Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Zou geen ster geven Slecht product, werkt niet Slechte service Aangeduid na 180 dagen 100% terug betaald en ze doen niks Ongelooflijk

Classificada 1 em 5 estrelas

Pleisters besteld in april, voor de zekerheid met Klarna geregeld. Pakketje nooit ontvangen. Meerdere malen gemaild, geen reactie. Volgens Klarna, die hebben wel contact, is het pakketje afgeleverd. N... Ver mais

Informações sobre a empresa

Aangeduid na 180 dagen 100% terug betaald en ze doen niks
Ongelooflijk

11 de setembro de 2025

Bestel hier niet !!!

Had ik maar eerder de reviews gelezen. Wat een oplichters!! Je wordt aan het lijntje gehouden dat het pakket is terug gestuurd omdat het huisnummer niet correct zou zijn. Dan beloven ze nieuwe te sturen maar gebeurt er weer niks. Je krijgt ook je geld niet terug !!

14 de agosto de 2025

Het Product GLP-1 werkt niet is NEP

Het Product GLP-1 gebruik en i.p.v. afvallen ben ik bij gekomen.
Zit ook geen beschrijving bij van hoe je het moet gebruiken.
Gewoon zooi van uit een ander land krijg je thuis ja.
Nou das dan 58€ weg gegooid , dat vind ik toch best veel geld.
Maar ja weer iets geleerd niks meer zomaar bestellen .

29 de agosto de 2025

Nooit binnengekomen

Nooit binnengekomen, mijn GELD NOOIT terug, de aduane de pakket ontvangen omdat zijn illegaal dingen in Nederland STAFA STAFA STAFA

9 de setembro de 2025

Ampullen GLP-1 werken niet echt

Het product GLP-1 gebruik ik nu 3 weken (heb voor 6 weken besteld) maar helaas begon op 109,7 en nu 110,1, dus ik ben eerder aangekomen. 10 t/m 30 augustus’25 gebruikt. In de doosjes zit helaas geen beschrijving hoe ze te gebruiken ik heb (drink)ampullen. Ik gebruik ze 1x per dag en neem ze tijdens het ontbijt. Heb gelukkig geen bijwerkingen maar helpen doen ze me niet ben nu geneigd om de overige 3 weken maar in de prullenbak te gooien. Dus wil je dit product proberen lees me review goed. Niet aan beginnen. 😢🤬

30 de agosto de 2025

Geen GLP-1, scam product

Niks bestellen, zeker de GLP-1 niet!.

Heb dit onderzocht, ze claimen dat er GLP-1 ingrediënt erin zit onder de naam Metatroĺide!. Dit is geen ingrediënt, sterker nog het is een verzonnen ingrediënt. De echte stof is genaamd Metaboliet.

Dit werkt dus niet voor afvallen of diabetes!. Je weet op dit punt niet wat jij in jouw lichaam stopt. Het komt uit Frankrijk maar wordt geproduceerd in china.

Bij contact met hun, reageren zij niet op deze claims. Zelfs als je een retourzending aanvraagd en terugbetaling hoor je niks meer van hun.

Wil je GLP-1 voor hulp? Neem contact op met je huisarts, alles wat zo op de markt verkopen voor weinig geld? is dus vaak een scam.

GLP-1 wordt enkel op recept gegeven door een huisarts en het kost een vermogen. Ook heb je hier een BMI vanaf 40 nodig om dit op recept te krijgen. Trap hier dus niet in!

25 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Pakketje besteld nooit ontvangen ze…

Pakketje besteld nooit ontvangen ze zeggen in het Engels dat het pakketje is afgeleverd met een track en trace nummer kijk ik naar het nummer is het van 2024 schrijf terug heb in juni 2025 besteld maar ze blijven volhouden dat het geleverd is en steeds het zelfde gelul ik zij wat is dit praat ik met een robot dacht dat het uit Nederland kwam, maar mooie oplichters dit

23 de junho de 2025

Malafide bedrijf. Bestel hier NIET

Pakketje ontvangen. Maar nadat ik al twijfels had omdat het uit China kwam. En ik wil niks uit China. Deden zich voor als Nederlands bedrijf. Heb gewoon in Nederlands een mail gestuurd krijg je in Engels terug. Ik weiger in Engels terug te mailen dus gewoon in het Nederlands en dan krijg je wel een Nederlandse mail terug.
Wanneer ik aangeef het product niet meer te vertrouwen omdat het uit China lijkt te komen, krijg je een onzin verhaal over andere logistieke verzending etc. Ja hoor, heel logisch eerst in "Nederland" maken dan naar China sturen voor verzending naar Nederland? Ik geloof het niet meer.
Toch het product 1 week gebruikt. Niks afgevallen en zelfs aangekomen.
Wil gebruik maken van geld terug regeling en dan kan je kiezen: of 30 procent terug en het product houden.
Of 100 procent terug en dan alles terugsturen naar China. Wat ruim 20.dollar zal kosten.
En ze dekken zich al in dat je "mogelijk" de verzending kwijt kan raken etc.
Nou dan weet je al genoeg. Je krijgt geen cent.

Ik was het hier niet mee eens en heb gezegd aangifte te gaan doen tegen dit malafide bedrijf.
Toen kon ik ineens 50 procent terug krijgen.
Das beter dan niks. Dus ben ik daarmee akkoord gegaan.

Mijn advies: BESTEL HIER NIET!
Wat een oplichters zijn dit. Hopelijk doet karma zijn werk.

6 de agosto de 2025

Grote fout!

Op 18-06 hier besteld. Na een maand contact opgenomen, omdat er nog niks binnen was. Het zou eraan komen zeiden ze. Nu 12-08 krijg ik een berichtje dat het in beslag genomen is bij de douane. Bestel hier niet! Probeer mijn geld terug te krijgen, maar lijkt onmogelijk…

12 de agosto de 2025

oplichters

niets kopen daar, oplichters en kijk wat ik van postnl kreeg inzake de bestelde goederen:
De douane heeft je pakket in beslag genomen. Het gaat om een pakket uit China met barcode LZ266007000CN.

Waarom is je pakket in beslag genomen?
De douane controleert pakketten op verboden inhoud. In jouw pakket zaten geneesmiddelen die je volgens de Geneesmiddelenwet (artikel 18 en 40) niet mag invoeren in Nederland.

12 de agosto de 2025

Oplichters zijn het

Na 7 weken en meerdere mailtjes mijn pakketje ontvangen na 2 weken via maile contact gehad waar mijn pakketje bleef. En deze niet meer wilde.
Ze hadden het verzonden zeiden ze ,ik kon het volgen via Chineze bezorging die vervolgens op 7 augustus nog op 21 juli stond volgen.
Nu willen ze dat ik het op eigen kosten terug stuur maar dat kost bijna meer dan het pakketje. Ik heb al 5x om een retourlabel gevraagd maar ze draaien erom heen met 30% korting of zelf retourlabel betalen. Ik betaal helemaal niks aan dit oplichting bedrijf. Die deed voordoen of het in nederlands bedrijf was. Anders had ik dit niet besteld. Ik ben nu wel blij dat ik niet de enige ben
Ik heb klarna hier al over ingelicht. Maar dat klarna nog met dit bedrijf zaken doet vind ik wel raar. Maar hoop dat het goed komt. Ik betaal niks.
Verzendkosten was €2,79 naar mij en dan zou ik dik €30.00 moeten betalen als het niet meer is.

7 de agosto de 2025

Oplichters

nadat zij eerst teveel van mijn creditcard hadden afgeschreven wat uiteindelijk is gecorrigeerd kreeg ik na anderhalve maand mijn pakket. ipv 2 doosjes met 8 flesjes + 2 extra heb ik 1 doosje met 5 flesjes ontvangen. Nu nog 1x een mail verstuurd met een klacht en dat zij het bedrag terug moeten storten als bewijs voor de bank. Doen ze niets dan ga ik dit via een betwistingsformulier van de bank regelen.

7 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

ordered their product from facebooK

ordered their product from facebook, on 19th June, claimed to be a Dutch company, manufacturing in NL never received when I clicked on track and trace was directed to a CHINESE company! Product never arrived and attempted emails to ddhope were sent back as- could not deliver. Have still NOT received.
Today (12/8/'25 )some 6 weeks later I am informed that my product is still in transit !!

19 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

1 product besteld niet ontvangen!

1 product besteld. En ik zit nu 5 wk te wachtten. Mails gestuurt, zeggen ze, het is vezonden. Helemaal niet verzonden. Nada. Gelukkig heb ik nog niks betaald, en dat zal ik ook niet doen. Klarna heb ik wel ingeschakeld. Alleen snap ik niet dat Klarna deze website nog erop heef staan, Er zijn zoveel klachtten. Het is pure oplichterij uit China.

5 de agosto de 2025

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters
Ik heb inmiddels diverse instanties in geschakeld. Wacht al bijna een maand op een bestelling. Zitten helemaal niet in Nederland. Want nietsbezorgd.nl kan geen actie ondernemen omdat ze in het buitenland zitten.
Laat je niet voor de gek houden en bestel hier helemaal niks

5 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Blijf weg van die website

Blijf weg van die website. Ze claimen een Nederlands bedrijf te zijn en dat je de artikelen gratis kan retourneren. In de praktijk zitten ze in China en moet je zelf de retourkosten op je rekening nemen

1 de agosto de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.