We zijn zo ontzettend blij met Cecile die onze dochter op een hele fijne manier helpt. Zowel hoe te leren als inhoudelijk met een aantal vakken weet ze precies de juiste toon te kiezen waardoor het be... Ver mais
Wij zijn erg tevreden over De Bijlesgroep. Pepijn heeft hier bijles gevolgd en het resultaat is boven verwachting. Zijn cijfers zijn aanzienlijk verbeterd. We hadden al eens eerder via via bijles ge... Ver mais
De Bijlesgroep is jouw all-in-one bijlesinstituut voor bijles, huiswerkbegeleiding en gespecialiseerde trainingen, beschikbaar voor basisschoolleerlingen en middelbare scholieren door heel Nederland. Wij begrijpen dat elke leerling uniek is, met eigen sterke punten en uitdagingen. Of je nu worstelt met een bepaald vak, je voorbereidt op een belangrijke toets, of gewoon je cijfers wilt verbeteren, wij staan klaar met gepersonaliseerde ondersteuning. Ons team van ervaren docenten, begeleiders en trainers, bestaande uit ervaren studenten en middelbare scholieren, biedt bijles in alle vakken op elk niveau. Ze brengen niet alleen hun kennis over, maar ook waardevolle studietips en leerstrategieën, afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl en behoeften. Bij De Bijlesgroep geloven we in flexibiliteit en transparantie. Kies voor een losse les, of maak gebruik van onze handige pakketten - de keuze is volledig aan jou. We hanteren geen onnodige inschrijfkosten, verplichte maandabonnementen of lange opzegtermijnen. Je hebt volledige controle over hoe en wanneer je leert. Onze diensten zijn niet beperkt tot bijles aan huis. We geven ook online bijles, zodat je bijles kan volgen waar en wanneer je wilt! Geen lekkere plek om te leren thuis? Je mag altijd gebruik maken van een van onze vestigingen in Haarlem, Bloemendaal en Alkmaar, waar je elke dag van de week terecht kunt voor persoonlijke begeleiding. Heb je vragen, behoefte aan meer informatie of wil je gewoon even sparren over school? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail, Whatsapp, de livechat op onze website, of kom langs bij een van onze vestigingen. We staan elke dag voor je klaar en reageren altijd binnen 24 uur, ook in het weekend. Bij De Bijlesgroep sta jij centraal. We maken samen een persoonlijk plan van aanpak en bieden persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert. We zijn er trots op dat we leerlingen kunnen helpen hun volledige potentieel te bereiken en kijken ernaar uit om jou op je leerreis te begeleiden. Tot snel!
Generaal Cronjéstraat 117Z, 2021JE, Haarlem, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
was snel geregeld! Myron Corthals wist precies waar hij het over had en kon mijn dochter op een begrijpbare manier uitleggen.

Resposta da De Bijlesgroep
Zeer goede ervaring met Maureen!! Ze heeft de juiste kennis, legt goed uit en luistert naar je behoeftes! Ook heeft ze haar lessen altijd mega goed voorbereid. Zeker een aanrader!😊

Resposta da De Bijlesgroep
Ik wilde slechts informatie, maar werd binnen no time aan iemand gekoppeld. Terwijl ik geen contact met deze docent heb gehad, ik wilde eerst duidelijkheid van de school, werd ik steeds door een andere medewerker gemaild en geappt met de vraag of ik al meer wist en met de vraag of ik contact wilde opnemen met de bijlesleraar. Dit leek mij op het moment niet passend omdat ik onze hulpvraag nog verder in kaart moest brengen.
Omdat ik hier echt moe van werd (appjea en mails) heb ik aangegeven dat ik voor nu niet verder ga. Rekening van 35,- werd gepresenteerd! Makkelijk geld verdienen!

Resposta da De Bijlesgroep
Mijn kind was echt blij met de heer Myron Corthals hij leg hem uit precies hoe hij moet wiskunde les leren en wat hij moet onthouden zodat hij kan het begrijpen 👍👍💪🏾💪🏾

Resposta da De Bijlesgroep
Mijn dochter (14) zit sinds een aantal weken op bijles Latijn bij Mariluz Fernandez. Zij had een behoorlijke achterstand opgelopen op school en de bijles heeft een groot verschil gemaakt.Zij begrijpt de stof nu veel beter en gaat met veel meer zelfvertrouwen naar haar toetsen. Ze voelt zich zeer op haar gemak tijdens de lessen en vindt dat Mariluz goed en duidelijk uitlegt. Wij zijn erg tevreden met de lessen en zullen hier in toekomst opnieuw gebruik van maken als dit nodig is.

Resposta da De Bijlesgroep
Owen vindt het heel leuk om met Marnix samen te werken

Resposta da De Bijlesgroep
Goede, fijne begeleider gevonden die zich flexibel opstelt.
Kwalitatief goede uitleg en laagdrempelig qua omgang.

Resposta da De Bijlesgroep
We hebben nu steeds een goede lerares en leeft erg mee. Helaas werkt de website/ app niet erg maar we gebruiken whatsapp video bellen en dat gaat ook super goed.

Resposta da De Bijlesgroep
Superblij met de Bijlesgroep. Ze hebben mijn zoon echt goed geholpen!

Snel docent gevonden.
Zijn tevreden met docent
Herinnering gestuurd dat meersere lessen in pakket kopen goedkoper is.

Resposta da De Bijlesgroep
Onze bijlesjuf Mariluz is inmiddels al sinds september bij ons en ze is niet meer weg te denken! Mijn dochter had moeite met rekenen en nu doet ze dit met plezier op school. Tevens is onze dochter gebaat bij een rustig en geduldig persoon, gelukkig zien wij deze kwaliteiten terug in Mariluz. Wij zijn als ouders super tevreden over de voortgang van onze dochter en hopen dat Mariluz nog lang bij ons zal blijven. Wat overigens ook een pluspunt is dat er niet enkel op 1 vakgebied wordt gefocust, zowel het lezen en schrijven worden meegenomen tijdens de bijlessen. Daarnaast zijn wekelijkse terugkoppelingen die wij krijgen via de mail super handig, hierdoor wordt de voortgang goed vastgelegd!
Anisa Cumar
Mohamed Hassan

Resposta da De Bijlesgroep
Vlotte communicatie en heel snel een bijles docent voor onze dochter gevonden. Online bijles is voor 15 jarige heel laagdrempelig. De eerste bijles was meteen waardevol voor onze dochter.

Resposta da De Bijlesgroep
Rita taught Dutch to my daughter, she is friendly and responsible and quite professional in teaching, highly recommended

Resposta da De Bijlesgroep
Supersnel een docent ter beschikking die voldoet aan de wensen. Ook bij wijzigingen of vervanging! Echt een aanrader.

Resposta da De Bijlesgroep
The teacher has a very nice communication with us, especially with my daughter. She built a nice connection with her already from the very first lesson. My daughter loves studying with her. I’m sure she will improve faster with this positive learning environment and support.

Resposta da De Bijlesgroep
These guys are SCAMMERS! Be very careful about using this website. They charge you a fee of 35euros for connection/matching fee. In their welcome email they said they won’t charge you any fee for matching, yet when they found someone who wasn’t who I requested for( they even admitted that yes the tutor didn’t match my requirements) and I decided to discontinue with their services I got an invoice of 35Euros. In their words a match is not when the find you the right person to meet your requirements, it’s once they connect you with someone (whether the person meets your requirements or not). When I tried protesting this I was told it was in their terms and conditions. This is what I call DISHONESTY.

Resposta da De Bijlesgroep
Prettige communicatie tijdens intake, vooraf aan de eerste les, tijdens de eerste les en achteraf; vlotte reacties op mail of app, contactmomenten waren kort en bondig, afspraken worden nagekomen. Docent is zeer kundig.

Resposta da De Bijlesgroep
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.