Alma mødte mit umiddelbare behov for at undgå at betale næste måneds afdrag, grundet midlertidig ændret økonomisk situation. Jeg blev mødt med forståelse og fantastisk god kundeservice - hvilket e... Ver mais

A empresa respondeu
Vi benytter os af Debita A/S, som virksomhed, til inddrivelse af udestående/ubetalte faktura, samt behandling af inkasso-/fogedretssager. Og har gjort dette igennem 5 år nu. Vi er enormt glade fo... Ver mais
A empresa respondeu
Fik en super service, et godt tilbud og en behagelig samtale med jeres salgskonsulent Bjarke. Det var en rar samtale, hvor han formidlede præcis hvad Debtia.dk udbyder, samt behovet for, at hav... Ver mais
A empresa respondeu
Professionel inkasso med fokus på service og relationer. Hos Debtia værner vi om de aftaler, der er indgået mellem vores klienter og deres kunder, og vi arbejder for en fair og respektfuld inddrivelse af udestående fordringer. Siden 2012 har vi hjulpet virksomheder med at sikre deres tilgodehvendelser. Vi prioriterer høj service, gennemsigtighed og teknologiske løsninger, der gør inkassoprocessen både effektiv og brugervenlig. Med vores professionelle tilgang sikrer vi en smidig og resultatorienteret inkassoproces, der styrker vores klienters forretning.
Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Man vil heller have utilfredse kunde end ingen kunde.
Det gælder kun om at få skovlet penge ind.

Resposta da Debtia
Super søde medarbejdere som sætter sig ind i ens sag, lige meget hvem man snakker med derinde.

Resposta da Debtia
Dårligt kunderservice, dyrker penge over det hele, hold jer væk

Resposta da Debtia
Effektivt indkrævning. Har haft 2 sager, og der er blevet lukket meget hurtigt. Kun 100% godkendelse herfra.

Resposta da Debtia
Jeg er blevet godt behandlet og blev beroliget efter den gode samtale med Freja og meddelelsen om, at sagen er afsluttet 👍🤣

Resposta da Debtia
Nemt og let at kontakte dem. Grundig og god kundeservice. Behagelig oplevelse. Er tilfredse med deres arbejde

Resposta da Debtia
fuldstændigt udueligt firma der hverken holder hvad de lover eller gør noget ud af sagen. Kunden slipper nu afsted med ikke at betale sine regninger helt uden at skulle bevise noget som helst men kun ved påstande. Jeg derimod står tilbage med udgifter og beviser for at have lavet arbejdet. Jeg tror at hvis opgaven er for lille går de ikke i retten med det i frygt for at ikke at tjene penge.

Resposta da Debtia
Debtia A/S er ikke andet end svindel. Jeg havde tilsyneladende et ubrugt abonnement ved Hornskov vindberg. Det har ikke været anvendt i 6 år, så sender de mig en ny regning, denne gang fra Debtia. Jeg havde en sag de har overvåget i 6år, aldrig har de skaffet mig så meget som en krone. Og man kan ikke komme ud af abonnement uden det skal koste 4000kr i sagomkostninger, Cirka samme pris som et år mere koster. Klam måde at gøre forretning på!

Resposta da Debtia
PAS PÅ MED HVAD I SIGER I EN TLF SAMTALE MED DEBTIA.
jeg talte med en af deres sælgere som ringede mig op,
vi drøftede muligheden for at jeg skulle blive kunde hos dem.
på tidspunktet hvor de kontaktede mig, da havde jeg blot oprettet cvr nummer og lavet en del af det praktiske ift opstart.
der var stadig 1,5 mdr til jeg startede op.
jeg sagde derfor til sælgeren at jeg gerne ville være kunde hos dem,
når jeg var kommet igang, og havde tjent lidt penge.
han havde dog et godt tilbud her og nu,
og hvis jeg ville, så kunne vi lave den aftale at jeg sagde til når jeg var klar, og så trådte aftalen i kraft fra det tidspunkt.
derefter kom der papirer til underskrift,
og INDRØMMET jeg fik ikke læst det med småt da jeg gik ud fra at det omhandlede det som vi havde aftalt i tlf ( DUMT )
men bordet fangede
aftalen gik igang allerede 1 mdr inden min opstart af firmaet !!
jeg har skrevet adskillige mails til dem osv
der er intet at gøre, jeg hænger på dem.
derudover har jeg været udsat for en vanvittig dårlig behandling.
hån - blive snakket ned til - flabede beskeder osv
så damer og herrer - hvis ikke i ønsker at blive behandlet som skidt,
så hold jer langt væk fra Debtia

Resposta da Debtia
Det er surt de ikke kan få minus ⭐️
Jeg blev kontaktet af dem og de ville føre mine sager hvis jeg fik nogen.
Da jeg så fik en og bad dem om at føre sagen så kom alle deres problemer med ja vi har sendt og venter svar vær gang jeg kontakte dem gik de i gang med et eller andet. De siger de skal nok sørge for jeg får mine penge. Men det var sgu løgn. De sad alt i gang med at overvåge og det var det eneste. Da jeg så spurgte hvad sker der fik jeg bare svar vi venter. Manden jeg sagsøgte havde lukket butikken så pengene kunne jeg ikke få.
Så sendte de mig 2 regninger på i alt næsten
kr. 20,000.00 jeg bare skulle betale. Det måtte jeg så.
Så fra den dag skulle de ikke røre en finger mere for mig. Men nu har de SGU lige sendt en regning igen 🫣
I det firma ved den ene ikke hvad den anden laver. De kan være glade for de først starter arbejde kl. 10 så har jeg fået tid til at skrive her.
Hold fingrene fra det firma.

Resposta da Debtia
Super god hjælp fra Debtia. Alt kørte helt efter bogen. Eneste der kan gøres bedre er mere kommunikation omkring hvor langt man er i processen.

Resposta da Debtia
En dybt frustrerende oplevelse – hold jer langt væk!
Stop, stop, stop – nu må det altså være nok. Det her har været en fuldstændig uacceptabel oplevelse fra start til slut. Programmet blev solgt ind som noget helt andet end det, jeg fik, og jeg har på intet tidspunkt haft en reel chance for at bruge systemet korrekt.
Der har ikke været ét minut af onboarding eller hjælp. Da jeg selv forsøgte at komme i gang, stødte jeg kun på begrænsninger, fejl og frustration. Jeg har hverken kunnet slette, rette eller arbejde med data – så nej, jeg har ikke haft mulighed for at bruge systemet overhovedet.
Det eneste, jeres program formåede, var at importere min debitordatabase – og derefter var jeg låst fast, uden nogen som helst mulighed for at kommunikere med jer eller få hjælp.
Samtidig virker det helt absurd, at kunder ikke kan betale udenom systemet – hvordan skulle man nogensinde kunne forhindre det? Jeg har spurgt jer direkte, men har stadig ikke fået et svar.
Hvis der bare havde været den mindste menneskelige tilgang, kunne alt dette være undgået. Ét simpelt opkald eller en kort introduktion til systemet havde gjort en verden til forskel.
I stedet står jeg nu som en ekstremt utilfreds kunde, der føler sig vildledt, spildt for tid – og spildt for penge.
For at gøre det hele værre, har I ovenikøbet faktureret mig mere, end I har genereret, og flere af de sager, jeg udtrykkeligt har bedt jer stoppe, har I bare fortsat uden at reagere.
Jeg deler denne oplevelse for at advare andre, så de ikke ender i samme situation.

Resposta da Debtia
Debtia repræsenterede en klient som uberettiget havde sendt opkrævninger til den forkerte kunde og valgte at sende personen uberettiget i RKI. Da de blev gjort opmærksom på problemet skete der først noget flere uger senere og da jeg på vegne af den forurettede bedte om en undskyldning for noget så alvorligt at sende en person i RKI uden grund og dermed overtræde persondataloven, ville de ikke undskylde. Da de endelig i deres forvirring fik rettet debitoren i deres system til mig som havde gjort indsigelse overfor deres klient. Valgte Debtia stædigt at holde fast i kravet og forsøge at inddrive. Hvilket er dårlig inkassoskik og ulovligt! Debtia har endnu ikke her 3 måneder efter min seneste mail til dem anerkendt deres fejl. Og jeg formoder at Debtia har indset at deres ulovlige inddrivelse ikke lykkes.
Det en skandale at inkasso firmaer nærmest gratis kan sende krav afsted som er ulovlige uden konsekvenser. Men for dem der bliver kontakter af inkasso kræver det en masse tid og frustrationer som de fleste private ikke har overskud eller viden til at kæmpe imod.

Resposta da Debtia
SVINDEL OG SKJULTE REGNINGER – HOLD JER LANGT VÆK FRA DEBTIA!
Vi fik LOVET, at abonnementet KUN kostede selve medlemskabet og INGEN ekstra gebyrer. Allerede fra UGE 1 stoppede vi, fordi deres proces var HÅBLØS. Vi bad dem LUKKE de få sager vi havde sendt ind, og de BEKRÆFTEDE på mail, at ALT var lukket.
2 ÅR SENERE sender de så 50 REGNINGER på de samme sager, som DE SELV havde lukket!
Det er URETFÆRDIGT, UPROFESSIONELT OG FØLES SOM RENT SVINDEL.
👉 DEBTIA SNYDER DERES KUNDER – HOLD JER LANGT VÆK!

Resposta da Debtia
Kan ikke halvdelen af hvad de siger samt hvad andre inkassofirmaer kan.
De har haft 2 sager fra mig der er nu gået 8 måneder uden noget nyt. Svaret fra dem så må jeg jo selv prøve at skaffe dem, men hvad er mening med et inkasso firma så?
Hvis du ønsker de penge fra dine dårlige betaler så gør dig selv en tjeneste ikke vælg dette firma.
Ps. Sælger dig et abonnent på 5 år for at spare penge så kan i allerede gætte det lugter lidt skidt hos dem.
Hilsen tømreren som havde meget tålmodighed.

Resposta da Debtia
De sælger mere end de lover/oplyser op. Svindelfirma.

Resposta da Debtia
God kommunikation og altid super service. Både på telefonen og mails 😁👌

Resposta da Debtia
Fantastisk service og forstående omkring denne sag. Tusind tak til Simone🙏

Resposta da Debtia
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.