies tot uitvoering staan duidelijkheid, kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Bij DAK ISO BV kunt u rekenen op eerlijk advies, professioneel vakwerk en een resultaat waar u jarenlang profijt van heeft.
Debbemeerstraat 25, 2131 HE, Hoofddorp, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Ja, communicatie was een 10 als ik een 15 had kunnen geven, had ik het gedaan
⭐⭐⭐⭐⭐
Zeer tevreden over de samenwerking met DAK ISO BV. Het werk is netjes, professioneel en volgens afspraak uitgevoerd. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en alles werd op tijd afgerond. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare dakdekker. Bedankt voor de uitstekende service!
Ik ben ontzettend tevreden over Dakiso BV. Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel en duidelijk. De communicatie was prettig, afspraken werden netjes nagekomen en het werk is vakkundig uitgevoerd.
De dakdekkers werkten snel, netjes en lieten alles schoon achter. Je merkt dat ze veel kennis en ervaring hebben en kwaliteit leveren. Ik voelde me goed geïnformeerd tijdens het hele proces en het eindresultaat is uitstekend.
Ik kan Dakiso BV van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel dakdekkersbedrijf. Bedankt voor de uitstekende service!
Super ervaring gehad, telefonisch en alle wensen besproken.
Offerte was duidelijk, goede en snelle communicatie.
Ik ben super tevreden over alles en heel erg blij met mijn nieuwe, goed en juist geïsoleerde dak..
Vanaf nu kan het besparen op stookkosten beginnen.
Dank voor alles, toppers
Keurig bedrijf, doen wat ze beloven. Afspraak = afspraak! Blij met de service en snelheid, zeker een aanrader.