Debabywereld

Informações de contacto

Oplichters!!!!!

Speelgoed vuilniswagen besteld voor ruim 30 euro. Na ruim 2 weken wachten blijkt het een verzamel{op schaal} exemplaar te zijn. Wordt vanuit China geleverd. Hier kan een kind niet mee spelen. Als je het terug wilt sturen moet je zelf de verzendkosten betalen. En het betaalde bedrag heb ik na 6 weken nog niet terug ontvangen. Ik raad iedereen aan om absoluut niets te bestellen bij de Babywereld. Het zijn oplichters.

24 de setembro de 2025

Bestel hier niet!

Leuk kraamcadeau besteld, komt de helft van de boxmobiel maar binnen. Mailtje gestuurd met de reactie (na 10 dagen) dat ik het zonder track en trace nageleverd krijg. Vervolgens niks meer ontvangen en complete radiostilte vanuit het bedrijf. Het telefoonnummer werkt niet en op mails reageren ze niet….
Niet te vertrouwen dus

12 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Nou daar gaan we nog een keer.

Nou daar gaan we nog een keer.
Een maand verder, 2 revieuws en nog steeds is mijn betaalde product NIET geleverd. Totale stilte van dit bedrijf wat hardwerkende mensen oplicht.
Ik ga RADAR inschakelen om dit bedrijf onder de aandacht te brengen.

29 de outubro de 2025

Oplichters

Een zij-draagzak besteld en deze wel ontvangen maar in een andere kleur dan ik had besteld. Meerdere keren gemaild, geen reactie. Ook gebeld, telefoonnummer doet het niet. Ondanks dat ik wel iets heb ontvangen voel ik me opgelicht, dan is in wezen ook zo.

BESTEL HIER NIET!

26 de outubro de 2025

Slechte ervaring!!!

Na weken van wachten ( blijkbaar komt het speelgoed uit China) kwam dan eindelijk mijn bestelling: kapot!!! Aan geld terug geven doen ze niet, reageren niet to the point op mails, maar sturen een standaardmailtje terug. Wacht nu alweer weken op een beloofd nieuw exemplaar, maar hoor en zie niets. Komt allemaal heel onprofessioneel en onverzorgd over

6 de setembro de 2025

Oplichters

Oplichters! Had speelgoed besteld voor mijn zoontje. Kwam heel laat aan. Wil het retourneren maar er wordt niet gereageerd op de mail. Telefoonnummer is ook niet in gebruik. Aub trap er niet in het is gewoon een scam website.

15 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een ontzettend slecht bedrijf…

Wat een ontzettend slecht bedrijf reageren totaal niet op mails mijn bestelling is uiteindelijk wel binnen gekomen maar heeft heel lang geduurd. Dus ik had het al elders aangeschaft inmiddels tot op heden nog geen reactie hoe te retourneren. Mijn advies niet hier je spullen kopen.

11 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Volgens mij bij ik zojuist opgelicht

Volgens mij ben ik zojuist opgelicht. 20-sept een bestelling gedaan maar tot op heden niks ontvangen. Zeer triest
Klantenservice niet bereikbaar en geen reactie op emails!

8 de outubro de 2025

Geen levering ontvangen

Geen levering ontvangen. Oplichters. Na meerdere e-mails tot restitutie wordt alles genegeerd. Inmiddels zijn er twee maanden verstreken zonder iets te hebben ontvangen en/of restitutie.

Deze website is fake

8 de setembro de 2025

5 september een bestelling geplaatst

5 september een bestelling geplaatst. Niet geleverd volgens de afgesproken levertijd. Uiteindelijk toch het pakket ontvangen, had een draagzak voor baby’s besteld maar ik ontving een heupzit voor peuters. Geen reactie op mailverkeer tot op heden. Na het schrijven van deze review, direct reactie gehad dat ze graag een foto van het ontvangen product willen hebben. Deze direct opgestuurd maar hierna niets meer vernomen.

20 de setembro de 2025

Onbetrouwbaar!!

Late reactie op mail. Mijn pakket moest tussen 31-08 en 04-09 geleverd zijn, het is nu 07-09 en nog niks geleverd. Het zou via PostNL komen, maar PostNL ziet geen pakketjes. Voor zover ik nu kan vinden komt het via PDN expess waar ook niet al te beste reviews over zijn te lezen. Reactie op mail is traag. Overigens heb ik een handheld voor 70 gekocht terwijl dezelfde rond de 25 kost op temu en die is er nog sneller!

7 de setembro de 2025

Ze reageren niet op mails

Ze reageren niet op mails. ook verkopen ze echt ongepast speelgoed..

een handheld met allemaal 18+ games, totaal illegaal en ook super ongepast voor babies en kinderen

1 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

De producten zijn van hoge kwaliteit en…

De producten zijn van hoge kwaliteit en precies zoals omschreven. Wat ik vooral fijn vond is dat alles netjes verpakt was en snel werd geleverd. Ook de klantenservice reageerde heel vriendelijk en snel toen ik een vraag had over de maat. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare babyspullen!

23 de agosto de 2025

Debabywereld.nl site oplichters

Debabywereld site
Ze reageren niet op mails
en als je de klantenservice belt
krijg je de voicemail
Nu geeft Google ook aan dat ze niet bestaan
60€ kwijt en geen kadoo op verjaardag
van mijn kleinkind!
Als je ze opzoekt komt het uit HongKong
En (niet-uit Nederland)
Site actief sinds 3 maanden
Ze sturen mail excuus dan reageer je terug
Krijg je de mail terug (dit mail adres bestaat niet!)
Nu heten ze ineens japanditrends.

T is eindelijk toch binnen gekomen 17-08
Maar nu is de vraag deze review te verwijderen dan krijg ik 10% terug betaald

24 de julho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Mijn ervaring is tot nu toe niet goed.

Mijn ervaring is tot nu toe niet goed.
Ik heb mijn bestelling geplaatst op 24 juli 2025, er werd gezegd levering tussen 3 en 7 werkdagen, op 31 juli nog steeds geen pakketje ontvangen en was ook nog niet bij post nl aangemeld ( onze kleinzoon is 3 augustus jarig). Een mailtje gestuurd wanneer ik pakketje zou ontvangen en anders konden ze het bedrag terug storten. Pas op 2 augustus een antwoord met " Goed nieuws uw pakketje staat klaar voor uitlevering en overdracht aan de koerier, binnen enkele werkdagen kan worden overgedragen"
We wachten af of het pakketje idd binnen enkele dagen binnenkomt. Ik heb er geen vertrouwen in. Veel te laat voor zijn verjaardag
Nee hier bestel ik nooit weer.
Trage levering en trage reactie

2 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.