Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn zo ontzettend blij met Cecile die onze dochter op een hele fijne manier helpt. Zowel hoe te leren als inhoudelijk met een aantal vakken weet ze precies de juiste toon te kiezen waardoor het be... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn erg tevreden over De Bijlesgroep. Pepijn heeft hier bijles gevolgd en het resultaat is boven verwachting. Zijn cijfers zijn aanzienlijk verbeterd. We hadden al eens eerder via via bijles ge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de aulas particulares
  2. Escola de preparação para exames
  3. Centro Educacional
  4. Professor particular
  5. Centro de estudos

De Bijlesgroep is jouw all-in-one bijlesinstituut voor bijles, huiswerkbegeleiding en gespecialiseerde trainingen, beschikbaar voor basisschoolleerlingen en middelbare scholieren door heel Nederland. Wij begrijpen dat elke leerling uniek is, met eigen sterke punten en uitdagingen. Of je nu worstelt met een bepaald vak, je voorbereidt op een belangrijke toets, of gewoon je cijfers wilt verbeteren, wij staan klaar met gepersonaliseerde ondersteuning. Ons team van ervaren docenten, begeleiders en trainers, bestaande uit ervaren studenten en middelbare scholieren, biedt bijles in alle vakken op elk niveau. Ze brengen niet alleen hun kennis over, maar ook waardevolle studietips en leerstrategieën, afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl en behoeften. Bij De Bijlesgroep geloven we in flexibiliteit en transparantie. Kies voor een losse les, of maak gebruik van onze handige pakketten - de keuze is volledig aan jou. We hanteren geen onnodige inschrijfkosten, verplichte maandabonnementen of lange opzegtermijnen. Je hebt volledige controle over hoe en wanneer je leert. Onze diensten zijn niet beperkt tot bijles aan huis. We geven ook online bijles, zodat je bijles kan volgen waar en wanneer je wilt! Geen lekkere plek om te leren thuis? Je mag altijd gebruik maken van een van onze vestigingen in Haarlem, Bloemendaal en Alkmaar, waar je elke dag van de week terecht kunt voor persoonlijke begeleiding. Heb je vragen, behoefte aan meer informatie of wil je gewoon even sparren over school? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail, Whatsapp, de livechat op onze website, of kom langs bij een van onze vestigingen. We staan elke dag voor je klaar en reageren altijd binnen 24 uur, ook in het weekend. Bij De Bijlesgroep sta jij centraal. We maken samen een persoonlijk plan van aanpak en bieden persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en je weer beter presteert. We zijn er trots op dat we leerlingen kunnen helpen hun volledige potentieel te bereiken en kijken ernaar uit om jou op je leerreis te begeleiden. Tot snel!

Informações de contacto

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 4 em 5 estrelas

was snel geregeld

was snel geregeld! Myron Corthals wist precies waar hij het over had en kon mijn dochter op een begrijpbare manier uitleggen.

12 de abril de 2026

Hoi Wendy,

Superfijn om dat te lezen! Veel succes met de aankomende bijlessen. We staan voor jullie klaar. ☺️

Hoi Antonio,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie compliment! Dat waarderen we enorm. ☺️

Veel plezier (en succes) met de aankomende bijlessen en weet ons te vinden als je nog vragen hebt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede ervaring met Maureen!

Zeer goede ervaring met Maureen!! Ze heeft de juiste kennis, legt goed uit en luistert naar je behoeftes! Ook heeft ze haar lessen altijd mega goed voorbereid. Zeker een aanrader!😊

8 de abril de 2026

Hoi Maud,

Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze mooie woorden! Wat goed dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met Maureen. Geweldig om te lezen dat haar uitleg, voorbereiding en betrokkenheid zo gewaardeerd worden. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling!

Ik wilde slechts informatie

Ik wilde slechts informatie, maar werd binnen no time aan iemand gekoppeld. Terwijl ik geen contact met deze docent heb gehad, ik wilde eerst duidelijkheid van de school, werd ik steeds door een andere medewerker gemaild en geappt met de vraag of ik al meer wist en met de vraag of ik contact wilde opnemen met de bijlesleraar. Dit leek mij op het moment niet passend omdat ik onze hulpvraag nog verder in kaart moest brengen.
Omdat ik hier echt moe van werd (appjea en mails) heb ik aangegeven dat ik voor nu niet verder ga. Rekening van 35,- werd gepresenteerd! Makkelijk geld verdienen!

4 de abril de 2026

Beste A van D,

Jammer om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Tegelijk herkennen wij ons niet in de voorstelling van zaken in deze review.

Bij De Bijlesgroep is er een duidelijk verschil tussen vrijblijvend informatie opvragen en het daadwerkelijk aanmelden voor bijles. In dit geval is er niet alleen informatie opgevraagd, maar is via ons aanmeldformulier een volledige aanvraag ingediend. Tijdens dat proces is een uitgebreid intakeformulier ingevuld, heb je akkoord gegeven op de voorwaarden en is ook expliciet aangevinkt dat wij een docent mochten koppelen.

Op basis van die aanvraag zijn wij vervolgens direct gaan doen wat er van ons werd gevraagd: snel schakelen, een passende docent zoeken en actief contact houden om de bijles daadwerkelijk van start te laten gaan. Juist die snelheid en betrokken opvolging waarderen veel ouders en leerlingen aan onze werkwijze.

De koppelingskosten worden bovendien niet zomaar gerekend, maar alleen wanneer een aanvraag wordt stopgezet nadat er daadwerkelijk een docent is gekoppeld. Dat staat op meerdere plekken duidelijk vermeld tijdens de aanmelding, in de voorwaarden en op onze website. Deze kosten blijven daarnaast gewoon inzetbaar als tegoed voor bijles wanneer er alsnog wordt gestart.

Wij staan voor transparante communicatie en snelle hulp. In dit geval hebben wij dan ook zorgvuldig uitgevoerd wat via de aanvraag aan ons is gevraagd.

Mocht je in de toekomst alsnog gebruik willen maken van bijles, dan helpen we je uiteraard graag verder.

Mijn kind was echt blij

Mijn kind was echt blij met de heer Myron Corthals hij leg hem uit precies hoe hij moet wiskunde les leren en wat hij moet onthouden zodat hij kan het begrijpen 👍👍💪🏾💪🏾

31 de março de 2026

Beste heer Cristina,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor deze mooie review!

Geweldig dat Myron zo goed heeft kunnen helpen bij wiskunde en dat hij niet alleen uitleg geeft, maar ook echt laat zien hoe je moet leren en wat belangrijk is om te onthouden.

Heel veel succes met de aankomende bijlessen. 💙

Classificada 5 em 5 estrelas

Beter begrip en meer zelfvertrouwen door bijles

Mijn dochter (14) zit sinds een aantal weken op bijles Latijn bij Mariluz Fernandez. Zij had een behoorlijke achterstand opgelopen op school en de bijles heeft een groot verschil gemaakt.Zij begrijpt de stof nu veel beter en gaat met veel meer zelfvertrouwen naar haar toetsen. Ze voelt zich zeer op haar gemak tijdens de lessen en vindt dat Mariluz goed en duidelijk uitlegt. Wij zijn erg tevreden met de lessen en zullen hier in toekomst opnieuw gebruik van maken als dit nodig is.

24 de março de 2026

Hoi Juli,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat de bijlessen Latijn zo’n positief effect hebben gehad op het begrip en het zelfvertrouwen van je dochter. Dat is precies waar we het voor doen.

Ook goed om te lezen dat zij zich op haar gemak voelt tijdens de lessen en dat de uitleg van Mariluz zo duidelijk wordt ervaren. We geven je complimenten zeker aan haar door.

Mocht er in de toekomst opnieuw ondersteuning nodig zijn, dan staan we uiteraard graag weer voor jullie klaar. ☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Owen vindt het heel leuk om met Marnix…

Owen vindt het heel leuk om met Marnix samen te werken

22 de março de 2026

Hi Sjoerd,

Wat fijn dat Owen zo’n goede match heeft met Marnix! Dat maakt het verschil in hoe een bijlestraject loopt.

Heel veel plezier (en succes) met de aankomende bijlessen. Laat het vooral weten als we jullie nog ergens anders mee kunnen helpen.

Goede begeleiding

Goede, fijne begeleider gevonden die zich flexibel opstelt.
Kwalitatief goede uitleg en laagdrempelig qua omgang.

22 de março de 2026

Beste klant,

Bedankt voor je review en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de begeleiding en de docent. We vinden het belangrijk dat er niet alleen kwalitatief goede uitleg wordt gegeven, maar ook dat er een fijne en laagdrempelige klik is.

Goed om te horen dat de flexibiliteit ook als prettig wordt ervaren. Mocht er tussentijds iets zijn of als we ergens extra in kunnen ondersteunen, laat het gerust weten. We denken graag met jullie mee. 💙

Heel goede begeleiding

Heel goede begeleiding

20 de março de 2026

Hoi Salida,

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de begeleiding. We proberen iedere leerling zo persoonlijk mogelijk te ondersteunen en blijven gedurende het traject goed meedenken.

Mocht er tussentijds iets zijn of als we ergens extra in kunnen ondersteunen, laat het gerust weten!

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben nu steeds een goede lerares…

We hebben nu steeds een goede lerares en leeft erg mee. Helaas werkt de website/ app niet erg maar we gebruiken whatsapp video bellen en dat gaat ook super goed.

19 de março de 2026

Hoi Marcelien,

Bedankt voor jullie review! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de docent en de begeleiding. We vinden het belangrijk dat er een goede klik is en dat er echt wordt meegedacht.

Dank ook voor je feedback over de website/app. We blijven dit continu verbeteren. Mocht je ergens tegenaan lopen, kun je ons altijd even appen, dan kijken we direct mee zodat het de volgende keer goed werkt.

Goed om te horen dat het via WhatsApp videobellen in ieder geval ook goed verloopt. Succes met de aankomende bijlessen!

Superblij met de Bijlesgroep

Superblij met de Bijlesgroep. Ze hebben mijn zoon echt goed geholpen!

19 de março de 2026

Beste heer Geervliet,

Bedankt voor je mooie review en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat jullie zoon zo goed geholpen is, daar doen we het voor. We zetten altijd in op persoonlijke begeleiding en kijken per leerling wat echt nodig is om stappen te maken.

Mocht er in de toekomst opnieuw ondersteuning nodig zijn, helpen we jullie uiteraard graag weer verder.

Snel en effectief contact

Snel en effectief contact

5 de março de 2026

Hoi Jackie,

Fijn om te horen dat het contact snel en effectief verliep. We proberen altijd goed bereikbaar te zijn en snel te schakelen, dus mooi dat je dit zo hebt ervaren. Veel succes met de aankomende bijlessen!

Bedankt voor je review. 💙

Tevreden!

Snel docent gevonden.
Zijn tevreden met docent
Herinnering gestuurd dat meersere lessen in pakket kopen goedkoper is.

7 de março de 2026

Hoi Anne,

Fijn om te horen dat jullie snel konden starten en dat de docent goed aansluit bij wat jullie zochten. Dat is uiteindelijk het belangrijkste bij bijles: een docent waar een leerling zich prettig bij voelt en die echt kan helpen.

Goed dat je ook het pakket noemt. Als blijkt dat bijles vaker nodig is, kijken we altijd graag mee wat het meest praktisch en voordelig is. Fijn dat jullie dat zo hebben ervaren.

Onze bijlesjuf Mariluz

Onze bijlesjuf Mariluz is inmiddels al sinds september bij ons en ze is niet meer weg te denken! Mijn dochter had moeite met rekenen en nu doet ze dit met plezier op school. Tevens is onze dochter gebaat bij een rustig en geduldig persoon, gelukkig zien wij deze kwaliteiten terug in Mariluz. Wij zijn als ouders super tevreden over de voortgang van onze dochter en hopen dat Mariluz nog lang bij ons zal blijven. Wat overigens ook een pluspunt is dat er niet enkel op 1 vakgebied wordt gefocust, zowel het lezen en schrijven worden meegenomen tijdens de bijlessen. Daarnaast zijn wekelijkse terugkoppelingen die wij krijgen via de mail super handig, hierdoor wordt de voortgang goed vastgelegd!

Anisa Cumar
Mohamed Hassan

4 de março de 2026

Hoi Anisa en Mohamed,

Dankjewel voor jullie uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat Mariluz inmiddels zo’n vertrouwd gezicht is geworden voor jullie dochter. Geweldig dat ze meer plezier heeft gekregen in rekenen en zich daarin op school zekerder voelt.

Mooi ook dat jullie het rustige en geduldige karakter van Mariluz benoemen. Juist die persoonlijke benadering maakt vaak het verschil bij bijles.

Fijn dat de wekelijkse terugkoppelingen via de mail voor jullie zo waardevol zijn. Zo blijven ouders goed op de hoogte van de voortgang. Deze verslagen kunnen jullie ook altijd teruglezen via jullie account in debijlesgroep.app.

Dank voor het vertrouwen in onze bijles en natuurlijk ook in Mariluz!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlotte dienstverlening en goede bijles

Vlotte communicatie en heel snel een bijles docent voor onze dochter gevonden. Online bijles is voor 15 jarige heel laagdrempelig. De eerste bijles was meteen waardevol voor onze dochter.

Hoi Esther,

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat we zo snel een passende bijlesdocent voor jullie dochter hebben kunnen vinden en dat de eerste bijles meteen waardevol was.

We merken dat online bijles voor veel leerlingen heel goed werkt. Het is laagdrempelig, flexibel en leerlingen kunnen snel schakelen met hun docent. Steeds meer ouders kiezen daarom bewust voor deze vorm van bijles. Mooi dat jullie dochter dit ook zo prettig ervaart.

Dank voor het delen van jullie ervaring en het vertrouwen. We helpen haar natuurlijk graag verder! 💙

Professional and friendly teacher

Rita taught Dutch to my daughter, she is friendly and responsible and quite professional in teaching, highly recommended

Hi Somayeh,

Thank you for your kind words! It’s wonderful to hear that Rita has been such a positive support for your daughter. Being both professional and friendly is exactly the balance we look for in our tutors, especially when teaching Dutch.

We’re glad your daughter feels supported and guided in a responsible and clear way. Thank you for the recommendation and for your trust in our tutoring.

Kind regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Supersnel een docent ter beschikking…

Supersnel een docent ter beschikking die voldoet aan de wensen. Ook bij wijzigingen of vervanging! Echt een aanrader.

Hoi Ellen,

Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles zo snel en goed is verlopen. Dank voor je vertrouwen en je aanbeveling, dat waarderen we enorm. 💙

Classificada 5 em 5 estrelas

We had a very nice beginning.

The teacher has a very nice communication with us, especially with my daughter. She built a nice connection with her already from the very first lesson. My daughter loves studying with her. I’m sure she will improve faster with this positive learning environment and support.

20 de fevereiro de 2026

Hoi Nilay,

Wat mooi om te horen dat de start zo positief is verlopen!

Fijn dat er direct een goede klik is ontstaan tussen de docent en je dochter. Een sterke vertrouwensband maakt vaak echt het verschil in motivatie en leerresultaten.

We hopen dat deze positieve lijn zich voortzet en blijven uiteraard betrokken om het traject goed te laten verlopen. Mocht er iets zijn waarbij we kunnen meedenken, laat het gerust weten.

Classificada 1 em 5 estrelas

Guys beware of using this website!!!!!!!

These guys are SCAMMERS! Be very careful about using this website. They charge you a fee of 35euros for connection/matching fee. In their welcome email they said they won’t charge you any fee for matching, yet when they found someone who wasn’t who I requested for( they even admitted that yes the tutor didn’t match my requirements) and I decided to discontinue with their services I got an invoice of 35Euros. In their words a match is not when the find you the right person to meet your requirements, it’s once they connect you with someone (whether the person meets your requirements or not). When I tried protesting this I was told it was in their terms and conditions. This is what I call DISHONESTY.

8 de novembro de 2025

Beste Okwie,

We vinden het jammer om deze review te lezen, omdat dit beeld niet klopt met hoe ons proces werkt.

Bij de aanmelding geef je actief opdracht om een docent te zoeken. Dit gebeurt via een verplicht vinkje in het formulier, naast het akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Daarin staat ook uitgelegd wanneer koppelingskosten van toepassing zijn.

Daarnaast informeren we hier meerdere keren over:
– op de tarievenpagina
– in de voorwaarden
– en in twee bevestigingsmails direct na aanmelding

Tot het moment dat wij een docent hebben gevonden en voorgesteld, kun je kosteloos stoppen. Ook als je besluit om door te gaan met de bijles, brengen wij geen koppelingskosten in rekening.

De koppelingskosten zijn alleen van toepassing wanneer wij onze opdracht uitvoeren en een docent voorstellen, en je daarna besluit om toch niet verder te gaan.

In dit geval hebben wij een docent gekoppeld op basis van de aanvraag, waarna is besloten te stoppen. In zo’n situatie worden de kosten conform de vooraf gecommuniceerde voorwaarden in rekening gebracht.

Wij werken transparant en doen ons best om dit proces zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Mocht je dit alsnog willen bespreken, dan nemen we graag contact met je op.

Prettige communicatie

Prettige communicatie tijdens intake, vooraf aan de eerste les, tijdens de eerste les en achteraf; vlotte reacties op mail of app, contactmomenten waren kort en bondig, afspraken worden nagekomen. Docent is zeer kundig.

26 de fevereiro de 2026

Beste Diana,

Dank je wel voor je mooie woorden en het delen van jullie ervaring.

Fijn om te lezen dat de communicatie tijdens het hele traject als prettig is verlopen en dat alles duidelijk en vlot ging. Daar doen we het voor.

We waarderen je feedback en blijven uiteraard betrokken om het vervolg net zo soepel te laten verlopen!

Team De Bijlesgroep

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.