Darijatalk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Scammer! is zwaar verkeerd bezig, speelt in op de emoties van mensen ( om zijn cursus te verkopen, hij noemt het zogenaamd coaching, maar dit is een manipulatie trucje die al die coaches gebruiken of... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Shokran bzaf Khoya Soufiane. Je bent een darija coach die niet alleen het gevraagde werk doet, maar eigenlijk vooral kijkt naar de mens zelf. En hierdoor krijg jij het voor elkaar om elk student, en z... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Walou. Dat is wat ik 2 maanden geleden nog kon. Daba ana kanhadr Darija m3a l3aila dyalha mrti ou kanchof homa kayfr7o, ila homa kaysm3aw ana kangol chi 7acha f Darija. .... wil je ook weten wat ik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben nu bijna een maand geleden begonnen, en dit is echt de beste manier om Darija te leren, zelfs als je helemaal vanaf nul begint. Je merkt al heel snel dat je op een leuke en effectieve manier v... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

55 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

41 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Praktische en motiverende cursus Darija

Wat deze cursus echt bijzonder maakt, is de inzet van de docent. Je wordt niet alleen goed begeleid, maar ook gemotiveerd om door te blijven gaan. Dankzij de rollenspellen kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen, wat je spreekvaardigheid aanzienlijk versterkt. Als je Darija wil leren is deze cursus een aanrader!

29 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Darija leren? The place to be

Al mij twijfels die ik in het begin had zijn weggenomen. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik niet eerder was begonnen met het leren spreken van Darija. De begeleiding is top (zeer laagdrempelig) en de coaches zijn zeer betrokken. De leeromgeving/ programma is zeer overzichtelijk en goed te volgen. Stap voor stap wordt je hierin meegenomen. Het is eng in het begin, maar we hebben allemaal één doel. Dus niet twijfelen maar doen!

8 de setembro de 2025

Tevreden studente

Ik ben zeer tevreden over de inhoud van de cursus, de groepslessen die worden geven en rollenspellen samen met medestudenten. De feedback die je terug krijgt zijn zeer waardevol en helpen je verder bij het leren spreken van de taal. Ik kan niks anders zeggen dat het echt een aanrader is voor beginnelingen die zowel een beetje als helemaal geen Darija kunnen spreken.

21 de julho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader om Darija aan te leren.
Alles wordt goed uitgelegd en je kan zeker van 0 starten.
Ook de medeleerlingen helpen je met rollespelen.
Je kan ook elke les herbekijken en studeren tot je zeker genoeg bent om naar de volgende les te gaan.
Ook de coaches zijn toppers waar je hulp aan kan vragen , als ik dan toch een 'minpuntje ' moet geven, is dat het wel intensief is en je discipline moet hebben ( maar dat kan niet anders)

Ik raad het zeker aan

1 de maio de 2025