Informações sobre a empresa

1. Serviços de limpeza
  2. Empresa de construção

Over ons Bij De Buitenkant bv zijn we gespecialiseerd in alles wat met de buitenkant van uw woning te maken heeft — van gevelreiniging tot volledige gevelrenovatie, en van ontmossen van daken tot het water- en vuilwerend maken van gevels. Met oog voor detail, duurzame producten en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw woning niet alleen straalt, maar ook jarenlang beschermd blijft tegen weersinvloeden. Of het nu gaat om het herstellen van voegen, het reinigen van vuile gevels of het behandelen van daken: wij pakken elke opdracht met passie en precisie aan. Uw gevel. Onze zorg. Uw gemoedsrust

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

15 opiniões

Tevreden klant

We hebben onze gevel laten doen met steenstrips. Alles is netjes en proper afgewerkt en ze hebben hun afspraken goed nagekomen.
Echt blij dat we dit hebben laten doen.
— Tevreden klant

25 de fevereiro de 2026

Heel tevreden over de gevelrenovatie

Heel tevreden over de gevelrenovatie! Super vriendelijke mensen en het contact verliep altijd vlot en duidelijk. Je merkt meteen dat ze echt weten waar ze mee bezig zijn. Alles werd proper en professioneel afgewerkt. Zeker een aanrader! 💪

16 de fevereiro de 2026

Zeer tevreden!

Vlotte uitvoering, gemakkelijk contact en een zeer goede prijs. Wij zijn alvast tevreden over de uitgevoerde werken. Bedankt!

28 de janeiro de 2026

Heel tevreden over de gevelrenovatie

Heel tevreden over de gevelrenovatie. De voegwerken zijn goed uitgevoerd, en onze gevel ziet er weer als nieuw uit. Alles werd netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Zeker een aanrader.

22 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Via via kwamen we bij De Buitenkant…

Via via kwamen we bij De Buitenkant terecht. Leonardo had al gevelwerken gedaan bij vrienden en familie de afgelopen jaren, dus we wisten wat we mochten verwachten. Gewoon 1 woord. opnieuw topwerk! Wie op zoek is naar kwaliteit, is de buitenkant echt een aanrader

28 de fevereiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Laat deze mensen niet aan je huis werken

Zeer onprofessioneel bedrijf.
Een opsomming van mijn ervaringen:
- chaotische werkwijze en planning
- amateuristisch en slechte uitvoering
- cash voorschotten vragen na een halve dag werk
- schade aan het huis en rondom
- alles vuil achter laten
- dreigen en arrogant worden als je niet akkoord gaat

18 de julho de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.