De Friske Opiniões 2

3,0

3,0

Aceitável

Knap så friske murere...

Jeg søgte tre tilbud på vegne af min ejerforening, igennem 3byggetilbud.dk, hvoraf vi gik med tilbuddet fra De Friske Murere. Efter vi accepterede tilbuddet har de ikke vendt tilbage på mine mails og rykkere. Efter et halvt år uden at have hørt fra dem, skrev jeg til 3byggetilbud.dk, og de kunne oplyse at de ikke længere arbejder sammen med De Friske Murere, hvilket er fuldt forståeligt.

5 de setembro de 2025

Nyt tag

De 2 stjerner går til den tømrer som vi havde en snak med om vores projekt, som vi stadig den dag i dag er rigtig glad for 😁
Da vi blev enige om hvordan projektet skulle udføres startede arbejdet. Men de håndværkere der kom ud til os, virkede som om de ikke helt havde styr på hvad opgaven præcis gik ud på. Der var flere ting som ikke blev udført og skulle laves om.

Og det som gjorde at vi blev solgt til at lave en ret stor renovering endte med at blive en flad følelse og kæmpe skuffelse, da hovedårsagen til vi sagde ja til det hele lige pludselig ikke kunne lade sig gøre.
Der stod vi med et ekstra lån, hvor det som kunne retfærdiggøre lånet ikke kunne lade sig gøre.
Så i bund og grund en rigtig dårlig oplevelse.

28 de junho de 2024

É esta a sua empresa?