Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De2Bilpleje er den bedste bilplejer man kan tænke sig. Her får man altid den bedste kundeservice og den bedste kvalitet. Mine biler er gennem mange år blevet lakforseglet hos De2Bilpleje, så det er de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejlig oplevelse hos Søren & Søren og de gør "søreme" meget for at få bilen til at skinne med en dejlig DIETEC behandling, så bilen bliver meget nemmere at holde ren og samtidig beskytter lakken bedr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeres grundige og samvittighedsfulde rengøring af min bil - til mindste detalje. I har været overalt. som sædvanligt et flot resultat.

Classificada 5 em 5 estrelas

Igen fuld tilfredshed over det fine håndværk - det er en sand fornøjelse at afhente bilen efter at den har været igennem hænderne hos de2bilpleje. Dertil kommer at det aftalte tidspunkt for afhentning... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de tratamento de superfícies automóveis
  2. também em
  3. Serviço de limpeza completa de automóveis

Escrito pela empresa

Vi udfører alt kosmetisk bilpleje, samt Ditec lakkonservering, herunder alle Ditec's 3 keramiake behandlinger (Light - Plus - Ultra), med op til 9 års garanti.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

4,8

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Søren og Søren er to rigtig fine fyre

Søren og Søren er to rigtig fine fyre. Der elsker at hjælpe dig. Pæne biler til glæde for alle.
Besøg dem når du forventer den bedste behandling.
Tak I to for at være en del af Ditec
Mvh Dorthe Nelleberg Ditec Danmark

18 de março de 2025
Opinião espontânea

Hej Dorte
Tak for din anmeldelse på trustpilot.

Venlig og kompetent service

God service af de2bilplejer, venlige, fleksible og bilen kom retur som en ny bil.

4 de setembro de 2024

Hej Jørgen
Tak for din fine anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig behandling og en meget ren og…

Hurtig behandling og en meget ren og skinnende bil kom retur. Faktisk så ren og poleret at fugleklatter forsvinder i regnvejr

23 de agosto de 2024

Hej Claus
Tusind tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glade for.
De2bilpleje

Som at få en ny bil

God service og som at få en ny bil (min er 15 år!)

28 de junho de 2024

Resposta da De2bilpleje

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre når kunder er tilfreds.
De2bilpleje

KLAR ANBEFALING

Meget kompetent og venligt personale. Helt klart en anbefaling her fra!

26 de junho de 2024
Opinião espontânea

Hej David
Tak for din anbefaling, den er vi glade for.
Hilsen De2bilpleje

total ren

jeg fik hvad vi aftalte en pæn og ren bil
som var total ulækker inden i

30 de maio de 2023

Hej Dennis
Tak for din 5 stjernede anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.

godt arbejde

godt arbejde, flinke drenge

14 de novembro de 2022

Resposta da De2bilpleje

Tak for den fin anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service af de2.De er venlig og i…

Super service af de2.De er venlig og i mødekommen, og laver et flot stykke arbejde

22 de setembro de 2022

Hej Michael
Tusind tak for den fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.
Hilsen Søren & Søren

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais