dansk - vi klæ'r familien på Opiniões 11 975

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

A empresa respondeu

Classificada 3 em 5 estrelas

Købte nogle langærmede hvide t-shirts. De er faktisk rigtigt fin kvalitet til prisen, bløde og lækre, MEN. Billedet på hjemmesiden er overhovedet ikke realistisk ift. pasformen. På hjemmesiden se... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Min forsendelse blev væk og kundeservice var hurtige og effektive. Tilbød pengene tilbage, da pakken ikke kunne lokaliseres, dog dukkede pakken op en dag senere. God service og hjælp. Varen er også go... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og nem levering manglede dog et overblik over hvornår ordren blev afsendt men ellers problemfrit 👍🏻

Informações sobre a empresa

1. Loja outlet
  2. Loja de moda infantil
  3. Loja de acessórios de moda
  4. Loja de moda masculina
  5. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Siden 2004 har dansk (tidl. Dansk Outlet) været leverandør af kvalitetstøj - fra de helt små størrelser og op til 8XL. Hos dansk vil du finde mærkevarer til markedets laveste priser, men selvfølgelig også vores egne mærker, hvor vi har banket priserne helt i bund! Vi sælger både online og igennem vores fysiske butikker - find din nærmeste butik på https://dansk.dk/butikker

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 94% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Nemt

8 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Frederikshavn - kritisabel kundeservice

Er så rystet over butikken i Frederikshavns håndtering af reklamation! De sætter sig over købeloven og nægter at refundere pengene eller ombytte! Og de gør det på så nedværdigende en måde! Dette er sket to gange! Til gengæld stor ros til hovedkontoret i Vestjylland, som har behandlet begge sager og refunderet pengene og beklaget forløbet!

Vi købte en børnejakke fra Steenholt i nov 2025 som gik i stykker ved lynlåsen efter 3 mdr. Stoffet ved siden af det metal man putter i lynlåsen var revnet, så man ikke kunne lyne. Der reklameredes i feb 2026, men butik i Frederikshavn nægtede at tage imod fordi jakken var købt i Hjørring og den afdeling efterfølgende var lukket. De sagde at de ikke byttede derfra, men der var ikke tale om bytning men om en reklamation! I butikken i Frederikshavn havde de jakken hjemme i samme str., så de kunne blot løse reklamationssagen ved at lave en ombytning, men det nægtede de. Vi havde brug for en løsning med det samme, så jeg købte en jakke magen til. Efterfølgende skrev jeg til hovedkontoret i Ikast, som beklagede den dårlige kundeservice og de refunderede beløbet.
I april 2026 - knap 2 mdr. senere gik jakke nr. 2 i stykker, også ved lynlåsen, den mistede det metal man putter ind i lynlåsen, når man skal lyne. Der reklameredes igen i butik i Frederikshavn, som endnu engang nægtede at behandle det som en reklamation. De mente, at jakken er brugt forkert af barnet, fordi der var en lille smule maling som var slidt af lynlåsen! Hvordan man kan det er mig en gåde. De mente, at det var mig, der havde et forklaringsproblem, fordi de ikke havde modtaget andre sager på det. De mente ikke at bevisbyrden lå hos dem, selvom der var kun var gået knap 2 mdr.
Jeg har som forbruger en forventning om at en børnejakke - en vandafvisende softshell - skal kunne bruges til almindelig udendørs leg!
Jeg har som forbruger også en helt klar forventning om en professionel kundeservice, hvor man ikke mistænkeliggøres eller tales nedladende til af personalet over for andre kunde! Det var så ubehageligt, at jeg fik hjertebanken og måtte gå og jeg sagde at jeg i stedet ville tage den videre dialog med hovedkontoret.

9 de abril de 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse og feedback!

Vi er naturligvis meget kede af at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din reklamationer.

Vi har allerede været i dialog omkring sagen, hvor vi også har beklaget forløbet, og som du selv nævner, har vi refunderet beløbet 😊

Du ønskes en rigtig god dag.

Classificada 3 em 5 estrelas

Billede med pasform er urealistisk

På hjemmesiden ser det ud som om ærmerne er en rigtig god længde der folder ved håndledet og går et stykke ud på hånden.
Der må jeg bare sige, at det er en meget kortarmet model de har brugt til at vise deres produkt frem.'
Jeg købte en størrelse større end normalt, men ærmerne når ikke engang min håndrod. og de er ikke engang vasket endnu.
Jeg er meget skuffet.

1 de abril de 2026

Hej Mia,

Tusind tak for din anmeldelse og ærlige feedback 😊

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, men beklager selvfølgelig, at pasformen ikke lever op til dine forventninger. Det skal selvfølgelig hænge bedre sammen med det, man ser på billederne.

Du er altid meget velkommen til at kontakte kundeservice@dansk.dk, så vi kan hjælpe med at finde en løsning 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kvalitet og service

Købte noget tøj til mine børn i Dansk Vejle
Da jeg kommer hjem ser jeg, at der pletter og hul på to t-shirts.
Kontakter butikken for, at få dem byttet. Der er stadig mærker i tøjet og kvittering haves.
De vil ikke bytte da tøjet har været på tilbud og heller ikke give en tilgodeseddel.
Under al kritik at de kan finde på og sælge vare i så dårlig stand!

29 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Prisbillig tøj og andet til hele familien

Vi handler til hele familien i den lokale butik og er mega glade for det og har været det i årevis. Det er også super at kunne bestille en bestemt model via webshoppen som de ikke har lokalt. Så bliver det gratis sendt til lokal butik og nem afhentning. Sådan noget helt specifikt som jogging bukser med eller uden elastik forneden i en bestemt størrelse.
Eneste stjerne mangler fordi vi bestilte ren online bestilling forleden med levering til hjem. Efter ordrebekræftelse blev der helt stille og hørte intet mere før posen hang på døren her til morgen en uge efter. Rigtig ærgerligt, da en bluse åbenbart var udsolgt , så kunne vi have købt en anden i mellem tiden , men det vidste vi intet om. Der må have været knald på i påsken for normalt er de også hurtigere.
Jeg ville ønske i gav flere (automatiske) beskeder om at nu er den sendt, denne vare var udsolgt og kommer derfor ikke med osv, det er så nemt og vi bliver så trygge og glade!

11 de abril de 2026

Hej Bastian,

Tusind tak for din fine anmeldelse og feedback!

Vi er rigtig glade for at høre, at du og din familie er tilfredse med både butik og webshop gennem årene. Samtidig beklager vi meget, at du ikke har modtaget beskeder om udsolgte varer, afsendelse og levering ved din seneste ordre – det plejer ellers at blive sendt, så det er desværre en fejl 😊

Hav en rigtig god dag!

Amy, Kundeservice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais