Leia as opiniões dos outros
Jeg er blevet redet på målstregen 2 gange af Daverkosen pga deres hurtige levering🤩 Jeg har haft ringet ind til butikken i panik her op til jul, hvor den søde pige i telefonen hjalp mig - og tak for... Ver mais
Fantastisk service!!! Jeg lavede min første ordre hos Daverkosen i dag kl. 13 og kan se jeg at jeg allerede modtager den i morgen. Elsker at der er hurtig levering på trods af, at det er december.... Ver mais
Jeg købte flere vare på tilbud. Modtog pakken, hvor der desværre var ombyttet indholdet med en anden ordre. Det kan ske - og min ordre dukkede aldrig op. Al kommunikation vdr. denne fejl var dreve... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de acessórios para equitação
- Loja de moda infantil
- Loja de moda masculina
- Loja de equipamento para cavalos
- Loja de moda feminina
Escrito pela empresa
Hos Daverkosen Company gør vi det nemt og trygt for dig at finde kvalitetsudstyr til både hest, hund, outdoor og livsstil. Vi udvælger kun produkter, vi selv kan stå 100% inde for, og vi går op i god service, hurtig levering og en ordentlig oplevelse — hver gang du handler hos os. Uanset om du er rytter, friluftsmenneske eller bare elsker godt udstyr, hjælper vi dig gerne med at finde præcis det, der passer til dine behov. Vi tror på ærlighed, kvalitet og personlig hjælp, så du altid kan føle dig i trygge hænder.
Informações de contacto
Dinamarca
- daverkosen.dk
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Super udvalg og service
Hurtig levering og nøjagtig den vare…
Hurtig levering og nøjagtig den vare jeg forventede.
Super god og hurtig behandlingstid
Super god og hurtig behandlingstid. Den Barbour vest jeg har fået er helt perfekt!
Hurtig hurtig helt fantastisk
Dårlig retur service
Varen kom efter 1 uge, men passede ikke i størrelse og når man prøver at kontakte dem svarer de ikke, så kan ikke sende det retur igen.

Resposta da Daverkosen
Hurtig og venlig ekspedition
Hurtig og venlig ekspedition. Fin kvalitet ,softshell jakke.
Alt gik som det skulle også da jeg…
Alt gik som det skulle også da jeg skulle have penge tilbage da varen blev returneret. solid god service
Meget værdi for prisen😀
Den 18 marts 2026
Den 18 marts 2026, lavede jeg en ordre, men der er online ikke sket yderligere. Er spændt på, hvornår eller om, der kommer en opdatering på pakkestatus.
Har sendt mail igår aftes, der endnu ikke er svaret på..
Gode varer af høj kvalitet
Gode varer af høj kvalitet, gode tilbud. Dejligt personale, imødekommende og venlige. Smuk butik. Gode tilbud i Herning, den bedste stand.
Hurtig og nem bestilling
Hurtig og nem bestilling. Fik varen dagen efter. Alt perfekt
Super hurtig service
Super hurtig service, og varen levede op til beskrivelsen
Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde…
Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde de fået det. Super service, virkelig sød personale Erica var hurtig og løsningsorienteret. Jeg har handlet ved dem før og det bliver ikke sidste gang, yderste tilfreds hver gang.
Meget fint og smukt smykke til prisen.
Top service 😊😊
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.