das.be Opiniões 38

TrustScore: 1.5 em 5

1,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Geeft zoals elke verzekering met wat tegenzin hulp. Maar als je dan eens echt hulp nodig gehad hebt, zetten ze je daarna vlot aan de deur. Omdat je als klant te duur bent geworden. Waar is hier het mé... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

DAS beëindigt mijn rechtsbijstandsverzekering terwijl er tot op heden geen reële kosten zijn gemaakt, enkel interne reserves. Mijn ervaring: zodra je effectief gebruik probeert te maken... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

38 opiniões

Respondeu a 93% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Je reçois une notification de ma banque…

Je reçois une notification de ma banque pour domiciliation qui n’est pas effectuée. Et pour cause, le prélèvement de 75,17€ est passé à 125,01€ ce 01/04/2026, sans en avoir été informée au préalable. Aucun mail, aucun courrier pour m’informer de l’augmentation de + de 50% de la prime mensuelle. Est-ce légal? J’ai informé mon courtier et DAS de mon mécontentement, et de mon intention de résilier mon assurance DAS à la prochaine échéance annuelle (01-04-2027). Si je l’avais su fin 2025, j’aurais résilié! Je sais que DAS gagnera de toute façon, mais je tenais à le signaler, et je dissuaderai mon réseau et mon entourage de souscrire chez DAS. Une certitude! A FUIR!

9 de abril de 2026

Bonjour Madame Vetcour,

Nous comprenons votre mécontentement concernant l’évolution de votre prime. Nous tenons à préciser que nos primes suivent l’inflation ainsi que d’autres facteurs liés au marché de l’assurance. En 2025, nous avons créé de nouvelles formules pour les particuliers, suite à la suppression de l’avantage fiscal. Ces nouveaux produits sont abordables et nous vous invitons à consulter les informations les concernant sur notre site web (www.das.be). Par ailleurs, ces informations ont été communiquées à vos courtiers, dans vos lettres d’échéance, ainsi que sur notre site internet et nos réseaux sociaux. Nous sommes désolés si vous ne les avez pas reçues ou vues, notre volonté étant d’être totalement transparents avec nos clients.

Nous vous remercions pour votre retour, qui nous aide à améliorer notre communication et nos services. N’hésitez pas à contacter votre courtier ou notre service Production (production@das.be) pour toute question ou pour adapter votre contrat.

Cordialement,

A fuir servie déplorable

Suite un sinistre depuis 7 mois je téléphone à DAS il me dise notre dossier et transmis à la compagnie adverse nous avons fini notre travail adressé vous avec votre courtier pour savoir plus de détails sur l indemnisation il se revoit la balle à ce jour je n ais toujour pas était indemniser par la compagnie adverse une protection juridique normalement doit suivre leur client jusqu'à l indemnisation je ne suis pas content de leur service je ne recommande surtout pas

3 de abril de 2026

Bonjour Monsieur Scuderi,

Nous sommes vraiment désolés pour votre expérience, ce n’est pas le service que nous souhaitons offrir.

Pour des raisons de confidentialité, ce canal ne permet pas de traiter les demandes relatives à des dossiers individuels, nous ne pouvons donc pas vérifier votre situation précisément.

Nous vous invitons à contacter directement notre service des plaintes à l’adresse suivante : pointdecontact@das.be, afin que votre dossier puisse être examiné en détail.

Bien à vous.

Classificada 1 em 5 estrelas

1 ster omdat minder niet mogelijk is.

Mijn ervaring: zodra je effectief gebruik probeert te maken van je rechten, word je als klant minder interessant. Vragen stellen en dossiers openen lijken al voldoende om als “ongewenst” te worden beschouwd.

Positief punt: lopende dossiers blijven wel behandeld na opzeg.

Conclusie: een rechtsbijstandsverzekering die vooral comfortabel is zolang je ze niet nodig hebt.

Reactie op het antwoord van DAS:

Er zijn voor mij geen verdere vragen meer. De beëindiging is duidelijk, net zoals het feit dat er tot op heden geen reële kosten zijn gemaakt.

Mijn beoordeling blijft gebaseerd op mijn ervaring als klant.

25 de março de 2026

Beste Leonardo,

Wij begrijpen dat de aankondiging van de beëindiging van uw polis u kan verrassen, en wij betreuren dit ten zeerste.

De context van rechtsbijstand is de afgelopen jaren sterk geëvolueerd, met een toename van zowel het aantal als de complexiteit van geschillen, evenals een voortdurende stijging van de kosten. In dit kader evalueren wij regelmatig onze bestaande polissen. Dit gebeurt steeds op een zorgvuldige, transparante en volledig conforme manier, in overeenstemming met de geldende wettelijke bepalingen en contractuele voorwaarden.

Dit kanaal stelt ons echter niet in staat om verdere informatie te verstrekken vanwege de vertrouwelijkheid van de gegevens. Voor vragen over deze beëindiging nodigen wij u uit om rechtstreeks contact op te nemen met uw makelaar of met onze productiedienst via het volgende e-mailadres: productie@das.be.

Wij danken u voor uw begrip en staan tot uw beschikking voor verdere informatie.

A fuire

Des années à payer mes primes , jamais un retard.
6 demandes d’assistance en 11ans — souvent un simple e‑mail pour obtenir l’avis juridique censé être inclus dans le contrat.

Et là, la magie opère : un recommandé tombe dans ma boîte aux lettres pour m’annoncer que mon contrat est résilié, unilatéralement, sans explication.
Le service client façon porte qui claque.
Mais rassurez‑vous : tout est parfaitement conforme à leurs CGV. On respire, l'honneur est sauf, il ne pourra pas nous attaquer en justice !

27 de março de 2026

Cher Monsieur Maes,

Nous comprenons que l’annonce de la résiliation de votre police puisse vous surprendre et nous en sommes sincèrement désolés.

Le contexte de la protection juridique a fortement évolué ces dernières années, avec une augmentation à la fois du nombre et de la complexité des litiges, ainsi qu’une hausse continue des coûts. Dans ce cadre, nous évaluons régulièrement nos polices existantes. Cela se fait toujours de manière rigoureuse, transparente et pleinement conforme aux dispositions légales et aux conditions contractuelles en vigueur.

Ce canal ne nous permet toutefois pas de fournir davantage d’informations en raison de la confidentialité des données. Pour toute question relative à cette résiliation, nous vous invitons à contacter directement votre courtier ou notre service production à l’adresse suivante : production@das.be.

Nous vous remercions pour votre compréhension et restons à votre disposition pour toute information complémentaire.

Classificada 1 em 5 estrelas

DAS steekt geen poot uit en laat je betalen voor hun werk

Alles is er mis gegaan. 5 jaar betaald en ze hebben niks uitgestoken, letterlijk. Business all risk = Business all risk inderdaad.

19 de março de 2026

Beste Loay Loay,
Het spijt ons te vernemen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Om redenen van vertrouwelijkheid kunnen wij via dit kanaal geen verzoeken behandelen die betrekking hebben tot individuele dossiers. Indien u wenst, kunnen wij echter een nieuwe analyse van uw dossier uitvoeren. Hiervoor nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via het volgende e-mailadres: meldpunt@das.be.

Wij danken u voor uw begrip en kijken uit naar uw bericht.

Augmentation tarifaire scandaleuse

Première année, prime augmentée de 38%, deuxième année, augmentation de 98% ! Et je ne les ai jamais sollicités.
Paralèlement à cela ils ont créé de nouvelles formules bien moins chères pour leurs novueaux clients, comme ça on attire les pigeons...
De plus ils n'ont même pas pris la peine d'informer leurs clients sur la fin de la déductabilité fiscale des assurances juridiques à partir de 2025.
Finalement ils onti introduit un "score" qui influence la prime pour dissuader le client de faire appel à eux en cas de petit litige.
Chez leur concurent direct, les clients ont été informés sur la nouvelle fiscalité et le montant des primes suit une courbe nettement plus raisonnable. Je ne peux pas comparer leurs services puisque je n'ai jamais sollicité la DAS mais je n'ai plus aucune confiance en eux.

10 de março de 2026

Bonjour Joanna,

Nous comprenons votre mécontentement concernant l’évolution de votre prime. Nous tenons à préciser que nos primes suivent l’inflation ainsi que d’autres facteurs du marché de l’assurance. En effet, nous avons créé de nouvelles formules sans la déductibilité fiscale, suite à la suppression de cet avantage en 2025. Cette information a été communiquée à vos courtiers, dans vos lettres d’échéance, ainsi que sur notre site internet et sur nos réseaux sociaux. Nous sommes désolés si vous n’avez pas reçu ou vu ces informations, notre volonté étant d’être totalement transparents avec nos clients.

Nous vous rappelons également qu’il est possible de changer de formule à tout moment en contactant votre courtier ou notre service production.

Nous vous remercions pour votre retour, qui nous aide à améliorer notre communication et nos services. N’hésitez pas à contacter votre courtier ou notre service production (production@das.be) pour toute question ou pour revoir votre contrat.
Cordialement,

Classificada 1 em 5 estrelas

DAS misbruikt u als klant

Er was jaren een dossier lopende tegen mijn buren wegens onwettelijk plaatsen terras voor mijn voordeur, inbraak en gebruik maken van mijn renovatiepand voor hun terrasstoelen en tafels, storten van afval aan mijn voorgevel, het installeren van een afvoer van de kebab op 30 cm van mijn voordeur en ramen van 75decibel. Het blijft doorgaan. Heel wat van die feiten zijn geen burenhinder maar wettelijke overtredingen. Door vriendjespolitiek met de burgemeester (samen een zaak) en samen in dezelfde politieke partij te zitten in Diest, is er nooit iets aan de zaak gedaan. Politie wilde geen PV opstellen, gemeente weigert documenten in te kijken, ik kan doorgaan. Het enige wat DAS gedaan heeft is 1 brief gestuurd over wat stoelen en tafels op al die jaren en vlak erna een telefoon dat ik op mail heb staan dat ik niet wil dat deze wordt gestuurd aangezien de inhoud te beperkt was. Dat was het. Niks PV opgevraagd, geen tegenexpertises en dan op het einde mijn advocaat gebruikt voor hun werk dat zij moesten doen dat ik al meer dan een jaar herhaaldelijk had gevraagd... Ik had recht op een advocaat die niets deed. GA AUB NOOIT MET DEZE PARTIJ IN ZEE. ZE RIPPEN UW GELD. IK HAD EEN DAS ALL RISK BUSINESS, JA HET IS EEN RISK TEGEN DAS inderdaad.

5 de janeiro de 2026

Beste Raphaella

Wij begrijpen uw reactie en vinden het oprecht jammer dat onze dienstverlening niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
We beseffen dat de situatie die u beschrijft erg frustrerend en teleurstellend voor u moet zijn, en daarvoor willen wij u onze oprechte excuses aanbieden. Uw feedback nemen wij zeer serieus, want de tevredenheid van onze klanten is voor ons van groot belang.

Onze schadebeheerders doen altijd hun uiterste best om elk dossier zorgvuldig en efficiënt af te handelen. Om redenen van vertrouwelijkheid kunnen wij via dit kanaal geen verzoeken behandelen die betrekking hebben op individuele dossiers. Indien u wenst, kunnen wij echter uw klacht in behandeling nemen. Hiervoor nodigen wij u uit contact op te nemen via het volgende e-mailadres: meldpunt@das.be. Op die manier kunnen wij uw situatie vertrouwelijk bekijken en u een passend antwoord geven.

Wij danken u voor uw begrip en staan tot uw beschikking.

Onbetrouwbare verzekering

Onbetrouwbare verzekering. Op enkele jaren tijd hebben we DAS enkele malen gevraagd om bijstand te leveren, bijvoorbeeld om een malafide verkoper aan te schrijven, 1x bijstand van een advocaat na een verkeersongeval waarvan ik slachtoffer was (zonder dat het tot een rechtszaak kwam), en dan nog voor een probleempje met niet-conforme levering waarvoor ze de fabrikant op zijn verantwoordelijkheid dienden te wijzen. Dus géén enkele keer hebben ze een dure rechtszaak moeten inleiden of zware kosten maken. Toch gooien ze ons na enkele jaren buiten wegens ons “risico profiel”. Je mag dus enkel verzekerd bij hen blijven als je ze elk jaar mooi betaald, maar verder nooit lastig valt. Dergelijke verzekeraar is uiteraard waardeloos en onbetrouwbaar. Wegblijven! Goede raad: Ga naar één van hun concurrenten. Als puntje bij paaltje komt sta je bij DAS in de kou.

12 de fevereiro de 2026

Beste RG,
Wij begrijpen dat de beëindiging van uw contract tot vragen of onbegrip kan leiden, en wij betreuren dit ten zeerste.
Deze beslissing wordt altijd op een zorgvuldige, transparante en volledig conforme manier genomen, in overeenstemming met de geldende wetgeving en contractuele voorwaarden. Het betreft een doordachte en moeilijke beslissing, maar noodzakelijk om het evenwicht van ons verzekeringsportfolio te behouden in het belang van al onze verzekerden.
Dit kanaal stelt ons echter niet in staat om verdere informatie te verstrekken vanwege de vertrouwelijkheid van de gegevens. Indien u aanvullende informatie wenst, nodigen wij u uit contact op te nemen met onze productiedienst via productie@das.be of met uw makelaar.

Classificada 1 em 5 estrelas

Les chiffres parlent d'eux même.

Les chiffres parlent d'eux même . 2025 594€ 2026 860€€ .Il faut oser. A prendre ou à laisser, mais d'après mon courtier, beaucoup changent. Le ministère des pensions devrait s'inspirer de cette façon de faire !

5 de fevereiro de 2026

Cher Breton 4,
Nous comprenons que vous soyez surpris par notre récente hausse tarifaire. Sur votre lettre d’échéance, vous avez reçu un lien (https://www.das.be/fr/maprime) vous permettant d’accéder aux raisons de cette augmentation et de consulter les possibilités et alternatives. Nous vous invitons à le consulter pour mieux comprendre les changements.
Si vous souhaitez étudier la possibilité de bénéficier d’un tarif plus bas ou obtenir des informations personnalisées, nous vous recommandons de contacter directement votre courtier.
Nous vous remercions pour votre compréhension et restons à votre disposition pour toute question complémentaire.

Schandalig

Schandalig ! mijn bejaarde schoonmoeder krijgt een aanmaning tot betaling, gedateerd op 3/1/2026, voor de periode 25/2/2026 tot 25/2/2027.
Ze wil deze verzekering opzeggen, gezien wij ontdekt hebben dat ze al een dekking voor rechtsbijstand heeft bij haar gewone autoverzekering (premie 37,50€).
Blijkt nu dat opzegging had moeten gebeuren tenminste 3 maanden voor vervaldag, dus al voor 25/11/2025 !!! Bovendien hoge premie van 110,60€ !!

20 de janeiro de 2026

Beste Meneer Verkinderen,
Wij begrijpen uw frustratie en betreuren dat wij in uw situatie geen directe oplossing kunnen bieden. Wij nodigen u echter uit om uw voornemen tot opzegging te heroverwegen.
Als onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar verdedigen wij uitsluitend de belangen van onze verzekerden. Een rechtsbijstand die is inbegrepen in een andere verzekering (bijvoorbeeld een autoverzekering) kan daarentegen in bepaalde situaties een risico op belangenconflicten met zich meebrengen.
Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen:
Wij begrijpen dat het tarief hoger kan lijken, maar over het algemeen blijft dit goedkoper dan een juridische tussenkomst op eigen initiatief in het geval van een procedure.
Wij blijven uiteraard beschikbaar voor eventuele verdere vragen.
Met vriendelijke groeten
E.

Waarschuwing , oplichting?

Review – DAS Rechtsbijstand (onderdeel van ERGO)
Na 25 jaar trouwe klant te zijn geweest bij DAS Rechtsbijstand ben ik bijzonder teleurgesteld over de manier waarop ik behandeld ben.
Zonder voorafgaande waarschuwing, zonder aangetekend schrijven en zonder duidelijke communicatie heeft DAS eenzijdig mijn polis opgezegd. Dit gebeurde midden in een lopend dossier, enkel omdat mijn zaak gericht was tegen ERGO, de groep waartoe DAS behoort. Duidelijke “belangenvermenging” dus.
Wat dit extra schrijnend maakt, is dat ik in 25 jaar slechts twee keer beroep heb gedaan op hun diensten en mijn premies altijd correct en tijdig heb betaald. Toch werd een lopende zaak abrupt stopgezet, zonder inhoudelijke motivering of zorg voor de klant.IK zit nu verveeld met de lopende zaak , zonder rechtsbijstand die ik had moeten krijgen van DAS.
Het beëindigen van een rechtsbijstandspolis tijdens een lopend conflict ondermijnt elk gevoel van rechtszekerheid. Op basis van deze ervaringen kan ik DAS Rechtsbijstand Zeer zeker Niet aanbevelen.

19 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Une assurance protection juridique qui ne vous protège pas des bureaucrates indélicats et malveillants

J’avais souscrit à cette assurance protection juridique depuis plusieurs années. Malgré un absence totale d’intervention, ma prime augmentait chaque année de 5 à 10%. Quelle ne fut pas ma stupeur en novembre dernier de recevoir un avis d’échéance avec une prime plus que DOUBLÉE. Et en même temps, un courrier qui explique que, malgré l’absence de sinistre et une activité de pensionné, j’ai été categorisé « risque supérieur à la moyenne ». Ne faites pas confiance à cette compagnie qui se moque de ses clients de manière bien supérieure à la moyenne.

3 de novembro de 2025

Chère Madame, Cher Monsieur,
Nous comprenons que vous soyez surpris par notre récente hausse tarifaire. Sur votre lettre d’échéance, vous avez reçu un lien (https://www.das.be/fr/maprime) vous permettant d’accéder aux raisons de cette augmentation et de consulter les possibilités et alternatives. Nous vous invitons à le consulter pour mieux comprendre cette évolution.
Nous vous remercions pour votre compréhension,

Le client idéal ? Celui qui paie et disparaît

Quinze ans à payer mes primes sans broncher, jamais un retard, jamais un écart.
Huit demandes d’assistance en quinze ans — souvent un simple e‑mail pour obtenir l’avis juridique censé être inclus dans le contrat.

Le service client façon porte qui claque.

Il faut dire que les compagnies d’assurance ont une vision très… sélective de la fidélité. Tant que vous payez sans rien demander, vous êtes un client modèle. Le jour où vous osez utiliser le service pour lequel vous payez, vous devenez soudain un « risque ».
Leur algorithme a dû trancher : « paie ses primes mais sollicite le service → non rentable → à éjecter ».

Je vous laisse savourer cette conception très inspirante du service client moderne.

7 de janeiro de 2026

Chère Madame, Cher Monsieur
Nous comprenons que la résiliation de votre contrat puisse susciter des incompréhensions et nous le regrettons sincèrement.
Il s’agit d’une décision réfléchie, difficile à prendre, mais nécessaire afin de préserver l’équilibre de notre portefeuille dans l’intérêt de l’ensemble de nos assurés.
Ce canal ne nous permet toutefois pas de fournir davantage d’informations, en raison de la confidentialité des données. Si vous souhaitez obtenir des précisions complémentaires, nous vous invitons à contacter notre service Production : production@das.be ou votre courtier.

Nous regrettons cette situation et nous vous remercions pour votre compréhension.

Wegblijven bij DAS.

Wegblijven bij DAS.
Klant sinds 3-2020. 1 claim in 2020 van 121,- 1 in 2024 van 8.90 en 1x in 2025 van 980,-.
Contract eenzijdig afgesloten door DAS waarbij vermeld staat dat ze geen uitleg hoeven te geven waarom en dat ook niet doen (transparant noemen ze dat) (Maar iedereen weet dat het is vanwege de laatste claim wat ze eigenlijk niet wilde uitbetalen ondanks dat ik van te voren advies aan hun gevraagd heb en dat gevolgd heb).

Je bent dus klant bij een bedrijf wat rechtsbijstandsverzekeringen verkoopt. Maar als je er eens gebruik van maakt stoppen ze je contract. Dat betekend dat je op zoek moet naar een nieuwe verzekeraar waar je dus voor de deur staat als een klant met hoger risico en dus wss op een hogere premie uit komt.

23 de dezembro de 2025

Beste Ceriel,

Classificada 5 em 5 estrelas

Réponse pertinente et rapide

en phase de pré-litige, j'ai pu obtenir des conseils juridiques rapidement via mail et par téléphone. Au final, j'ai pu éviter un litige.

17 de dezembro de 2025

Bonjour Greg,
Merci pour votre retour positif ! Nous sommes ravis d'avoir pu vous accompagner et vous aider à éviter un litige. N'hésitez pas à nous recontacter si besoin.

Classificada 2 em 5 estrelas

DAS kiepert me eruit

Ik krijg net het bericht van mijn verzekeraar dat DAS eenzijdig mijn contract opzegt...ik ben klant sinds 2005! en altijd braafjes betalen, nu zeggen ze mijn kontrakt op omdat ik een te hoog risico ben, dat wil zeggen, Ik heb in die 20 jaar 14x een beroep op hen gedaan, maar er is uiteindelijk voor hen een kost geweest van: 3 cases voor een totaal van 2213 euro
zij hebben premies ontvangen van 4576€ Netto....
1case 2007 723€ advocaat arbeidsrecht
1case 2019 642,51 consumenten
1case 2021 848€ aanstelling expert
en nu na 20 jaar kieperen ze je er gewoon uit...
Dank je DAS, ik was altijd in het gedacht dat jullie een niet zo slechte maatschappij waren....
Dus mensen wees gewaarschuwd, betalen mag, beroepen niet !

16 de dezembro de 2025

Beste Ozzi,

We begrijpen volledig dat u deze beslissing als frustrerend en teleurstellend ervaart.

Helaas is deze maatregel, hoe moeilijk ook, onderdeel van een globale aanpak om het evenwicht in ons klantenbestand te bewaren.

Wij begrijpen dat dit niet altijd eenvoudig te accepteren is, en het spijt ons dat u deze ervaring zo beleeft.

Classificada 1 em 5 estrelas

Gewoonweg diefstal - blijf hier weg aub

4 jaar lang in totaal EUR 2036,00 aan premies betaald voor een conflicten benefisc polis (rechtsbijstand full). 2 maal aangifte gedaan van een schadegeval, nooit een antwoord gehad...

Blijkt dat mijn premie voor 2026 verhoogd wordt van EUR 539 naar 1516,90 EUR. Dit wegens opschonen van hun portefeuille en omwille van het feit dat ik blijkbaar gekend sta met drie schadegevallen.

Ik benadruk dat aan mijn aangiftes / communicaties naar DAS geen enkel gehoor werd gegeven, laat staan een uitkering werd gedaan.

Daarenboven heeft men van mijn twee aangiftes drie schadegevallen gemaakt. Puur omdat ik tweemaal melding maakte van hetzelfde geval (vanwege geen reactie), men is dus duidelijk niet bezig met hun dossiers...

Ik lees hieronder in de (gestandaardiseerde) reacties van DAS over "de kwaliteit van onze contractuele relatie".

Welke kwaliteit indien jullie niks doen met een aangifte? Makkelijk geld verdiend is dat!

Jan met de pet zal wel gaan werken voor zijn geld, terwijl de aandeelhouders van DAS op hun luxejacht sigaren smoren met de premiegelden.

14 de dezembro de 2025

Beste Jan,
We begrijpen dat u verrast en teleurgesteld bent over de aanpassing van uw premie en de ervaring die u beschrijft. Het is niet onze bedoeling dat onze klanten het gevoel hebben dat zij niet gehoord worden.

De reden voor deze tariefverhoging vindt u toegelicht op onze webpagina: https://www.das.be/nl/mijnpremie, zoals ook vermeld op uw vervaldagbericht. Deze verhoging is allesbehalve bedoeld om jachten te financieren, maar is eerder het gevolg van gestegen advocaatskosten en andere marktwijzigingen. Op deze website kunt u ook uw alternatieve opties raadplegen. U heeft de mogelijkheid om over te schakelen naar nieuwe, alternatieve producten met verschillende tarieven.

Onze antwoorden blijven algemeen van aard, omdat wij geen informatie met betrekking tot individuele dossiers kunnen delen. Voor een meer persoonlijke en diepgaandere toelichting raden wij u aan contact op te nemen met uw eerste aanspreekpunt: uw makelaar, of met onze productiedienst (productie@das.be), die uw situatie kan bekijken.

In de hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

Classificada 1 em 5 estrelas

Si j’avais pu mettre 0 étoiles je…

Si j’avais pu mettre 0 étoiles je l’aurais fait!!
J’ai eu l’impression d’avoir affaire à une pure usine à soutirer de l’argent.
Ils encaissent sans faute, mais dès qu’il faut aider ou simplement répondre correctement, il n’y a plus personne. Courriers perdus, emails ignorés, aucune considération. Et quand je vois les autres avis, je comprends que ce n’est absolument pas un cas isolé.

Inutile de venir répondre sous cet avis avec la fameuse phrase qui dit de contacter telle ou telle adresse de plainte. Tout a déjà été fait, et les seuls contacts que j’ai eus ont été hautains et méprisants. Je laisse cet avis uniquement pour que les gens puissent fuir avant de vivre la même expérience que moi.

Je ne recommande pas DU TOUT. FUYEZ.

8 de dezembro de 2025

Bonjour,

Nous sommes désolés d’apprendre que votre expérience avec DAS n’a pas répondu à vos attentes. Ce que vous décrivez ne correspond pas au service que nous nous efforçons de fournir.

En raison de la confidentialité des dossiers, nous ne pouvons malheureusement pas répondre à ce type de situation via un avis public.

Nous comprenons votre déception et regrettons sincèrement le ressenti que vous exprimez.

éénzijdige opzegging

Ik heb in 6 jaar 1700 euro premie betaald, en heb DAS 700 euro gekost. Toch zeggen ze mij éénzijdig op. Rare jongens...Ik wacht al op het standaard nietszeggende en onnuttige copy paste antwoord van Ingrid of Elly van DAS :-)

30 de outubro de 2025

Beste Stijn,
We begrijpen heel goed dat dit een moeilijke situatie voor u is en vinden het oprecht jammer dat uw contract werd beëindigd. Onze dienst heeft helaas geen toegang tot uw persoonlijke dossier. Daarom gebruiken we een algemene boodschap om de vertrouwelijkheid van uw dossier bij DAS te beschermen.
We bekijken echter elke vraag met de nodige aandacht, zodat we kunnen nagaan of we u kunnen doorverwijzen naar een collega die u verder kan helpen.

Classificada 5 em 5 estrelas

4 sinistres par infiltrations d’eau…

4 sinistres par infiltrations d’eau émanent des voisins à mon habitation principale, sur une période de 5 ans, dont 2 bénins et 2 graves. C’est hors norme ! Mais j’ai reçu de la compagnie D.A.S un soutien juridique sans faille et décisif à chaque fois. Sans l’aide de la D.A.S, ma famille n’aurait pas surmonté ces épreuves, tant du point de vue moral que financier. Je ne puis que recommander la souscription d’un contrat de protection juridique vis-à-vis de cette société. Pour notre part, c’est la meilleure qui existe sur le marché et je leur en suis très reconnaissant. Clermont J.

17 de outubro de 2025

Bonjour Monsieur Clermont,
Merci beaucoup d’avoir pris le temps de partager votre expérience. Nous sommes ravis d’avoir pu vous accompagner dans ces situations difficiles et de savoir que notre soutien juridique a été à la hauteur de vos attentes.
Elly

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.