Trap hier niet in!
Ik had stroomuitval in de hele woning. De monteur van Enexis constateerde dat de aardlekschakelaar defect was en ik een elektricien erbij moest halen. Een bij mij bekend bedrijf had geen mensen beschikbaar. Dus zocht ik op Google naar een spoed elektricien en kwam uit bij de website elektricienkoning.nl binnen 30 minuten bij u thuis, geen voorrijkosten etcetera en vooraf prijsafspraken. Ze hadden het druk en de elektricien kwam 6 uur later. In gewone kleren, het was volgens hem zijn vrije dag, Hij woont in Stadskanaal, vanwege de drukte moest hij toch werken. Hij keek in de meterkast en ging alles doormeten. Hij begon over een zeer gevaarlijke situatie en dat hij een klacht zou gaan indienen tegen de monteur van Enexis, omdat hij niet gezien had dat er een gevaarlijke situatie was ontstaan. De bedrading kon brand gaan veroorzaken in de muren. Ik begreep weinig van het verhaal. Hij zou een rapportage maken voor de verzekering. De verzekering zou volgens hem alles vergoeden. Als hij alles direct zou repareren en een nieuwe schakelkast ging plaatsen ging dat tussen de € 2.500 en € 3.500 kosten. Ik moest dit dan direct per pin betalen. Ik zei dat ik dat niet kon betalen.Hij vroeg of dat door mijn limiet op de rekening kwam. Heb geantwoord dat ik het niet op mijn betaalrekening had.Hij vroeg wat ik wel kon betalen. Ik noemde het bedrag en hij zou eerst zorgen dat ik weer stroom had. Het kantoor zou mij later bellen en een afspraak maken voor de vervolg werkzaamheden.
Hij was bezig met zijn werkzaamheden en vertelde dat hij de zegel van de hoofdstop ging verbreken. Ik heb gezegd dat Enexis mij had verteld dat alleen zij dit mogen doen. Volgens hem was hij hiervoor gecertificeerd en had zegels bij zich.
Toen hij klaar was kreeg ik de nota en de rapportage gemaild. Nota € 1.003,09 direct pinnen.Hij is 45 minuten binnen geweest. Heeft een diagnose gesteld en mij dingen “uitgelegd” en een rapportage voor de verzekering “gemaakt” en de “noodreparatie” uitgevoerd.
Het gevoel van oplichting kwam toen hij de deur uit liep en er nergens een auto te bekennen was. Er was gewoon plek bij mijn huis. Het werd versterkt door het hoge bedrag dat ik moest betalen en het constateren dat de hoofdstop niet meer verzegeld was.
Enexis is 9 oktober langs geweest om de hoofdstop weer te verzegelen en heeft gekeken hoe de reparatie is uitgevoerd. Het hele verhaal van de elektricien van Kluscompagnie klopt niet. Er is niets doorgebrand, de aardlekschakelaar is alleen omgedraaid en moet alsnog worden vervangen. Eigenlijk zou de hele klus een nieuwe aardlekschakelaar van ongeveer €30,00, 1 uurloon en voorrijkosten hebben bedragen.
Ik voelde mij door de elektricien behoorlijk onder druk gezet door het verhaal van gevaarlijke situatie.
Nu voel ik mij behoorlijk dom dat ik hier ingetrapt ben.