Det tok ei uke fra bestilling til varen ble sendt. Da hjelper det lite at det bare tok to dager fra den ble sendt og til den havnet i pakkeboksen. Skulle ha varen med på ferie, men nå blir den liggend... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kjøpte en av carryon koffertene for en god stund siden, men på seneste flyreise så ble den sjekket inn og da jeg fikk den tilbake så hadde den ene glidelåsen blitt borte. Jeg skrev en henvendelse... Ver mais
A empresa respondeu
Ved en feil kom det en rosa toalettmappe oppi bestillingen min som jeg ikke oppdaget før etter at jeg hadde betalt for den. Fikk et hyggelig svar på mailen dagen etterpå at dette var en feil og fikk r... Ver mais
A empresa respondeu
DAY ET, founded in 2018, is a Copenhagen-based design brand that elevates the everyday life of people on the move and celebrates the spirit of travel. Combining timeless Scandinavian design with a playful approach and attention to detail, DAY ET creates products that blend functionality with effortless style – from bags and suitcases to travel accessories and jewellery boxes.
Oslo Plads 14D, 2100, København, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Day ET rejsekuffert købt hos NEYE gik i stykker på første rejse. Dårlig kvalitet - lad hver med at købe rejsekufferter hos dem.

Resposta da DAY ET
Hurtig levering produktet svarede til forventningerne

Resposta da DAY ET
Rigtig god service og hurtig levering.
Oplevede også en fantastisk service da der var fejl ved tasken jeg havde bestilt, blev byttet hurtigt og uden problemer. Oplevede en super god og venlig kontakt med kundeservice.🤗

Resposta da DAY ET
Everything was perfect! The bag looks fab and I couldn’t be happier really. Everything feels super high end, especially the zippers. The material is soft and seems sturdy! Definitely recommended and I’ll certainly buy again!

Resposta da DAY ET
Købte et net med lynlås og er så glad for det. Varen kom hurtigt. God service.

Resposta da DAY ET
Hurtig levering. Tasken er rigtig flot og i god kvalitet.

Resposta da DAY ET
Love this bag. Great quality, very roomy and love the side pockets. Handles perfect length.

Resposta da DAY ET
Jeg havde bestilt en kuffert, hvor der var opstået en fejl ved min ordre (ikke nogens skyld). Jeg kontaktede Day efter flere dage, hvor de med det samme opretter en ny ordre og får den sendt afsted til mig, så den ankommer på rekord tid. Så god service med hurtig svar og søde til at hjælpe når der er problemer. Kan varmt anbefale!!☺️

Resposta da DAY ET
La inn bestilling på en søndag ettermiddag. Siden dette var i en periode med mange varer på salg, hadde jeg en mistanke om at leveringstiden på 4-7dager ikke ville bli innfridd. Derfor VELDIG positivt overrasket over at varene allerede ble levert nå i dag - 5 dager senere!
Kjempefornøyd med produktene!!
Dette er en nettbutikk jeg gjerne handler hos igjen :)

Resposta da DAY ET
Går tregt med leveringen. Ingenting har skjedd siden 11/1. Jeg bestillte 10/1.

Resposta da DAY ET
This is not the first time I have bought a bag from DAY ET -- good quality and design, reasonable prices, swift delivery. I will come again (but it will be a little while, the bags are sturdy and last well...)!

Resposta da DAY ET
Jeg købte en Day taske til min datter til jul
Alt var den fineste orden og blev taget i brug med det samme
Mange tak for den gode oplevelse det bliver ikke sidste gang Jeg handler ved jer
M.v.h Brian Lund Jensen

Resposta da DAY ET
Stort vareudvalg til gode priser. Levering før du får set dig om.

Resposta da DAY ET
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.