Dakkersland.nl BV - Dakdekkersbedrijf voor bitumen daken Opiniões 8

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Informações sobre a empresa

1. Empreiteiro de telhados e coberturas

Dakkersland.nl biedt een breed scala aan dakdekkersdiensten. Kies voor gecertificeerde dakdekkers, kies voor ons dakdekkersbedrijf in Breda. Wij zijn het dakdekkersbedrijf uit Breda die zich richt op bitumen daken. Ons dakdekkersbedrijf is breed bekend in Breda en omgeving. Onze dakdekker diensten omvatten onder andere: - bitumen dak renovatie - dakisolatie - Nieuwbouw Wat kunt u van ons verwachten? 1. Wij hanteren eerlijke prijzen met een gespecificeerde offerte, u betaald enkel voor wat écht uitgevoerd wordt. 2. Uitstekende verzekering die branden met open vuur dekt 3. Wij rekenen geen kosten voor het maken van een offerte! 4. Projectfoto’s van vakkundige oplevering 5. VCA gecertificeerde dakdekkers 6. Wij geven garantie op ons werk

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

8 opiniões

Dakkersland.nl B.V

Dakkersland.nl B.V. overtreft alle verwachtingen! Vanaf het eerste contact merkte ik meteen dat ik met echte vakmensen te maken had:

✅ Diepgaande kennis van wet- en regelgeving – Ze zijn volledig thuis in bouwbesluiten, NEN-normen en gemeentelijke eisen. Geen gedoe met vergunningen of nalatigheden!
✅ Pioniers in vakmanschap – Elk technisch detail wordt meegenomen, van materiaalkeuze tot constructieve integratie. Dit is geen doe-het-zelfbedrijf, maar topniveau advies.
✅ Scherpe prijs & transparantie – Geen verborgen kosten, wel eerlijke adviezen over wat écht nodig is.
✅ Snel en oplossingsgericht – Binnen 24 uur een helder plan, zonder poespas.

Of het nu gaat om complexe dakgoten op hoogte, lekkagedetectie of onderhoudsplanning: Dakkersland pakt het met precisie en professionaliteit aan. Hun drone-inspecties (met thermografie) zijn trouwens een absolute meerwaarde!

Zeldzaam om zo’n compleet bedrijf te vinden – van A tot Z deskundig. Een aanrader voor wie geen concessies wil doen aan kwaliteit!

1 de maio de 2025

I.v.m

I.v.m. een lekkage in onze garage waren wij op zoek naar een proffesioneel bedrijf die geen ellende lange wachttijden had om uberhaupt alleen maar te kunnen komen kijken.

Wij werden vrijwel direct meteen gebeld door Sheer en heeft gelijk tijd voor ons vrij gemaakt.

Goed in communicatie, betrouwbaar en deze mannen gaan snel te werk. Onze lekkage is verholpen! Dakkersland raadt ik iedereen aan!

6 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn al een langere tijd op zoek…

Wij zijn al een langere tijd op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf.

Tegenwoordig mis je de menselijke maat en is het allemaal lopende band werk.
Bij Dakkersland was de communicatie vanaf het begin met Sheer fantastisch, heel netjes in communicatie en komt zijn afspraken naar. Ook neemt hij de tijd bij het opmaken van een offerte en de offerte hebben wij zelfs einde van de dag al ontvangen.

Nadat wij akkoord zijn gegaan met de offerte is het allemaal heel snel gegaan.

Ik kan niets anders zeggen dan dat zij van A tot Z topwerk hebben geleverd.

17 de março de 2025

Dakkersland heeft..

Dakkersland heeft een nieuw dak gebrand ze hebben top gewerkt
Na de werkzaamheden hebben ze de tuin netjes achter gelaten alles netjes geveegd
En de jongens die zijn geweest sheer,mike,jef waren heel vriendelijk.
Aanrader!

28 de março de 2025

New roof

Dakkersland
Is geweest en zij hebben een hele mooie offerte weg gelegd vergeleken andere bedrijven.
Wij vroegen of hun of zei waren verzekerd hun stuurde netjes hun polis mee met de offerte.
Alles in orde en hebben heel ons dak vervangen met nieuwe isolatieplaten.

Top gewerkt

24 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.