Banner for Debtia

Debtia Opiniões 242

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Alma mødte mit umiddelbare behov for at undgå at betale næste måneds afdrag, grundet midlertidig ændret økonomisk situation. Jeg blev mødt med forståelse og fantastisk god kundeservice - hvilket e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi benytter os af Debita A/S, som virksomhed, til inddrivelse af udestående/ubetalte faktura, samt behandling af inkasso-/fogedretssager. Og har gjort dette igennem 5 år nu. Vi er enormt glade fo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik en super service, et godt tilbud og en behagelig samtale med jeres salgskonsulent Bjarke. Det var en rar samtale, hvor han formidlede præcis hvad Debtia.dk udbyder, samt behovet for, at hav... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de cobrança
  2. Cobrança de dívidas
  3. Serviço de assistência a pequenos litígios

Escrito pela empresa

Professionel inkasso med fokus på service og relationer. Hos Debtia værner vi om de aftaler, der er indgået mellem vores klienter og deres kunder, og vi arbejder for en fair og respektfuld inddrivelse af udestående fordringer. Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder med at sikre deres tilgodehvendelser. Vi prioriterer høj service, gennemsigtighed og teknologiske løsninger, der gør inkassoprocessen både effektiv og brugervenlig. Med vores professionelle tilgang sikrer vi en smidig og resultatorienteret inkassoproces, der styrker vores klienters forretning.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Man vil heller have utilfredse kunde…

Man vil heller have utilfredse kunde end ingen kunde.
Det gælder kun om at få skovlet penge ind.

13 de abril de 2026

Hej Andreas

Vi er naturligvis kede af, at du har fået den opfattelse, men vi kan ikke se os enige i din udlægning af sagen.

Vores abonnement fungerer som øvrige abonnementsløsninger og skal derfor opsiges for at undgå automatisk fornyelse. Dette blev oplyst ved aftalens indgåelse, og du modtog samtidig en vejledning til opsigelse. Dette fremgår også af den lydoptagelse, som vi har gennemgået, og som er blevet fremsendt til dig.

Da vi ikke har modtaget nogen opsigelse fra dig, er det de aftalte betingelser, der fortsat er gældende. Disse er accepteret af dig ved aftalens indgåelse.

Det er en grundlæggende forudsætning i ethvert samarbejde, at indgåede aftaler respekteres og overholdes af begge parter. Vi har overholdt vores del af aftalen.

Vi ønsker naturligvis at bevare et godt samarbejde, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere assistance.

Freja – Debtia A/S

Classificada 5 em 5 estrelas

Super søde medarbejdere som sætter sig…

Super søde medarbejdere som sætter sig ind i ens sag, lige meget hvem man snakker med derinde.

19 de março de 2026

Kære Peter,

Mange tak for din fine anmeldelse og for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det betyder meget for os, at vores klienter føler sig hørt og forstået, når de drøfter deres sager med os. Vores mål er altid at hjælpe og levere en god service, og derfor glæder det os oprigtigt at høre, at du er tilfreds og har haft en god oplevelse som klient.

Det er en fornøjelse at yde god service, når man møder imødekommende klienter – så tak til dig i lige så høj grad.

Vi sætter stor pris på din feedback og står naturligvis klar til at hjælpe dig igen fremover og dine nuværende sager fremadrettet!

Dårligt kunderservice

Dårligt kunderservice, dyrker penge over det hele, hold jer væk

24 de março de 2026

Kære Ahmad

Vi er naturligvis kede af, at du har haft denne oplevelse af vores kundeservice. Vi vil dog gerne præcisere forløbet.

Du har været i kontakt med vores kundeservice og har fået svar på dine henvendelser, ligesom vi har haft en løbende dialog med dig om sagen.

Derudover har vi – efter dit eget ønske – imødekommet din situation ved at etablere en afdragsordning.

For god ordens skyld skal vi også præcisere, at dit abonnement er opsagt i overensstemmelse med de gældende betingelser, som du godkendte ved oprettelsen. Der er således ikke sket nogen uretmæssig gentegning.

Vi vil fortsat gerne være i dialog med dig og finde en løsning, og du er meget velkommen til at kontakte os direkte.

Effektivt indkrævning

Effektivt indkrævning. Har haft 2 sager, og der er blevet lukket meget hurtigt. Kun 100% godkendelse herfra.

16 de março de 2026

Kære Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for, at vi hurtigt og effektivt kunne hjælpe med at inddrive dine penge. Det betyder især meget for os at høre, at du er tilfreds med vores service.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi står naturligvis klar til at hjælpe dig igen fremover.

Med venlig hilsen,

Hurtig sagsbehandling.dejligt

Jeg er blevet godt behandlet og blev beroliget efter den gode samtale med Freja og meddelelsen om, at sagen er afsluttet 👍🤣

2 de março de 2026

Hej Inger

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig godt behandlet, og at samtalen med Freja kunne give dig ro omkring sagen. Vi er glade for, at vi sammen fik afsluttet sagen på en god måde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt og let at kontakte dem

Nemt og let at kontakte dem. Grundig og god kundeservice. Behagelig oplevelse. Er tilfredse med deres arbejde

17 de fevereiro de 2026

Kære Den Bornholmske Spritfabrik ApS,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at i oplevede det som nemt og let at komme i kontakt med os, og at i har været tilfredse med både kundeservice og vores arbejde. Vi lægger stor vægt på at være tilgængelige, grundige og give en behagelig oplevelse hele vejen igennem, så jeres feedback betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det sætter vi stor pris på!

fuldstændigt udueligt firma.

fuldstændigt udueligt firma der hverken holder hvad de lover eller gør noget ud af sagen. Kunden slipper nu afsted med ikke at betale sine regninger helt uden at skulle bevise noget som helst men kun ved påstande. Jeg derimod står tilbage med udgifter og beviser for at have lavet arbejdet. Jeg tror at hvis opgaven er for lille går de ikke i retten med det i frygt for at ikke at tjene penge.

17 de fevereiro de 2026

Kære Simon,

Vi har naturligvis noteret os din anmeldelse, og vi forstår, at det er frustrerende, når en kunde ikke betaler.

Det er dog nødvendigt at præcisere nogle forhold.

Vi må som inkassobureau ikke videreføre en sag, når der foreligger en reel og konkret indsigelse mod kravet. Det er ikke et spørgsmål om, hvorvidt vi ønsker at gøre mere, men et spørgsmål om lovgivning. Når en skyldner bestrider kravets berettigelse med konkrete anbringender, overgår sagen til at være en civilretlig tvist. En sådan tvist kan alene afgøres ved domstolene.

I din sag fremsatte debitor indsigelser vedrørende aftalegrundlaget, manglende budgetgodkendelse og påståede mangler ved det udførte arbejde. Det er juridisk set tilstrækkeligt til, at en inkassosag ikke må fortsættes. Vi må naturligvis forsøge at argumentere for din side af sagen, såfremt den underbygges tilstrækkeligt, men vi kan ikke fungere som domstol og tage stilling til, hvem der i sidste ende har ret i en teknisk eller kontraktretlig uenighed, såfremt begge parter fastholder deres side af sagen – det skal en domstol afgøre.

Det er vigtigt, at du forstår forskellen mellem fogedretten, som anvendes i inkassoprocessen, og civilretten:
Fogedretten behandler krav, som der ikke er uenighed om. Den fungerer som den instans, der kan stille skyldner (debitor) til ansvar, hjælpe med at finde betalingsordninger og foretage udlæg i værdier og aktiver, såsom indestående, depositum eller overskydende skat.
Civilretten behandler derimod sager, hvor der er uenighed om kravet. Her afgør retten, om kravet er berettiget. Vi som inkassofirma fører ikke sager i civilretten, det er kun advokater der kan hjælpe med denne proces.

Det er derfor ikke korrekt, at kunden “slipper uden at bevise noget”. Bevisførelsen hører hjemme i civilretten, ikke i inkassoprocessen eller fogedretten.

Vi gjorde i forløbet en ekstra indsats for at genoptage dialogen og forsøgte at fremme sagen i inkassosystemet, selv efter at vi havde gjort dig opmærksom på, at sagen rettelig skulle behandles ved domstolene. Vi var i løbende dialog med debitor og gennemgik materialet i detaljer.

Samtidig har vi ved flere lejligheder måtte rykke dig for tilbagemeldinger, før vi kunne fortsætte sagen eller afslutte sagen uden omkostninger. Når vi ikke modtager svar inden for de angivne frister, vanskeliggør det sagsbehandlingen og begrænser vores muligheder for at agere rettidigt. Effektiv inddrivelse forudsætter samarbejde og løbende respons fra dig ligeledes.

At vi tilbyder henvisning til advokat med rabat, er ikke et udtryk for manglende vilje til at føre sagen videre, men en service i de tilfælde, hvor lovgivningen forhindrer os i at fortsætte internt. Det er den korrekte proces, når en sag er tvistig.

Vi fører sager videre, når det er juridisk muligt. I denne sag var det ikke tilfældet inden for inkassolovens rammer.

Det er beklageligt, at du trods vores mange samtaler, mails og tidligere besvarelser fortsat ikke har fået klarhed over, hvilken rolle og hvilke rammer et inkassofirma arbejder under. Det kan tyde på, at der fortsat er en misforståelse af, hvad inkassoprocessen juridisk omfatter og ikke omfatter, selvom dette er blevet gennemgået og forklaret ad flere omgange.

Vi kan ikke ændre din oplevelse af forløbet, men vi må samtidig fastholde, at vi ikke deler din fremstilling af sagen.

Skulle der være nogen spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Debtia A/S er ikke andet end svindel

Debtia A/S er ikke andet end svindel. Jeg havde tilsyneladende et ubrugt abonnement ved Hornskov vindberg. Det har ikke været anvendt i 6 år, så sender de mig en ny regning, denne gang fra Debtia. Jeg havde en sag de har overvåget i 6år, aldrig har de skaffet mig så meget som en krone. Og man kan ikke komme ud af abonnement uden det skal koste 4000kr i sagomkostninger, Cirka samme pris som et år mere koster. Klam måde at gøre forretning på!

22 de dezembro de 2025

Kære Jesper,

Vi er kede af at læse din anmeldelse og forstår, at det kan virke utilfredsstillende, når man ser det i dit perspektiv alene. Det synes dog nødvendigt at tilknytte gældende vilkår.

Hos Hornskov Vindberg indgik klienter abonnementsaftaler på baggrund af skriftlige og accepterede betingelser. Det fremgår tydeligt af den aftale, du har underskrevet, at abonnementet automatisk fornyes, medmindre det opsiges med minimum 30 dages varsel før udløb. Sker opsigelse ikke rettidigt, fortsætter abonnementet for en ny periode i henhold til de aftalte vilkår.

Det fremgår ligeledes, at når et abonnement udløber uden fornyelse, lukkes de tilknyttede sager. Det betyder, at vi ikke længere kan arbejde videre med inddrivelsen og dermed ikke har mulighed for at opnå dækning gennem sagens forløb. I henhold til de accepterede betingelser hæfter klienten derfor for den aftalte betaling.

Vi har desuden tilbudt dig muligheden for at overgå til vores nye abonnementsbetingelser, hvor sager ikke lukkes ved abonnementets udløb. Denne løsning ville have givet dig mulighed for at undgå en almindelig gentegning samt lukning af dine sager. Du ønskede imidlertid ikke at høre nærmere om denne mulighed.

Vi kan derfor alene forholde os til de betingelser, som du selv har accepteret og underskrevet, og vi forventer naturligvis, at indgåede aftaler respekteres af begge parter.

Ønsker du alligevel at drøfte muligheden om at komme på nye betingelser, skal du være velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,

Classificada 1 em 5 estrelas

PAS PÅ MED HVAD I SIGER I EN TLF…

PAS PÅ MED HVAD I SIGER I EN TLF SAMTALE MED DEBTIA.
jeg talte med en af deres sælgere som ringede mig op,
vi drøftede muligheden for at jeg skulle blive kunde hos dem.
på tidspunktet hvor de kontaktede mig, da havde jeg blot oprettet cvr nummer og lavet en del af det praktiske ift opstart.
der var stadig 1,5 mdr til jeg startede op.
jeg sagde derfor til sælgeren at jeg gerne ville være kunde hos dem,
når jeg var kommet igang, og havde tjent lidt penge.
han havde dog et godt tilbud her og nu,
og hvis jeg ville, så kunne vi lave den aftale at jeg sagde til når jeg var klar, og så trådte aftalen i kraft fra det tidspunkt.
derefter kom der papirer til underskrift,
og INDRØMMET jeg fik ikke læst det med småt da jeg gik ud fra at det omhandlede det som vi havde aftalt i tlf ( DUMT )
men bordet fangede
aftalen gik igang allerede 1 mdr inden min opstart af firmaet !!
jeg har skrevet adskillige mails til dem osv
der er intet at gøre, jeg hænger på dem.
derudover har jeg været udsat for en vanvittig dårlig behandling.
hån - blive snakket ned til - flabede beskeder osv
så damer og herrer - hvis ikke i ønsker at blive behandlet som skidt,
så hold jer langt væk fra Debtia

14 de agosto de 2025

Kære Brian

Tak for din anmeldelse. Og lad os tage den helt ærligt.

Du skriver selv, at du ikke læste det, du underskrev. Det er i sig selv en ret central detalje. For det er altså den skriftlige aftale, der gælder. Altid. Også når man er ny virksomhedsejer. Også når man er i opstartsfasen. Også når det er træls.

Aftalen trådte i kraft, da du valgte at acceptere den. Ikke fordi vi “snød” dig, ikke fordi nogen “fangede” dig, men fordi du sagde ja.

Vi kan godt forstå, at det er frustrerende at opdage bagefter, at noget ikke var, som man selv havde forestillet sig. Det sker. Men at gøre det til et spørgsmål om hån, flabede beskeder og dårlig behandling, fordi vi ikke kan ændre en aftale, der allerede er indgået, er altså at skyde lidt ved siden af skiven.

Vi værner om aftaler og den gode dialog, men du har aldrig reageret på påmindelser vi har sendt eller de mange opkald, som er sket din vej. Du sender afslutningsvist en mail, hvor du truer os til at fjerne den faktura og aftale, som du selv har indgået.

"jeg afsætter samtidig tid til at lave diverse anmeldelser af jeres virksomhed" - Dette siger mere om dig end det gør om os.

Vi driver forretning ordentligt. Vi laver klare aftaler. Og vi forventer, at virksomheder står ved det, de skriver under på. Det samme forventer vi også af dine kunder og det er også et mantra, vi tager med i vores inddrivelse.

Det her handler ikke om dårlig kundeservice, men om konsekvensen af den måde du indgår dialog på. Som jeg også skrev til dig tidligere i dag, vil vi meget gerne tage en samtale og har fuld forståelse for din situation. Men når udgangspunktet er denne form for anklager, er det ærligt talt svært at se, hvad der er rum for at løse konstruktivt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Svindel finger væk der fra

Det er surt de ikke kan få minus ⭐️
Jeg blev kontaktet af dem og de ville føre mine sager hvis jeg fik nogen.
Da jeg så fik en og bad dem om at føre sagen så kom alle deres problemer med ja vi har sendt og venter svar vær gang jeg kontakte dem gik de i gang med et eller andet. De siger de skal nok sørge for jeg får mine penge. Men det var sgu løgn. De sad alt i gang med at overvåge og det var det eneste. Da jeg så spurgte hvad sker der fik jeg bare svar vi venter. Manden jeg sagsøgte havde lukket butikken så pengene kunne jeg ikke få.
Så sendte de mig 2 regninger på i alt næsten
kr. 20,000.00 jeg bare skulle betale. Det måtte jeg så.
Så fra den dag skulle de ikke røre en finger mere for mig. Men nu har de SGU lige sendt en regning igen 🫣
I det firma ved den ene ikke hvad den anden laver. De kan være glade for de først starter arbejde kl. 10 så har jeg fået tid til at skrive her.
Hold fingrene fra det firma.

8 de dezembro de 2025

Hej Susanne

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse her.

Det er dog nødvendigt at korrigere flere af de oplysninger, du fremhæver, da de ikke stemmer overens med de faktiske forhold. Den beskrivelse, du giver, afspejler derfor ikke vores virksomhed eller den service, vi leverer til vores klienter.

Først og fremmest vil jeg understrege, at vi altid gør alt, hvad der er muligt inden for lovgivningens rammer, for at sikre, at vores klienter får deres penge tilbage. I din sag er en af debitorerne desværre gået konkurs. Når dette sker, er der ingen anden mulighed end at anmelde kravet i konkursboet – hvilket vi allerede har gjort. Om der udbetales dividende fra et konkursbo, afhænger af forhold, som ingen kan påvirke, og derfor er det ikke noget, vi kan ændre udfaldet på. Dette styres af en kurator og ventetiden, gælder her os alle.

Derudover er det ikke korrekt, at du har modtaget omkostningsregninger på i alt 20.000 kr. Du har modtaget to fakturaer på samlet ca. 12.000 kr. for sagsomkostninger i forbindelse med, at du valgte at tilbagekalde dine sager. Dette er helt i overensstemmelse med vores betingelser, punkt 9.2 og 9.3, som du har underskrevet. Min kollega gjorde dig også tydeligt opmærksom på, at en tilbagekaldelse ville udløse disse omkostninger.
Normalt er det skyldner, der afholder omkostningerne, men når en klient selv vælger at stoppe sagen, bortfalder muligheden for at inddrive dem hos skyldner. Dermed påfører tilbagekaldelsen os en direkte omkostning, som du ifølge aftalen hæfter for. Det er netop her, vi skal tjene vores indtjening, og derfor er dette princip nødvendigt for at sikre en bæredygtig model, så vi fortsat kan hjælpe alle vores klienter – også dig – fremadrettet.

Angående den nye regning, er dette ligeledes gennemgået med dig. Du har et inkassoabonnement, og som alle andre abonnementer fortsætter det, indtil det opsiges. Opsigelse skal – jf. vores betingelser punkt 12 – ske skriftligt og senest 30 dage inden abonnementets udløb, og vi skal have bekræftet opsigelsen, før den er gyldig. Vi har ikke modtaget en opsigelse fra dig, hverken rettidigt, skriftligt eller bekræftet, og derfor er fornyelsen korrekt.

Afslutningsvis vil jeg også korrigere din påstand om vores åbningstider. Vi møder ind kl. 8, og vores telefoner åbner kl. 9. Dette kan du selv se dokumenteret i de mails, du har modtaget fra os. Det er derfor ikke korrekt, at vi først starter arbejdet kl. 10.

Vi forstår, at det er frustrerende, når en sag ender i en konkurs, og vi beklager naturligvis, at udfaldet ikke blev, som du havde håbet. Men vi bliver samtidig nødt til at fastholde de faktiske forhold og de aftaler, der er indgået.

Sagen blev lukket.

Super god hjælp fra Debtia. Alt kørte helt efter bogen. Eneste der kan gøres bedre er mere kommunikation omkring hvor langt man er i processen.

2 de dezembro de 2025

Kære Jimmi,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at alt forløb som forventet. Det glæder os meget at kunne afslutte din sag med fuld betaling.

Tak for din konstruktive feedback omkring kommunikationen i processen. Det tager vi til os, og vi arbejder løbende på at blive endnu bedre til at holde vores kunder opdateret hele vejen igennem. Du er naturligvis altid mere end velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du undervejs føler, at der mangler svar eller opdateringer. Så er vi klar til at hjælpe.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og skabe flere gode resultater for dine sager.

De var nemme at arbejde med

De var nemme at arbejde med

14 de novembro de 2025

Kære Peter

Mange tak for din positive anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du oplever god service, det betyder meget for os.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig igen.

En dybt frustrerende oplevelse

En dybt frustrerende oplevelse – hold jer langt væk!

Stop, stop, stop – nu må det altså være nok. Det her har været en fuldstændig uacceptabel oplevelse fra start til slut. Programmet blev solgt ind som noget helt andet end det, jeg fik, og jeg har på intet tidspunkt haft en reel chance for at bruge systemet korrekt.

Der har ikke været ét minut af onboarding eller hjælp. Da jeg selv forsøgte at komme i gang, stødte jeg kun på begrænsninger, fejl og frustration. Jeg har hverken kunnet slette, rette eller arbejde med data – så nej, jeg har ikke haft mulighed for at bruge systemet overhovedet.

Det eneste, jeres program formåede, var at importere min debitordatabase – og derefter var jeg låst fast, uden nogen som helst mulighed for at kommunikere med jer eller få hjælp.
Samtidig virker det helt absurd, at kunder ikke kan betale udenom systemet – hvordan skulle man nogensinde kunne forhindre det? Jeg har spurgt jer direkte, men har stadig ikke fået et svar.

Hvis der bare havde været den mindste menneskelige tilgang, kunne alt dette være undgået. Ét simpelt opkald eller en kort introduktion til systemet havde gjort en verden til forskel.
I stedet står jeg nu som en ekstremt utilfreds kunde, der føler sig vildledt, spildt for tid – og spildt for penge.

For at gøre det hele værre, har I ovenikøbet faktureret mig mere, end I har genereret, og flere af de sager, jeg udtrykkeligt har bedt jer stoppe, har I bare fortsat uden at reagere.

Jeg deler denne oplevelse for at advare andre, så de ikke ender i samme situation.

12 de novembro de 2025

Kære Mikkel,

Tak fordi du har delt din oplevelse, og tak for den samtale, vi havde forleden. Jeg er oprigtigt ked af, at forløbet ikke har levet op til dine forventninger, og at du har stået tilbage med en følelse af frustration. Det er hverken den oplevelse eller det samarbejde, vi ønsker for nogen af vores kunder.

Efter vores samtale har jeg gennemgået hele dit forløb, både dine sager, kommunikationen og de processer, der har været omkring dem. Her kunne jeg desværre konstatere, at der skete en fejl i forbindelse med onboarding, da du ikke fik den introduktion til systemet, som du burde have haft fra start. Jeg kan se, at vores første onboarding-forsøg ikke blev gennemført, da opkaldet ikke blev besvaret, men der skulle have været fulgt op efter din henvendelse. Det beklager vi meget, da en god gennemgang sandsynligvis ville have afklaret flere af de forhold, der senere har skabt usikkerhed.

Udover ovennævnte er der i gennemgangen ikke fremfundet nogle fejlagtige faktureringer eller handlinger i håndteringen fra Debtias side. Vi udtrykker forståelse for din frustrationen men vi må samtidig korrigere nogle ting i dit skriv.

Når det gælder funktionerne i systemet, kan Debtia kun importere de fakturaer og debitorer, du selv har valgt i e-conomic. Det er også vigtigt at understrege, at vi aldrig har adgang til dine kontobevægelser, og derfor skal have besked, hvis en sag er betalt, ellers risikerer både vi og du, at der arbejdes på et krav, der allerede er indfriet. Det er helt almindelig praksis i branchen, og de omkostninger, der måtte opstå i sådanne situationer, forsøger vi altid at inddrive til dig igen efterfølgende.

I forhold til de konkrete sager kan jeg bekræfte, at de eneste anmodninger om standsning, vi har modtaget, vedrørte to sager, og disse blev straks håndteret. Alle indsendte sager ligger i dag som enten afsluttede eller afviste, og der har ikke været aktive processer herefter.

De omkostninger, der er blevet faktureret, skyldes enten betalinger modtaget direkte til dig inden sagens oprettelse eller manglende tilbagemelding i forbindelse med en debitors indsigelse. Dette følger de vilkår, du modtog ved oprettelse, og er helt almindelig praksis i branchen. Det er korrekt, at betalinger kan ske direkte til dig, det kan vi ikke forhindre, men det ændrer ikke på, at omkostningerne til det udførte arbejde stadig tilkommer, når vi ikke har mulighed for at kende til betalingen udenfor systemet.

Når det er sagt, tager vi naturligvis ansvar for, at din opstart ikke blev håndteret godt nok. Kommunikation og tilgængelighed er afgørende, og her er vi kede af, at du ikke har fået den oplevelse, vi ønsker at levere.

Dine abonnementer er opsagt, så de ikke fornyes. Vi står naturligvis fortsat til rådighed, hvis du ønsker yderligere forklaring eller ønsker at bruge os.

Vi sætter pris på, at du tog dialogen med os direkte, og vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Debtia bryder gerne persondataloven

Debtia repræsenterede en klient som uberettiget havde sendt opkrævninger til den forkerte kunde og valgte at sende personen uberettiget i RKI. Da de blev gjort opmærksom på problemet skete der først noget flere uger senere og da jeg på vegne af den forurettede bedte om en undskyldning for noget så alvorligt at sende en person i RKI uden grund og dermed overtræde persondataloven, ville de ikke undskylde. Da de endelig i deres forvirring fik rettet debitoren i deres system til mig som havde gjort indsigelse overfor deres klient. Valgte Debtia stædigt at holde fast i kravet og forsøge at inddrive. Hvilket er dårlig inkassoskik og ulovligt! Debtia har endnu ikke her 3 måneder efter min seneste mail til dem anerkendt deres fejl. Og jeg formoder at Debtia har indset at deres ulovlige inddrivelse ikke lykkes.

Det en skandale at inkasso firmaer nærmest gratis kan sende krav afsted som er ulovlige uden konsekvenser. Men for dem der bliver kontakter af inkasso kræver det en masse tid og frustrationer som de fleste private ikke har overskud eller viden til at kæmpe imod.

1 de agosto de 2025

Kære Philip

Vi er kede af, at du har haft en negativ oplevelse, men bliver nødt til at korrigere de oplysninger, du fremfører, da de ikke stemmer overens med sagens faktiske forhold.

Den RKI-registrering, du henviser til, vedrører ikke dig. Den er knyttet til en anden person og er derfor helt uden relevans for din sag. Der har således aldrig været nogen registrering af dig i RKI, og ingen uberettiget indberetning er foretaget.

Vi handler altid ud fra de oplysninger og dokumenter, der modtages fra vores klient, og da du gjorde opmærksom på mulige fejl, blev sagen undersøgt og behandlet efter gældende regler. Vi har på intet tidspunkt handlet i strid med hverken inkassoloven, databeskyttelsesreglerne eller god inkassoskik.

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke undskylder for korrekt sagsbehandling. Vores pligt er at følge de faktiske oplysninger, der foreligger i sagen, og at handle ud fra dokumenterede forhold – ikke antagelser eller tredjepartsoplysninger.

Vi forstår, at det kan være frustrerende at være involveret i en sag, men at fremsætte beskyldninger om “ulovligheder” og “skandale” uden dækning er både urimeligt og misvisende.

Hvis du ønsker yderligere indsigt i den konkrete sagsbehandling, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

SVINDEL OG SKJULTE REGNINGER

SVINDEL OG SKJULTE REGNINGER – HOLD JER LANGT VÆK FRA DEBTIA!
Vi fik LOVET, at abonnementet KUN kostede selve medlemskabet og INGEN ekstra gebyrer. Allerede fra UGE 1 stoppede vi, fordi deres proces var HÅBLØS. Vi bad dem LUKKE de få sager vi havde sendt ind, og de BEKRÆFTEDE på mail, at ALT var lukket.

2 ÅR SENERE sender de så 50 REGNINGER på de samme sager, som DE SELV havde lukket!

Det er URETFÆRDIGT, UPROFESSIONELT OG FØLES SOM RENT SVINDEL.

👉 DEBTIA SNYDER DERES KUNDER – HOLD JER LANGT VÆK!

1 de outubro de 2025

Hej Zryan

Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse, du er utilfreds med.

For god ordens skyld skal vi præcisere, at den fakturering, du henviser til, er helt i overensstemmelse med vores betingelser, herunder punkt 9.2 og 9.3 om tilbagekaldelse af sager samt punkt 4.4 om betaling direkte til klient.
Disse punkter, sammen med vores prisliste, beskriver tydeligt, at der opkræves honorar ved lukning eller tilbagekaldelse af sager efter oprettelse, samt når betaling sker uden om Debtia med få undtagelser.

Dit abonnement startede 15/01/2024 og dine sager blev lukket i april 2024, så udsagnet om, at samarbejdet stoppede “efter en uge”, er ikke korrekt.

Den faktura, du omtaler, blev udstedt i april 2024, og som vi tidligere har forklaret dig, foretager vores system med jævne mellemrum en teknisk gennemgang, hvor ældre, ikke-fakturerede poster automatisk faktureres.

Der er derfor tale om en gyldig faktura udstedt efter gældende betingelser, og havde du gennemgået vores vilkår og prisliste, som blev accepteret ved oprettelsen, ville dette også fremgå tydeligt.

Debtias regler er ikke en tilfældighed og afspejler almindelige standarder i branchen, hvorfor der også er fuld gennemsigtighed, hvad angår dem. Vi er her for at hjælpe vores klienter med at få deres penge hjem. Reglerne om gebyrer handler om at holde systemet fair og bæredygtigt, så vi også kan hjælpe jer næste gang.

Vi står naturligvis til rådighed, hvis du ønsker en uddybning af de nævnte punkter.

Madison – Debtia A/S

Svindelfirma

Kan ikke halvdelen af hvad de siger samt hvad andre inkassofirmaer kan.

De har haft 2 sager fra mig der er nu gået 8 måneder uden noget nyt. Svaret fra dem så må jeg jo selv prøve at skaffe dem, men hvad er mening med et inkasso firma så?

Hvis du ønsker de penge fra dine dårlige betaler så gør dig selv en tjeneste ikke vælg dette firma.

Ps. Sælger dig et abonnent på 5 år for at spare penge så kan i allerede gætte det lugter lidt skidt hos dem.

Hilsen tømreren som havde meget tålmodighed.

30 de setembro de 2025

Kære Mathias

Tak for både din mail og din anmeldelse.

Du har haft to sager hos os. I begge tilfælde har debitor gjort indsigelser mod betaling, bl.a. med henvisning til kvaliteten af arbejdet. I sådan en situation kan et inkassofirma ikke bare fortsætte med rykkere eller tvang. Vi skal bruge svar og dokumentation fra klienten, som kender leverancen. Det har vi bedt dig om flere gange. At du opfatter det som “ligegyldig information” eller at vi “beder dig selv klare det”, er ganske enkelt en misforståelse. Vi er inkassoeksperter, ikke tømrere, og vi kan ikke opfinde svar på indsigelser uden input fra den, der har udført arbejdet.

For at tegne et bedre billede skal det også siges, at:
- Du gentagne gange har nægtet at besvare de indsigelser, vi har fremsendt, fordi du mente, det var vores opgave. Det understreger en manglende forståelse for, hvordan en inkassoproces fungerer.
- Du afviste vores anbefaling om at føre sagen videre i retten, fordi du synes det er for dyr. Retten er den sidste reelle mulighed, når en debitor nægter at betale, men hvis man ikke vil afholde de nødvendige udgifter, så lukker muligheden der. Det understreger, at vi faktisk lagde løsninger frem, som du ikke ønskede at benytte.
- Begge dine debitorer har nægtet betaling med konkrete henvisninger til arbejdet. Når en kunde direkte påstår, at arbejdet er mangelfuldt, og man samtidig nægter at udbedre eller imødekomme dialog, bliver det en umulig opgave at tvinge betalingen igennem. Det understreger, at problemet ikke kun ligger i inkassoprocessen.

At sammenligne med dit tidligere inkassofirma er ikke retvisende, de kan heller ikke bare springe en indsigelse over. At gå i retten kræver, at klienten selv betaler for det, og det er præcis det, du sagde nej til hos os.

Til sidst vil vi gerne bemærke din tone. Du skriver i din mail, at vi “tager røven på kunder” og i din mail, at vi er “skamløse”. Vi oplevede dig venlig i telefonen, men i skrift har din kommunikation været nedladende. Det gør hverken dine krav stærkere eller samarbejdet lettere.

Vi har derfor valgt at afslutte dine sager. Ikke kun fordi debitorerne har nægtet betaling, men også fordi et samarbejde kun kan fungere, hvis klienten deltager aktivt og konstruktivt.

At være frustreret over dårlige betalere er forståeligt, men at afvise løsninger, nægte dialog og herefter placere skylden hos os, det er ikke retvisende.

Classificada 1 em 5 estrelas

De sælger mere end de lover/oplyser op

De sælger mere end de lover/oplyser op. Svindelfirma.

30 de setembro de 2025

Hej Kasper

Vi er kede af at høre, at du og pågældende du ringede på vegne af, har haft en oplevelse, I er utilfredse med.

For god ordens skyld vil vi præcisere, at omtaltes sag blev oprettet den 10. juli, og at vi den 21. juli modtog besked fra ham, om at debitor havde betalt direkte til ham.

Der er derfor faktureret i overensstemmelse med vores betingelser, herunder punkt 4.4 om betaling direkte til klient, samt vores prisliste, som også forklaret telefonisk ved jeres begges henvendelse.

Som det fremgår af vores vilkår, opkræves honorar, når en sag afsluttes som følge af betaling uden om Debtia. I dette tilfælde har vores indsats i sagen formentlig medvirket til, at betalingen overhovedet fandt sted.

Den pågældende faktura er udstedt som led i vores systemkørsel, hvor ældre, ikke-fakturerede poster faktureres automatisk i forbindelse med teknisk gennemgang.

Vi bemærker også, at KB Græs-Service ikke selv har haft sager hos os, og at det derfor er Vognmand Verners sag, fakturaen vedrører, derfor hører vi meget gerne nærmere om, hvad du konkret mener, vi har lovet, men ikke overholdt, så vi kan se nærmere på det.

Dertil pointeres det for god ordens skyld, at alle vores aftaler indgås skriftligt og med fuld gennemsigtighed, så priser, vilkår og processer er klare fra start. Der bliver hverken “solgt mere end lovet” eller skjult information, Alt fremgår tydeligt i fremsendte, som kan og bør læses, inden man accepterer.

Madison – Debtia A/S

Hurtig service og venlighed

God service og venligt personale

11 de setembro de 2025

Kære Dorthe

Mange tak for din positive anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du oplever god service og venligt personale, det betyder meget for os. Vi gør os umage for at skabe en tryg og professionel oplevelse for alle vores kunder, så din feedback varmer virkelig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

God kommunikation og altid super…

God kommunikation og altid super service. Både på telefonen og mails 😁👌

8 de setembro de 2025

Kære Dørtelefon Teamet

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de pæne ord! 😊

Vi sætter stor pris på, at I fremhæver vores kommunikation og service, det er noget, vi arbejder målrettet på hver dag.

Det er altid en fornøjelse at kunne hjælpe, og vi er glade for, at I har haft en god oplevelse både på telefon og mail.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og forstående…

Fantastisk service og forstående omkring denne sag. Tusind tak til Simone🙏

14 de agosto de 2025

Hej Tommy

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den varmer virkelig!

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet en service, der både var fantastisk og forstående i forhold til din sag. Vi ved, hvor vigtigt det er at blive mødt med imødekommenhed og klar kommunikation, og vi er glade for, at det har været tilfældet her.

En særlig tak for at fremhæve Simone og jeg skal sørge for, at hun får dine ord at høre. Jeg er sikker på, at det vil gøre hende rigtig glad at vide, at hendes indsats har haft en positiv betydning for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, vi sætter stor pris på det.

Alma – Debtia A/S

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais